2777
2789

با غیبت کردن و نشون دادن شأن و شخصیتتون مطمئن باشید هیچکس نمیگه فلانی بد

اگر اون شخص براتون مهم نبود قطعا به فکرتون بعد به تایپ نمی‌رسید

توی زندگی همینطور باشید بزرگ ترین درس زندگی همین 

وقتی می‌بینید یک نفر طرف دار هاش بیشتر بدخواهان هستند 

رها کردن فکراتون و نظرتون در مورد اون شخص واقعا سبک کردن خودتون

توی خانواده شوهر جاری تون همه دوست دارند شما میایید میگید نه خیلیم آدم بی شعوری؟

الان از نظر بقیه بی شعور کی می‌تونه باشه؟

حسود کی می‌تونه باشه؟

آدم بیکار با افراد روان پریشان کی می‌تونه باشه؟

سرگرم زندگی خودتون باشید 

جایی باشید که عزیز باشید 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله نمره ش تو همه چی بیسته مخصوصا قهر کردن !! آدمی که کل شهر عاشقشن !!!!! همه کاراش درسته !!!! ن ...

سلام دوست عزیز من همیشه پیامهای معصومه خانم رو میخوندم میشه بگین چه تناقضاتی دیدین؟ من چرا متوجه نشدم 

شما انقدر توهم زدی که نمیدونی وقتی امتیازت یه مبلغ مشخص نمیتونی دو برابر شو وام بگیری من جواب سوال ش ...

شما چرا با همه اینقدر بد حرف میزنین. یادمه چند تا کاربر درست حسابی اینجا هم با مدل حرف زدنتون فرار کردند و رفتند. برای همه پستها لازم نیست اظهار نظر کنیم عزیزم. بیخیال

میشه بگید چه تناقضی؟

بهتره تایپیک به حلشیه نره ممنون.....ضمن اینکه بنده در کنار چیزهای که از معصومه عزیز یاد گرفتم از اینکه تو معرفی خواهر شوهر جاری دوست خانوادگی و هر صحبتی فقط تعریف از خودشون بود و بقیه همه داغون خوب این یک‌جوریه دیگه هیچ انسانی کامل نیست...ولی شما یکبار تو پست های ایشون دیدین از ضعف خودشون بگن همیشه گفتن عمه بچه ها بی تدبیر مم خوب و جاریم بد من با تدبیر زهرا بد من خوب و.......

سلام عزیزم من هم تا پارسال بلد نبودمنزدیک ۴۰ سالم هستچندبار دوره هاش رو رفته بودم اما تمام نکرده بود ...

چه عالی.منم دوست دارم سالی ی رشد برای خودم داشته باشم.درس خوندم تا لیسانس.خیاطی یاد گرفتم.آشپزیم خیلی خوب شده.رانندگی بهترینش بود که یاد گرفتم.الان نمیدونم چه حرکتی بزنم.میشه اینجا شماهم از چیزهایی که یاد گرفتی یا قراره یاد بگیری؟

خیاطی فقط برای بچه ها میکنم.برای خودم میخرم چون یمدت حس کردم دارم تو لباس خریدن خسیس میشم گذاشتم کنار برای خودم ولی باز خیلی کمکه.رانندگی هم که دقیقا همینطور که شما فرمودید شد برای من.من شاغل بودن در توانم نیست ولی دوطت دارم مفید باشم تو خونه برای خودم بچه ها همسرم.برنامه بعدیم احتمالا خودآرایی باشه  و بنظرم خیلی بدرد میخوره

بهتره تایپیک به حلشیه نره ممنون.....ضمن اینکه بنده در کنار چیزهای که از معصومه عزیز یاد گرفتم از این ...

اتفاقا دوست عزیز خیلی بهتره وقتی کسی ادعایی میکنه با دلیل و مدرک صحبت کنه. الان خیلی ها معصومه خانم رو متهم به تناقض گویی کردند . حقیقتا من به شخصه متوجه تناقضات نشدم ولی خب چه ایرادی درباره این موضوع صحبت بشه. چرا باید همیشه هیس هیس کنیم؟ میشه در کمال ارامش و احترام توضیح داد.

بهتره تایپیک به حلشیه نره ممنون.....ضمن اینکه بنده در کنار چیزهای که از معصومه عزیز یاد گرفتم از این ...

الان این صحبت خودتون حاشیه نبود؟! جالبه بقیه رو به حاشیه رفتن هم محکوم کردین ولی خیلی زیر پوستی نقد خودتونم کردین.

چون نوع نوشتنشون نتیجه زندگی شون همه نشون دهنده این که واقعا در تلاش در همه چیز عمل کرد خوبی داشته باشه

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام به همه❤️من حسابی دارم از سرخکن بدون روغنم استفاده میکنمانواع سرخ کردنی رو باهاش درست میکنم❤️کیک ...

من میخوام سرخ کن بدون روغن بخرم 

میشه راهنمایی کنید چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم و چند لیتری بخرم 

ممنون از لطف شما

بارها شده از کسانی که تو زندگیشون تدبیر داشته اند هم تعریف کردند، نامادریشون، از عروس های فامیلشون، دوستانشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم