2777
2789
درخواست دوستی دادم من 120 هدیه خرید از فروشگاه تو اسنپ دارم

ممنون گلم خرید زدم متاسفانه چون فک کردم نمیشه کد کسی دیگه رو زد😢

چون دیشب خرید نزدم امروز باز ۱۲۰افزایش قیمت داشت پارسیانش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیرچقدر طول کشید پرداخت کننمن الان خیلی وقته همه کاراش رو کردم ولی پرداخت نمیشهتوی سایت ...

عزیزم من از زمانی ک ثبت نام کردم تا واریز کلا یک ربع طول کشید واریز شد ب کیف پول دیجی پی من از بنک ملت گرفتم شما چی

ممنون گلم خرید زدم متاسفانه چون فک کردم نمیشه کد کسی دیگه رو زد😢چون دیشب خرید نزدم امروز باز ۱۲۰افز ...

نمیشه زد عزیزم کد هرکسی مربوط ب شماره همراه خودشه وقتی مال کس دیگه رو بزنی میگه کد مربوط ب شخص دیگریست

آره منم خوندمهمه تحلیل گرایی که خودمم دنبال میکنم ، میگن ریزش داریم ؛ بازارساز ریزشو میندازه بهمن یا ...

سلام

منم دقیقا موندم ماه آینده چیکار کنم تبدیل کنم یا صبر کنم البته من به عنوان یک خانوم خونه دار ماهیانه چند سوت توانایی خرید داشتم گاها با وام یا کمک همسرجان چند گرم خرید داشتم الان موندم با همون مبلغ های کوچیک تبدیل کنم یا صبر کنم حداقل پولم نزدیک به یک گرم بشه و اصلاح بده بعد تبدیل کنم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

طلا واقعا خیلی کشیده بالاو قدرت خرید خیلی اومده پایین

این روزا همش تو فکرم و ذهنم درگیره ما اهل وام گرفتنو این چیزا نیستیم شاید اگه دنبال وام بودیم زودتر به هدف خونه دارشدنمون میرسیدیم اما خوب علاقه ای به این وامها با سودهای زیادش نداریم و ترجیح میدیم پولو طلا پس انداز کنیم تا به وقتش بتونیم تبدیل کنیم خدا به دل همه صبر بده که اینروزا هرچقدر مردامون میدون و زحمت میکشن اما به سختی میشه مقداری پس انداز کرد اما بازم هزار بار شکرش چون نا امیدی بدترین چیزه خدا عمری بده که هممون صاحب خونه ای بشیم که ارزوشو داریم

ما خیلی دیر به فکر خونه دارشدن افتادیم تموم این سالهای زندگی رو فقط گذروندیم و اشتباهمون همین بود که بزرگ فکر نکردیم و از خدا نخواستیم الان دو ساله که به لطف این تاپیک همش به فکر تغییرات توی زندگیمم با صبر و استمرار با پس انداز و صبوری کردن شاید اگه پنج سال قبل اینچیزارو میدونستم الان تو خونه ی خودم بودم اما قسمت این بوده و ماهیو هروقت از اب بگیریم تازست

راستش من حتی طلا نداشتم بعد چندوقت تصمیم گرفتم که کم کم جلوی دوست و اشنا یکم طلا بخرم که داشته باشم اما با این تاپیک که اشنا شدم هدفمو گذاشتم برای خرید خونه و اسایش و ارامش خودم و خانوادم الان هرروز خودمو تو خونه خودم تصور میکنم و تو ذهنم میچینمش و مطمئنم خدا حتما دری برامون باز میکنه و به وقتش ما هم به مراد دلمون میرسیم 😍😍😍

سلام یچه ها من یک خونه ای رو اجاره کرده ام که همکف هست. دسترسی به پشت بام ندارم. دسترسی به پشت بام فقط از خونه طبقه بالایی ممکنه و اونم متاسفانه شوهرش همیشه خونست سرکار نمیره. انتن تلویزیون جوابگو نیست. بشقاب هم بخواهیم بزاریم جور درنمیاد چون نمیتونیم بهش سر بزنیم مثل کولر زود خراب میشه. ما گول اجاره کم رو خوردیم. کسی میدونه برای تماشای تلویزیون بجز از طریق انتن هوایی راه دیگه هست یا ن؟ همسرم خیلی پرحرفه. باز با تلویزیون سرگرم میشه و منو بیخیال میشه. وگرنه مخ منو میخوره تاجایی ک سردرد میگیرم از بس حرف میزنه.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

سلام روزتون بخیر

همسرم مدتی بود بخاطر کسالتش و حال و احوالش چندماهی سرکار نمیرفت تازه یه هفته است داره میره

خیلی روزای سختی رو گذروندیم خدا هیچ مردی رو بیکار نزاره

انشاالله ادامه دار باشه همسرم بتونه کارشو گسترش بده

بر روز زن پارسال نتونسته بود چیزی بگیره اما امسال یه دسته گل و یه ادکلن خریده بود یه نیمچه خوشحال شدم

شب اول روز مادر شام مهمان مادربزرگم بودیم همه نوه ها

نفری 500 دادیم همه رو برگردوندن به بچه هامون

خداحفظشون کنه

شب دوم مهمان مادرم بودیم براشون کیک خیس شکلاتی درست کردم و 1 تومن هم پاکت گذاشتیم بعنوان کادو

مادرمم برگشتنی ازغذاها و کیک و میوه ها برامون گذاشت

خداحفظشون کنه برام

مادرشوهرمم به رحمت خدا رفتن

براشون یاسین خوندم

دوهفته پیش هم تولدم بود یه مسافرت محض عوض شدن حال و احوالمون رفتیم

یکی از اقوام نزدیک خودم دستشون درد نکنه کلید ویلاشون رو دادن 4 روز اونجا بودیم خودمون وسیله گرفتیم پخت و پز کردم

دو وعده بيرون خوردیم

یه کیکم کنار دریا برش زدم

برای جبران این کار انشاالله بزودی یه نهار تدارک میبینم دعوتشون میکنم

این بود انشای من در مورد این چندروز

سلام دوستان
روزتون با تاخیر مبارک باشه❤️ الهی همیشه دلهاتون شاد و رزوق و روزی زندگیهاتون فراوان باشه.

🍁همونطور که قبلا گفتم یه مدت طولانی سفر بودیم و بعد از رسیدن به خونه و با وجود خستگی راه همه جا رو گردگیری و جارو و طی زدیم، مواردی که باید به یخچال و فریزر منتقل میشد همون شب انجام دادم و چند روزی مشغول شستشوی لباسها و ملافه ها بودم، روزی یک یا دو بار ماشین لباسشویی را با توجه به اولویت مصرف لباسها داخل ماشین گذاشتم و بعد از خشک شدن مرتب و تاخورده هر لباسی داخل کشو یا کمد مخصوص خودش رفت. چند تا اتوکشی هم دارم که همین یکی دو روز انجام میدم.
پالتو و بارانیم رو میخواستم بدم خشکشویی که دیدم مبلغ زیادی میشه، گذاشتمشون ماشین لباسشویی با برنامه شستشوی کوتاه مدت و دور خشک کن بسیار کم که خوشبختانه هم تمیز شست و هم اصلا چروک نشدند.

🍁چای هایی که آورده بودیم رو در بسته های حدود یک کیلویی آماده کردم، مصرف چای ما همین مقدار در یک ماه هست. بسته های چای هم در کاینت نخصوص خودشون قرار گرفتند.
خرده های چای رو هم الک کردم و ریزه هاش دور ریخته شد و باقی مانده ها رو در کیسه های مخصوص چای لیپتون ریختم برای مصرف فلاسک در مسافرت یا گردش عالی هستند.

🍁برنجها داخل سطل مخصوص رفتند.

🍁مدتی هست که مراقب مصرف آب و برق هستم نه به خاطر مبلغ قبض، به خاطر کمبود و خشکسالی.
محیط کارم باید پرنور باشه، مواقع کار چراغ بقیه قسمتهای خونه که نیاز به نور ندارند را خاموش میکنم.
موقع مصرف آب و شستشو سعی میکنم شیرآب را تا آخر باز نکنم، برا شستن ظرفها حتما وقتی آب نیاز نیست شیرآب را میبندم.

🍁یکی از دوره های آموزشی که مدتها منتظر تخفیف خوردنش بودم به مناسبت روز زن با تخفیف ۷۰ درصد ارائه داده بودند و من به عنوان هدیه برای خودم تهیه کردم.
از تخفیف قبلیشون جا مونده بودم و قیمت اصلیش بالا بود دلم نیومد بخرم و چون میدونستم دوباره آف میخوره هر روز کانالشون رو دنبال میکردم و به محض دیدن تخفیف، خرید کردم.

