2777
2789
نمیشه زد عزیزم کد هرکسی مربوط ب شماره همراه خودشه وقتی مال کس دیگه رو بزنی میگه کد مربوط ب شخص دیگری ...

ممنونم عزیزم منم خرید زدم ولی خیلی گرونه 350سوت شد 5600 از14درصد هم بیشتر بود پارسیانش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم هروقت پولم به یک گرم برسه میرم یه پلاک یا گوشواره نوزادی میخرم . اصلا صبر نمیکنم

خوب کاری میکنی

من اشتباه کردم گذاشتم تو بلو که باید سه ماه بخابه تا ۱۰وام بده تازه شده دوماه و پولم از ارزش افتاده

سلام دوستان عیدتون مبارک روزتون مبارک دلتون خوش تنتون سالم،جیبتون در پولشاید تو این تاپیک درست نباشه ...

مرسی عزیزم که اینجا نوشتی 🧡

فقد یه سوال اینکه شما نوشتی آرد یعنی همین آرد قنادی ؟ یا آرد چیز دیگه ای؟

سلام فر توکار برقی یخچال و لباسشوییچ برندی خوبهاستفاده کردید خودتون

فر من اخوان دارم خیلی عالیه

یخچال و لباسشویی و طرفشویی هم ال جی دارم که خداروشکر از اون هم راضی هستم

سلام عزیزان

نظر مردبازار تو گروهی گذاشتن براتون میفرستم :

کف طلا رو مرز ۱۲ تا ۱۲۱۰۰ آمده ولی معامله گران بازار منتظر واکنش دلار عدد روانی ۱۳۰ هستند هر چند در هر صورت چراغ ۱۳۸۵۰ روشن شده و حالا امید که دلار به ۱۳۰ واکنش منفی نشون بده و عقب گرد کنه و فرصت خرید ایجاد کنه

حجم معاملات کف بازار هم بدلیل رسیدن دلار به مقاومت روانی ۱۳۰ کم شده

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

سلام یچه ها من یک خونه ای رو اجاره کرده ام که همکف هست. دسترسی به پشت بام ندارم. دسترسی به پشت بام ف ...

عزیزم آنتن رومیزی بخر خیلی قیمتش کمه فکرکنم ۵۰۰بشه یه مستطیل کوچیک اندازه دوتا کف دسته بغل تلوزیون بزار من خودمم دارم حتی برای ماهواره هم یه دستگاه دیگه هست که اونم اندازه یک بند انگشته میچسبه به کنار تلوزیون

عزیزم آنتن رومیزی بخر خیلی قیمتش کمه فکرکنم ۵۰۰بشه یه مستطیل کوچیک اندازه دوتا کف دسته بغل تلوزیون ب ...

سلام ممنونتم. برای شما مارک شون چیه؟ برادرم گفت من خریدم مزخرف بود. انتن نداد

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام عزیزان نظر مردبازار تو گروهی گذاشتن براتون میفرستم : کف طلا رو مرز ۱۲ تا ۱۲۱۰۰ آمده ولی معامله ...

چرا من نمیفهمم

میشه شما بگید یعنی چی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من یک خونه باغ کوچیک دارم و الان در حال ساخته حالا میخوام نظر شما رو بدونم ب نظرتون وقتی اماده شد بدیم رهن و اجاره و پول رهن رو بزاریم روی ماشینمون و بهترش کنیم پول اجاره هم خودم بردارم( شاغل نیستم) یا این ک باشه و خودمون استفاده کنیم با توجه ب این ک اطرافیانم انتظار دارن کلید بهشون بدم یا مرتب بیان و برن ک در اینصورت هزینه ی پذیرایی هم برامون زیاد میوفته؟

چون خونمون حیاط نداره خیلی دوست دارم اونجا رو داشته باشم و دو سه روز در هفته اونجا باشیم اما با مهمون زیاد هم نمیتونم کنار بیام

🕊✌🏻
سلام ممنونتم. برای شما مارک شون چیه؟ برادرم گفت من خریدم مزخرف بود. انتن نداد

والا مارکش GALAXY برای من خیلی هم راحته باید یک متری تلوزیون گذاشته بشه ترجیحا رو ارتفاع مثلا من اتاق خوابم نزدیکه به تلوزیون چون همش درش بازه من آنتن رو گذاشتم بالای میز آرایشم که کنار در اتاقمه ولی کنار خود تلوزیون هم میگیره از مغازه هایی که لوازم صوتی برقی میفروشن بپرسید دارن بهشون بگید تو چه فاصله ای از تلوزیون بزارم راهنمایی میکنه منم همکف نشستم

مرسی عزیزم که اینجا نوشتی 🧡فقد یه سوال اینکه شما نوشتی آرد یعنی همین آرد قنادی ؟ یا آرد چیز دیگه ای ...

خ.اهش میکنم عزیزم اوایل آرد قنادی استفاده میکردم،دیدم واقعیت کیک و پنکیک زیاد درست میکنم گفتم کمتر هزینه کنم آرد از نانوا میگیرم که ارزونتر باشه،درسته کیفیت آرد قنادی رو نداره ولی خوب میشه و خودمم قانع میکنم که شاید آرد نانوایی کمی سبوس داشته باشه و مفیدتر باشه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

کیک هموبگو بی زحمت

عزیزم من کیک هم موادش رو چشمی میریزم

حدودا دو لیوان آرد با نصف قاشق غذا خوری بکینگ پودر الک میکنم دو تخم مرغ رو با چنگال هم میزنم پوست پرتقال رو رنده میکنم نصف لیوان روغن و نصف لیوان شیر اضافه میکنم،آب همون یه پرتقال رو هم میگیرم و میریزم،نصف لیوان شکر و آرد رو اضافه میکنم هم میزنم و تو قالب میریزم تمام

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها