2777
2789
عنوان

دخترخالم عاشق یه مردمتاهل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 56 پست
این دختر خالت نشد یه   دخار خاله ی دیگه . مقصر مرد هستش که متاهله و چشمش دنبال دخترا و زنای ...

فعلا ک این دختر خااه خودشو ب ابو اتیش زده مرد بدبخت چ گناهی داره 

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
دختر خالت چند سالشه؟  بهش بگو اولین و آخرین کسی که قراره ضربه بخوره خودشه  بگو پشیمون می ...

۲۱ سالشع پسره هم فککنم چن سالی باهاش اختلاف داره اونم کم سنه 

دقیقا همینارو گفتم خودشم پذیرفت ولی حس میکنم بازم دلش باهاشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک این دختر خااه خودشو ب ابو اتیش زده مرد بدبخت چ گناهی داره 

فکر کردی بقیه مردا   هیچ زنی خودشو به اب آتیش نمیزنه ؟

مردا محل نمیدن .   اگه محل بدن ۴ تا ۶ تا زن خواهند کرفت .

در دوستانم دیدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۲۱ سالشع پسره هم فککنم چن سالی باهاش اختلاف داره اونم کم سنه  دقیقا همینارو گفتم خودشم پذیرفت ...

منم ۲۱ سالمه 

اما اون نفهمیده هنوز 

بهش کمک کن ، به کسی نگو فایده نداره اما کمکش کن بازم ببین جه کاری مناسبه 

💕🌸☘️🌹

راسته که تحصیلات شعور نمیاره بهش بگو روزی رو میبینم که کارمای این کارت یقه ات رو بچسبه و چوب محکمی بخوری،اگه میتونی غیر مستقیم پسره رو بترسون و بهش بگو زنش رو در جریان می‌گذاری

یا اگه خاله ات هوووچی نیست غیر مستقیم یا به صورت ناشناس خبردارش کن ،امااااااااان از اون وقتی که نقش خدا و انسانیت تو زندگی‌ها کمرنگ شده باشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
منم ۲۱ سالمه  اما اون نفهمیده هنوز  بهش کمک کن ، به کسی نگو فایده نداره اما کمکش کن بازم ...

دقیقا نمیخام به کسی بگم ب من فقط اعتماد کرده گفته منم تاجایی ک بتونم راهنماییش میکنم حتی اگه بشع میبرمش مشاوره تا وقتی خونه ی منه

دقیقا نمیخام به کسی بگم ب من فقط اعتماد کرده گفته منم تاجایی ک بتونم راهنماییش میکنم حتی اگه بشع میب ...

آره اره چرا نکنی حتما ببرش مشاور به زور ببرش 

باهاش صحبت کنن بفهمه بعد صدمه میخوره تمومش میکنه

💕🌸☘️🌹

من هم هر موردی برام پیش میاد و من هم خوشم میاد، متاهل از آب در میاد شاید قراره از آخر هم زن دوم بشم ...

نگو این حرف رو ازخدا بخواه بهترین ها سرراهت قرار بگیره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

خدا لعنتم کنه 

من یه کسی رو دوست دارم از اینجا رفت و هیچ چیزی ازش نمیدونم و هنوزم فراموشش نکردم 

نکنه اونم متاهل باشه 😭😱

خدا منو ببخشه

ولی رفتاراش اینا اصلا به متاهلا نمی خورد حتی حلقه هم نداشت