2777
2789
سلام دوستای گلم بنظرتون بلولامصب کی بهم وام میده ؟طلا ۱۱بوده گذاشتم همینجوریم ضرر کردم بنظرتون صبر ک ...

سلام

باید دی ماه هم تمام بشه . میانگین حسابت رو ببینه بعد تا ۱۰ تومن وام بده.

وام اولش تا ۱۰ تومن بیشتر نیست .پس ۱۰ باشه تو کارتت واسه ۳ ماه کافیه که وام رو بده

زیاد پول تو حسابت نزار .طلارو بخر . تو بهمن ماه که وام رو بهت داد دوباره یه چیز دیگه هم بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتها آدم حوصله آشپزی نداره برای اون روزا یک بسته فلافل شام شام از این بزرگها از فروشگاه خریدم ...

ممنون عزیزم

اره واقعا دیروز اصلا حوصله نداشتم

پیشنهادهای خوبی دادین

برای این مشکل منم همیشه دوست جور خورش اماده تو فریزر دارم

اندازه یک وعده هم آبگوشت دارم

فقط چون فریزرم جا نداشت، همه رو بدم گذاشتم خونه مامانم😅

دم دستم نبودن🥲

سلام دوستان عیدتون مبارک روزتون مبارک دلتون خوش تنتون سالم،جیبتون در پولشاید تو این تاپیک درست نباشه ...

کیک هموبگو بی زحمت

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام شبتون بخیر خانوماوام اوراق براشهرستان چقدره وماهی چقدرقسطش هست من مستاجرم وخیلی خیلی خیلی خسته ...

سلام اگر صبوری همون پول رو بده طلا تا سال بعد پول خونت جور میشه نیازی ب گرفتن این وام هم نیست با این سود گرفتن زیادشون

سلامباید دی ماه هم تمام بشه . میانگین حسابت رو ببینه بعد تا ۱۰ تومن وام بده.وام اولش تا ۱۰ تومن بیشت ...

سلام عزیزم

من وام بلو ی بار گرفتم . همونی که بعد ۳ ماه میده. حدود ۶ میلیون گرفتم.

تسویه اش کردم. الان ۲۵ میلیون گذاشتم تو بلو گفته یک ماه صبر کن تا بعد ی وامی بهت پیشنهاد بدم.

به نظرتون چقدر بهم میده؟

سلام عزیز پایان دی ماه

سلام عزیزم

من وام بلو ی بار گرفتم . همونی که بعد ۳ ماه میده. حدود ۶ میلیون گرفتم.

تسویه اش کردم. الان ۲۵ میلیون گذاشتم تو بلو گفته یک ماه صبر کن تا بعد ی وامی بهت پیشنهاد بدم.

به نظرتون چقدر بهم میده؟

آره عزیزم وام ۵۰میلیونی دیجی پی رو گرفتم و باهاش تو دیجی کالا طلای ۸درصدی خریدم

سلام وقتتون بخیر

چقدر طول کشید پرداخت کنن

من الان خیلی وقته همه کاراش رو کردم ولی پرداخت نمیشه

توی سایت می زنه به دلیل شلوغی فعلا وام پرداخت نمیشه

سلام دوستان ان شاءالله حال دل همتون عالی باشهالان طلا فروشی ام طلا ۱۳ ملیون و ۲۵۰ تومنه بنظرتون بخرم ...

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟

نظراتتون بگین

هیجانی رفت بالا یهووو

ممکنه یکم ریزش داشته باشه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟نظراتتون بگینهیجانی رفت بالا یهوووممکنه یکم ریزش داشته باشه

چند گرم می خوای بخری عزیزم؟ اگه مقدار زیاد میخوای بخری صبرکن . اگر در حد یکی دو گرم هست زیاد فرقی نداره