🍁با کمک هوش مصنوعی و برنامه ها و اطلاعات قبلی خودم یه برنامه رژیم غذایی تنظیم کردم که از امروز شروع شده و چالش گذاشتم که با این برنامه و ورزش تا عید ۵ کیلو وزن کم کنم.

🍁 من معمولا پالتو و مانتوهامو خودم میدوزم ولی قبل از سفر هیجان خرید لباس به سراغم اومده بود، قصدم خرید لباسهای پاییزی و زمستونی بود، که دیدم واقعا نیازی ندارم، چند تا پالتو و کاپشن و بارانی سالهای قبل دوخته یا خریده بودم که هنوز نو و سالم و قابل استفاده هستند، پس از خرید این سبک لباسها منصرف شدم،
یه لباس فروش آف خوبی روی کت و دامن و کت و شلوارهاش گذاشته بود، دیدم اینها رو بیشتر نیاز دارم
یک دست کت و شلوار لنین و یک کت تک و یک دست کت و دامن شانتون که همگی پارچه و دوخت بسیار عالی و با کیفیت داشتند خریدم با قیمت حدود ۲ تومن، برای من که با خرید و دوخت پارچه و لباس آشنایی دارم این قیمت برای این تعداد لباس حتی پول پارچه اش نیست و زحمت دوخت رو دیگه به خودم ندادم😏 از خریدهام راضی هستم و خوشحالم که هدفمند خرید کردم.
احتمالا و ان شالله در حراج آخر فصل لباس زمستونیهای سال بعدم رو بخرم.

ادامه دارد..

ادامه پست قبل:

🍁هدیه روز مادر مامان نازنینم رو تقدیمش کردم، خرید عمده شون رو هم انجام دادم و باز هم مثل همیشه همراه بود سیل فراوان دعاهای خیر پدرومادرم و میدونم و دیدم که خیر دعاهاشون به زندگیم برمیگرده و در واقع سرمایه زندگی من همین دعاها و آرزوهای خوب پدرومادرم هستند.
هدیه مادرهمسرم هم چون شهرستان هستند هر وقت دیدیمشون با عشق تقدیم خواهیم کرد.

🍁یکی از بزرگترین دلخوشیهای من وقت گذرانی با برادرزاده ام هست. قبلا هم گفتم که بنا به دلایلی شاد بودن این بچه برای تمام افراد خانواده من مهمه، نورچشمی که میگن اینه دیگه❤️
با هم زیر بارون قدم زدیم و حسابی خیس شدیم شوخی و بازی و خنده داشتیم و برای شام روز مادر پیتزا سفارش دادیم. این لحظه های با هم بودن برای هردومون بسیار ارزشمند هستند و خوشی و لذت دوطرفه برامون داره و تا چند روز منو شارژ نگه میداره.

🍁برای مدتی که مسافرت بودیم مدیر ساختمون زحمت کشیده و سهم واحد ما از قبض آب را روی شارژ کامل حساب کرده بود در حالیکه مصرفی نداشتیم، اول خیال داشتم با ایشون صحبت کنم ولی از اونجایی که این خانم متاسفانه شخصیتشون جوری هست که هر صحبت آرام و حتی دوستانه را به دعوا و تنش میکشونه و تجربه خوشایندی از این مورد ندارم با همسرم تصمیم گرفتیم آرامش اعصابمون رو بهم نزنیم و ترجیح دادیم بدون هیچگونه رودر رویی این مبلغ را پرداخت کنیم هرچند رضایتی نداشتیم ولی حتما بعدها بهشون خواهم گفت.
باید دنبال راهی برای ارتباط منطقی و به دور از تنش با ایشون و افراد مشابه باشم.

🍁این مدت از برنامه کاریم یه مقداری عقب افتادم که باید تلاشم و ساعتهای کارم رو بیشتر کنم تا دوباره برگردم به روتین برنامه ریزی شده ام.

⭐️صحبت پایانیم هم این هست که برای این تاپیک و سرپا نگه داشتنش همه دوستان مخصوصا قدیمی ترها زحمت زیادی کشیدن و جای معصومه جان❤️ و انگیزه و امید دادنهاش هم واقعا خالیه،
امیدورام دوباره چراغ تاپیک روشن بشه و گزارشها و پستها و فعالیتهای مفید از دوستان قدیمی و جدیدیها ببینیم حیفه واقعا این تاپیک با اینهمه مخاطب و راهکارهایی که داشت خاموش بشه.