2777
2789

بیشتر واسه تسکین خودشون این حرفو میزنن؟

ی چیز کاملا واضحه رابطه دو طرفس حتی اگه اول زنه نخ بده  مرد اگه نخواد میتونه وارد رابطه نشه 

تازه خیلی وقتا هم ک مردا اول نخ میدن

اینجور زنها چون شرایط جدایی ندارن پول ندارن مجبورن بسوزن بسازن تقصیرو میندازن گردن زن ک فک کنن شوهرشون کمتر تقصیر داشته و باش زندگیو ادامه بدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب آدم از هم جنس خودش که از دنیای خودش هست توفع نداره بهش زخم بزنه

و این خیلی دردش عمیق هست 

باید بشیم روانشناس و بشینیم پای درد واقعی تا بدونیم عمق دردها یعنی چی

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ولی خب آدم از هم جنس خودش که از دنیای خودش هست توفع نداره بهش زخم بزنهو این خیلی دردش عمیق هست باید ...

سکینه خاتون از اون سر شهر مسئول حفظ زندگی ما نیست مردای زندگی باید مرد باشن که خب نیستن 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

البته خیلی زن ها هم هستن بیشتر از مرد در آمد دادن مشکل مالی ندارن اما میبخشن کنار میان 

و اینکه میندازن تقصیر زن همیشه در هر شرایطی آدمایی هستن که میگن مقصر خانوما هستن 

و میگن شوهر بیچارشون گول خورده زنه فلان بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شعار همیشه ی من 

زلیخا زیاده تو یوسف باش 

مردی که لیاقت نداره میره دنبال گو کاریاش 

اما من بخاطر ابروی مامان و باباش و خانوادش دارم میسوزم و میسازم

اگه طلاق بگیرم انگشت نمای کل فامیل میشن خانواده اش و اصلا دلم نمیاد با عمه ام چنین کاری کنم یا دختر عمه هام

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

بنظرم جفتشون مقصرن 

هم مرد هم زن ولی زن بیشتر چرا ؟؟ چون اگه مجرد باشه و وارد زندگی یه مرد متاهل هرچند با درخواست خود اون مرد شده از ذات خرابشه 

در هر صورت جفتشون مقصرن خاک تو سرشون 

کاری که تودوسال گذشته کردم روکاش آزمون سال اول میکردم چرامجبوربه ادامه داشته باشیم ؟بی کس بی پول وبی پشتوانه بهانست مکه مملکت قانون نداره؟پس اون مهریه ی کوفتی اون نفقه زهرماری روبرای کی گذاشتن؟من یهورفتم شکایت کردم بدونه کمک هیچ کسی پدرشودراوردم الان عین سگ وفاداردوروبرمیچرخه اهمیت سگ نمی‌دم بهش هرکاری باهام کردبدترشوسرش میارم جرات نمیکنه نه کتک بزنه نه خیانت نه فحاشیی کنه ادب شده