2777
2789
عنوان

دخترخالم عاشق یه مردمتاهل شده

1139 بازدید | 56 پست

اول بگم ک فقط من درجریانم و خودمم کلی ملامتش کردم پسره تازه ازدواج کرده و از طرف فامیلای پدرشه ،، دخترخالم خدایی از لحاظ قیافه و اینا کم نداره چیزی تحصیل کرده هم هست اما عاشق پسری شده ک تازه ازدواج کرده  بخدا دلم براش میسوزه نمیدونه این عشق ممنوعه هست نصیحتای منم روش اثری نداره نمیدونم رابطشون در چه حده تاجایی ک ب من گفت و من میدونم فعلا تو مهمونیا همدیگه رو میبینن و پسره هم ظاهرا پیگیرشه یجورایی 

نمیدونم الان چطور دیگه راهنماییش کنم نمیخامم ب کسی بگم ابروش بره دوس‌ندارم ، چطوری بهش بفهمونم اشتباهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو بیچاره پسره زن گرفته الامم هرشب زنش تو بغلشه تو هیچ جای زندگیش نیستی واسه تو پسر مجرد زیاده& ...

بخدا همینارم بهش گفتم میگه بخاطر اون میرم تو مهمونیا با خاهر پسره در ارتباطه هی خودشو بهش میچسبونه خودشم میدونه کارش اشتباهه ولی میگه نمیتونم ادامه ندم بخدا موندم چطوری ازین عشق منصرفش کنم

یه بی شخصیت به تمام معنا هست که با آدم متاهل اونم تازه ازدواج کرده لاس میزنه اینقدر بی ارزش بی وجود ...

نه باهاش نیست فقط دوسش داره و تو مهمونیا همو میبینن پسره هم ظاهرا پیگیرش هست ولی باهم نیستن

دختر خالت چند سالشه؟ 

بهش بگو اولین و آخرین کسی که قراره ضربه بخوره خودشه 

بگو پشیمون میشه ، بگو نکنه این کارو نه بخاطر ترس نه بخاطر زن اون پسره بخاطر خودش نکنه این کارو

بگو باارزش تر از این حرفاس که بخاد زندگیشو واسه کسی خراب کنه 

💕🌸☘️🌹

این دختر خالت نشد یه   دخار خاله ی دیگه .

مقصر مرد هستش که متاهله و چشمش دنبال دخترا و زنای دیگه .

بدبخت زنش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بخدا همینارم بهش گفتم میگه بخاطر اون میرم تو مهمونیا با خاهر پسره در ارتباطه هی خودشو بهش میچسبونه خ ...

بگو پا رو دلت بذار یه مدت نبینیش از دلت میره بهت قول میدم تو حیفی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بخدا همینارم بهش گفتم میگه بخاطر اون میرم تو مهمونیا با خاهر پسره در ارتباطه هی خودشو بهش میچسبونه خ ...

بعد بگین مردا تنوع طلبن🤷‍♂️

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
این دختر خالت نشد یه   دخار خاله ی دیگه . مقصر مرد هستش که متاهله و چشمش دنبال دخترا و زنای ...

خیلی قضیه رو سربسته ب من گفته نمیدونم ولی تاجایی ک تونستم نصیحتش کردم باقیش با خودش