2777
2789
خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم ...

عزیز دلم زن دایی منم یا ۵۰ سال سن دقیقا شرایط شمارو داشت و با وجود گواهینامه اصلا نمیتونست رانندگی کنه....یک ماشین معمولی منظورم ماشین سالم اما مدل پایین برداشت و جاهای خلوت مسیرهای کوتاه رانندگی کرد همراه یک آدم مطمئن که هر نزنه و اعتماد به نفس شمارو خراب نکنه..این موضوع خیلی مهمه  طبیعتا روزهای اول اذیت میشین آدمی باید کنارتون باشه که بهتون اعتماد به نفس بده فقط نه برعکس با سرزنش و غر اعتماد به نفس تونو داغون کنه که کار خراب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین و شاد من به ندرت پیام می‌زارم ولی همیشه میخونم شاید پیامم بار اقتصا ...

انشالله رفتن شون براتون پر از خیر و برکت باشه و هر چه زودتر شرایط کشورمون درست بشه که اینطوری خانواده ها مثل شما پریشون و ناراحت نباشن

سلام خواهرا، من بیمه زنان خانه دار خودمو هرماه واریز میکنم. میخوام بیمه تکمیلی کنم؛ کدوم بیمه تکمیلی ...

سلام عزیزم   میشه لطف کنید شرایط بیمه زنان خانه دار رو برام  توضیح بدید ممنون میشم. .  قسطش ماهی چقده  و کجا بایدبرم ؟

نمیدونم من اصلا روحیه با همچین مسئله ای سازگار نیست اینکه دیگه اسمش زندگی شراکتی نیست زن و بچه یه شه ...

سلام عزیزم 

دوست من پسرم رفته یه کشور فوق العاده خوب اما چون سنش کم بود هی ساز برمی‌گشت میزد ۱۶ سالگی فرستاد که خب قطعااا سن خوبی براش نبود دوران بلوغ و غربت و آوارگی هایی هم داشت دوساله شوهرش رفته چون کلن زیر صفر بودن خونه خریدن خونه رو به چندنفر فروختن توی هر کاری رفت چندماه بعد شرکت منحل شد

اصلا منظورم به شوهر شما نیستاااا

آدم می‌ترسه تو گروه یه حرفی بزنه هی یکی به خودش بگیره من دارم داستان دوستم رو میگم 

الان دوساله شوهرش اونجاست دوتا شغل داره یکی باغبانی یکی هم تو رستوران آشپزه 

باورت میشه هر ماه پول میفرسته دوستم طلا می‌خره میزاره کنار تازه هنوز پاسپورت اون کشور رو هم نگرفته اما تو دوسال کلی پس انداز کرده دوستم

فک کن دوستم اینجاست بچه و شوهرش هم اونجا اصلا دوستم هم قصد رفتن نداره 

توی قران گفته شده بعد هر سختی آسونی هست

تازه بلیط رفت و برگشت اونا خیلی خیلی گرونه اصلا به این راحتی نیست که بخوان برن و بیان و ضمن اینکه پاسپورت اونا هنوز نیومده

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره