2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شبتون بخیر😍☁️روزتون مبارک عزیزان🌹❤️🌹چند روز قبل نشستیم با همسرم تمام مواردی که بیمه گفته بود ...

سلام به همه خانمهای گل

شبتون بخیر

امروز جمعه، من کلا تو مرخصی بودم...

هم جسمم، هم ذهنم

فکر میکنم به خاطر استرسی بود که روز قبل بهم وارد شد🙁

بدنم رفت تو حالت نیمه خاموش😂

صبحانه املت پختم

🌹نهار چون غذا نپخته بودم🫠 رفتیم بیرون غذا خوردیم.

شاورما خوردیم که بدون تخفیف میشد ۲میلیون

ما با استفاده از تخفیف فودرو(تو اسنپ فود) ۱ تومان پرداخت کردیم.

🌹بعد چون کفش های بچهها خییییلی داغون شده بود، رفتیم کفش خریدیم.(انقدر خراب شده بود که نشد تا عید صبر کنیم)

کفش پسرم رو از بین تک سایز ها برداشتم و قیمتش خوب دراومد

کفش دخترم اما حسابی گرون شد...🥲یک جای دیگه همون کفش رو ۶۰۰تومن ارزون تر میداد!!!!!!!کارتش رو گرفتم که دفعه بعد بریم ازش خرید کنیم.

به بچهها گفتم این کفش عیدتون هم هست و قبول هم کردن.

🌹دارم یک ذره یک ذره وسایل خونه که دم عید لازمه بخرم رو میگیرم.

مثلا دمپایی سرویس بهداشتی احتمالا باید عوض بشه

یا جای مایع دستشویی لازمه تغییر کنه

یک کمی تعمیرات ریز ریز داریم، اونا رو باید انجام بدیم...

میخوام نذارم همه رو برای دم عید.

هم نمیتونم اون زمان برم بخرم، به خاطر بچه

هم اینکه اگر یادتون بیاد، هرسال دم عید، دیگه فروشنده نیست که نیاز به خریدار داره. خریدار به فروشنده نیازمند میشه! و خبری از تخفیف نیست:) جنس های بی کیفیت رو میارن تو بازار، دم عید مردم هرچی باشه رو میخرن. پس بهتره زودتر اقدام کنم.

🌹بیمه یک سری مدارک رو به صورت فیزیکی ازمون خواسته بود.

امروز همه رو از توی کلیر بوکی که برای بیمه گذاشتم کنار، برداشتم

گذاشتم توی کاور کاغذ

و گذاشتم تو کیف همسرم

ایشالا فردا ببره تایید کنن و برامون هزینش رو بزنن.

(اگر هنوز کسی هست که منتظره شوهرش بره دنبال کارهای بیمهای، امیدوارم حاجت روا بشه ...! ولی واقعا ندیدم مردها حوصله بیمه و ریزه کاری هاش رو داشته باشن. خودتون دست بگیرید کار رو)

🌹جسارتا شام هم نپختم، بعد یادم افتاد که برای فردا ناهار هم نذاشتم برای همسرم و بچههام !!!!😱

تقویم رو نگاه کردم دیدم فردا غذاشون کبابه

خود کباب رو فعلا سفارش دادم، پاشو برنج رو هم بذارم...

امروز خییییلی خرج غذا شد.

سلام خواهرا من یک اشتباهی کردم قرعه ۲۰۰ میلیونی خانگی نوشتم. ماهی ۱۰ میلیون میدیم. سه نفر مونده تا اتمام قرعه کشی ولی به اسمم درنیومد. لطفا پیش کسی که نمیشناسید قرعه نزارید. ما همیشه جزو نفرات اول بودیم. اینو خواهرم معرفی کرد. ریدم دهن خواهرم خخخ

سلام دوست عزیز از دیجی گرفتین؟

سلام بله

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اها ممنونممن خیلی کم طلا استفاده میکنمبرای همین میرم سمت طلای شکسته

منم رانندگی میکنم اصلا نمیتونم طلا دستم بندازم خطرناکه. وقتی طلا ندارم خیلی اسوده خاطرم. یکبار ساعت مچی رنگ طلایی مو که خیلی تمیزه بسته بودم به دستم. موتوری اومد چسبوند بهم و سرشو اورد نزدیک و قشنگ دقت کرد. فهمید ساعته در رفت.

