2777
2789
والا مارکش GALAXY برای من خیلی هم راحته باید یک متری تلوزیون گذاشته بشه ترجیحا رو ارتفاع مثلا من اتا ...

چندجا رفتم پرسیدم . گفتند نقطه کور آنتن نمیده. نخر. شاید در برخی مناطق تهران با توجه به فرکانس اون منطقه ممکنه در طبقات بالا بگیره ولی اینجایی که من توش گیر افتادم آنتن یابی نمیکنه.

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید دکتر بارداری پرخطر پریناتالوژیست خیلی خوب تو تهران بهم معرفی کنید؟؟؟ ه ...

حتما پزشکی باشه که فلوشیپ داشته باشه این به معنای سواد زیاد اون پزشکه ، بجز این خودتو علاف کردی

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

چندجا رفتم پرسیدم . گفتند نقطه کور آنتن نمیده. نخر. شاید در برخی مناطق تهران با توجه به فرکانس اون م ...

ببین با اندروید باکس یا فیلیمو باکس هم میتونی به جای انتن از اینترنت برای دیدن برنامه ها استفاده کنی

طلا واقعا خیلی کشیده بالاو قدرت خرید خیلی اومده پاییناین روزا همش تو فکرم و ذهنم درگیره ما اهل وام گ ...

انشاالله به زودی خونه دار میشید گلم

شما در حال حاضر چند گرم طلا پس انداز دارید

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

عزیزم فکر کنم فروشگاههای اتکا بیشتر برای نظامیها تخفیف میدن،تخفیف برای عموم کمتره

نه عزیزم ما که نظامی نیستیم سالهاست از اتکا خرید میکنیم و تخفیفهاش برای عموم مردم هست ولی نظامیها یه حکمت کارت دارن که فکر میکنم همون بن هست که براشون شارژ میشه

خواستم نکته ای رو بگم که تو اطرافیانم دیدم و برام شده یه الگو...معمولا تو هر فامیلی چند نفر هستن که ...

نه گفتن یاد بگیریم

👏🏻👏🏻👏🏻

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

ببین با اندروید باکس یا فیلیمو باکس هم میتونی به جای انتن از اینترنت برای دیدن برنامه ها استفاده کنی

شوهر من عقب مونده س. باید حتما سریال یوزارسیف رو با هیجان برای هزارمین بار حتما از تلویزیون نگاه کنه فیلم های حال بهم زن دیگه شو. با اینترنت میانه انچنانی نداره. من خودم در کل تلویزیونی نیستم.

سلام دوستان روزتون بخیر

من هر بار میخوام پارسیان بخرم بصورت نقد اطرافم طلا فروشی هست که زیاد تو کارت پارسیان نیستن

واسه همین میخوام بدونم وقتایی که پولم نقده از کدوم سایت یا کدوم پیج مطمعن خرید کنم قیمتش معقول باشه

قبلا قسطی خرید کردم با اسنپ پی و تارا که بالا میفته

میخوام قیمت نقد فروشگاهه به قیمت واقعی نزدیک باشه

سلام دوستان روزتون بخیر من هر بار میخوام پارسیان بخرم بصورت نقد اطرافم طلا فروشی هست که زیاد تو کارت ...

سلام شما تا چه مقدار میخواید پارسیان بخرید اگه پولتون به طلای ریز میرسه که همون طلای کم اجرت دسته دو تا۵درصد بخرید اگه نه هم اینجا دوستان اپلیکشن میلی رو معرفی کردن که با پول های خرد میشه خرید کرد و من همین چند روزه این کارو انجام دادم و واقعا خوب بود با قیمت طلا پولتون بالا و پایین میشه هر وقت به یه مقدار مشخص رسید میتونید فروش بزنید و برید طلای فیزیکی بخرید

اگه با کد دعوت نصب کنید که ۵میل رایگان بهتون میده بعلاوه کد هدیه خرید اول برای همون روز تا سقف خرید ۴۰میل کد هدیه ۲۰میل رایگان بهتون میده

اگه دوست داشتید میتونید کد دعوت منو بزنید milli-m6vfx

عزمزمه مرکز مام پزشک هاش خوبن

اتفاقا مرکز مام ای وی اف کردم ، اما اونا میفرستن متین من متین رو قبول ندارم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

سلام دوستان ،

حدوداً ده گرم طلا بدهی دارم ، باید به خواهرم بدم،

صد تومن وام امروز واریز شده برام، بنظرتون فردا خرید کنم یا پایین تر میاد تا یک ماه دیگه ؟؟

با توجه به اینکه خواهرم گفت فعلا لازم ندارم هروقت داشتی پس بده

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