2777
2789
عنوان

دخترخالم عاشق یه مردمتاهل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 56 پست
نه من ک از بچگی باهم بزرگ شدیم مث خاهرمه و واقعا خاهرانه راهنماییش میکنم نمیدونم چش شده کاش حداقل پس ...

عزیزم بهت گفتم که بهش بگی چیکار کنه

حتما اون کارهارو انجام بده و مطمئن باش مشاور هم ببریش این حرف هارو بهش میزنه

ولی خب با یه مشاور خیلی ماهر هم میتونی حرف بزنی ضرر نداره

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
نه من ک از بچگی باهم بزرگ شدیم مث خاهرمه و واقعا خاهرانه راهنماییش میکنم نمیدونم چش شده کاش حداقل پس ...

و اینم بهت بگم خوشگلم

تو نهایت تلاشتو کن 

کارای که گفتم رو بگو انجام بده

مشاورم ببرش حالا

اگر باز کار خودشو ادامه داد قطع ارتباط کن

چون تا خودش نخواد قرار نیست هیچ معجزه ای اتفاق بیفنه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم چشم حتما

عزیزمی🩷

منم اولش فک میکردم شاید فقط یه دوس داشتنه یه طرف و دورادور باش اما....🤦🏼‍♀️پسره ک اینو برا ازدواج ...

همین که گفتم درسته تو ببرش مشاوره و باهاش حرف بزن درست شد که خوب نشد دیگه بگو نه من نه تو 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

عزیزم دختر خالت خطرناک هست 

چند تا از تایپ هات رو خوندم 

مراقب باش اون عشق ممنوعه همسر خودت نباشه 

شاید این موضوع رو سر بسته به در گفته دیوار بشنوه

هرچه قدر همسرت خوب باشه بازم انسان هست حواست رو جمع کن 

واگر حرفم اشتباه هست 

بازم شخصی که ی تازه عروس با هزار تا امید رو نادیده بگیره وبا خودخواهی دنبال همسرش باشه خطرناک هست

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

خدا لعنت کنه اینهمه پسرمجرد هست چرا اون دختر بیچاره باید هنوز یه سال از زندگیش نگذشته یکی چشمش دنبال شوهرش باشه و دنبال موقعیت که باهاش بریزه رو هم...فکر میکنین عاقبت بخیر میشین نه آه اون زن تا ابد دنبالتونه ...اگه اون پسره عاشق دخترخاله شما بود میومدخواستگاریش قبلا نمیرفت زن بگیره...الانم امیدوارم دخترخالتون سرش به سنگ بخوره و باعث  ازهم پاشیدن زندگی یه دختر بیچاره نشه که روحش ازهمه چی بی خبره

عزیزم دختر خالت خطرناک هست  چند تا از تایپ هات رو خوندم  مراقب باش اون عشق ممنوعه همسر خ ...

عزیزم من شوهرخودمو میشناسم سربلند نمیکنه نامحرمو دید بزنه چ برسع این کارا دوما من عکس اون پسرو دیدم تصویری ام باهاش میگیره بیخودی به همه چی مشکوکید از خودم بیشتر ب شوهرم مطمعنم بقیه هم کرم بریزن اون نگاه نمیکنه چ برسع جذبشون شه 

به شوهرای خودتونم مشکوکید شما؟

عزیزم من شوهرخودمو میشناسم سربلند نمیکنه نامحرمو دید بزنه چ برسع این کارا دوما من عکس اون پسرو دیدم ...

عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی 

بالاتر هم گفت با وجود اطمینان به همسرت بازهم احتیاط شرط عقل هست  

قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم نظرم خواهرانه بود 

من به همسرم مشکوک نیستم  من شغلم وکالت هست متأسفانه زیاد با این موارد مواجه شدم  

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی  بالاتر هم گفت با وجود اطمینان به همسرت بازهم احتیاط شرط عقل هست ...

شوهره  منم رشته دانشگاهیش حقوق بوده بله میدونیم این موردارو... اما شما همسره منو نمیشناسی یطرفه قضاوت میکنی شوهرم حتی تو ارتباطش با خاهر و مادرشم یه سری چیزارو رعایت میکنه با اینکه مَحرمشن ، چه‌برسه بقیه ی خانوما...

وقتی موردی از شوهرم ندیدم پاک میره پاک برمیگرده اهل چشم چرونی نیست چرا باید این شکو ب دلم بندازم ک‌مبادا شوهرم بره خیانت کنه؟؟ همه ی مردا ک‌مث هم نیستن یه عده اسم بقیه رو هم ک پاکن خراب کردن... من مث بقیه ی خانوما ک با شک و تردید زندگیو ب کام رابطشون زهر میکنن نیستن من تابحال کوچکترین موردی از شوهرم ندیدم دیوونه ک نیستم شک کنم بهش... مردی ک ذاتش بد باشه قفل و زنجیرشم کنی بازم خیانتشو میکنه مردی هم که ذاتش خوب باشه بفرستیش هرجا بازم پاک برمیگرده..‌ امیدوارم با حرفات شک تو دل بقیه نندازی و قضاوت نکنی هرگز من حتی اگه یک درصد ب شوهرم تاالان شک داشتم حرف شماروقبول میکردم اما خوشبختانه شوهرم اهل این حرفا نیست 

عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی  بالاتر هم گفت با وجود اطمینان به همسرت بازهم احتیاط شرط عقل هست ...

دخترخالمم اگر راجب شوهرم گاهی شوخی میکنه یا هرچی صرفا اینطوری نیست ک دیگه بخام بگم عاشقش شده خودشم بهش میگه داداش همیشه، این دلش یجا دیگه گیره اصلا به پسر هم محل نمیده نمیدونم چطور عاشق این اقایِ متاهل شده وگرنه دختر خرابی نبوده هیچوقت ما باهم بزرگ شدیم از بچگی