سلام دوستای گلم بنظرتون بلولامصب کی بهم وام میده

؟طلا ۱۱بوده گذاشتم همینجوریم ضرر کردم بنظرتون صبر کنم یا بردارم بیخیال شم؟ الان عکسش همینجامیزارم ببینید نظربدیدلطفا

روش درست کردن پنکیک هم بزارید لطفا

سلام دوستان عیدتون مبارک روزتون مبارک دلتون خوش تنتون سالم،جیبتون در پول

شاید تو این تاپیک درست نباشه طرز تهیه پنکیک رو بگم ولی اول یه مدیریت مالی رو میگم که موضوع تاپیک باشه بعد خلاصه مراحل درست کردن پنکیک

دوستان امشب خواهرم شام دعوتمون کرده بود

ما چون دیروز روز مادر شیرینی گرفتیم با خودم گفتم درست نیست امروز هم پول شیرینی بدیم،نمیخواستمم دست خالی خونه خواهرم برم

نگاه کردم دیدم دو لیوان از مواد خشک کیک(که اینجا یکی از دوستان گفته بودن و منم مواد رو مخلوط کردم و آماده گذاشته بودم یخچال)دارم،دوتا هم تخم مرغ با دوتا پرتقال،فرستادم یه شیر بچها خریدن،با اون مواد در عرض کمتر از نیم ساعت یه کیک خوشمزه پرتقالی درست کردم،برش زدم پودر قند روش الک کردم چیدم تو کارتون تمیز کیکی که همیشه تو خونه دارم

با خودمون خونه خواهرم بردیم خیلی خوشمزه و عالی شده بود،دیدیم مابقی مهمانها هم هر کدوم شیرینی خریدن آوردن،ولی کیک پرتقالی من کجا و شیرینی اونا کجا!؟

و اینطوری شد که نزدیک۳۰۰،۴۰۰تومن امروز تو هزینه ها صرف جویی کردم از مدیریتم خوشم اومد خخخخخ

حالا دستور پنکیک

پنکیک رو من اوایل با دستور و دقت مواد رو اضافه میکردم

الان مثل کیک چشمی اضافه میکنم خخخخخخ

یه تخم مرغ که دمای محیط باشه با یه کوچولو وانیل،اگه نداشته باشم با رنده پوست پرتقال(که امروز برای کیکم هم استفاده کردم)با چنگال هم میزنم یه قاشق روغن نصف لیوان شیر اگه باشه،اگه نباشه آب میزنم،یه قاشق شکر و دوقاشق آرد که قبلاً آرد رو با کمی بکینگ پودر الک کردم،با چنگال هم میزنم

بعد که مایع یکدستی شد زیر تابه کوچیک یا شیر جوش رو روشن میکنم میزارم داغ داغ بشه،کامل که داغ شد یه ملاغه از مایع رو میریزم کف شیر جوش درش رو میزارم میزارم تا قشنگ خودشو بگیره و حباب بزنه،بعد درش رو باز میکنم به راحتی با چنگال برشمیگردونم تا روش هم برشته بشه،بعد ملاغه بعدی و،،،،

خواستین هم وسطش مربای آلبالو بربرین دو لایه مایه روی هم بریزین بشه پنکیک مغز دار

نووووش جونتون و همیشه شیرین کام باشین

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام به همه خانمهای گلشبتون بخیرامروز جمعه، من کلا تو مرخصی بودم...هم جسمم، هم ذهنمفکر میکنم به خاطر ...

بعضی وقتها آدم حوصله آشپزی نداره

برای اون روزا یک بسته فلافل شام شام از این بزرگها از فروشگاه خریدم درست میکنم

و یا سمت اش فروشی محلمون میرم انواع اش و حلیم میفروشه خب این غذا به صرفه هم هست کار آدمم راه میندازه من یک ظرف میخرم ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیشتر نمیشه .و همه با نون میخوریم و سیر میشیم .

گزینه بعدی ساندویج سرد هست که من مغازه ایش دوست دارم دونه ای صد تومنی بیشتر نیست .

ولی با همه اینا من زیاد بیرون غذا میخورم این مورد از دستم در رفته باید روی این قسمت کار کنم