2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب کارگزاری مفید یا اگاه داری مثل خرید سهام هست ایزی تریدر برو عیار را سرچ کن با مبالغ کم هم میتون ...

سلام ممنون بله عیار خریدم ولی کمی طلا دارم میخواستم بزارم صندوق امانات بانک که ی روز 6ر چی بانک بود تو شهریار رفتم و گفتن صندوق ندارن 

بچه هاااا کمک با ویپاد پایا انجام دادم نوشته عملیات نامشخص میخوام فیش واسه طرف بفرستم میترسم قبول نک ...

سلام عزیزم 

مشکلی نداره منم پایا انجام دادم تازمانی که چرخه پایا انجام نشده مینویسه نامشخص 

بعدا پیگیرشدم پول به حساب طرف نشسته بود شماهم فیش روبفرستید میدونن دیگه مبلغ بالا طول میکشه به حساب بشینه 

بچه های ک پولتون کمه صندوق های طلای بورس از همه بهترهمن امروز ۱۰۰ هزارتومن صندوق طلا خریدم بیرون ک ...

سلام خوبی عزیزم..من بيشتر عیار می‌خرم خداروشکر خوب بود..🫠☺️

اما میگن کهربا هم خوبه..من تازه ۲روزه کهربا ۱تومن خرید زدم..اما نمی‌دونم کی بخرم کی بفروشم..منظورم اینه گروهی داريد که سیگنال بده واسه این صندوق کهربا..بازم تشکر از شما

عزیزم باید از داخل همون سامانه بام درخواست کارت بدید و حضوری برید از شعبه کارتتون رو بگیرید.

سلام خوبین ؟ میشه امتیاز وام مهر رو بگین چجوری انتقال بدن؟ و مولی کسر میشه از طرفین یانه

ممنون

زندگی شاید همین باشد...