2777
2789
سلام دوستان من اگه الان باقی مانده اقساط برآیند رو کامل پرداخت کنم درجا میتونم درخواست وام بدم؟لطفاً ...

نه من اینکار کردم ضرر کردم.حتی پشتوانه ام نداد.یه پله قبلش گرفتم.بازی درمیاره.حسابمم فعال بود

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اینا میترسن از گروه داشتن اولیا نه عزیزم تهران نیستمپسر منم خیلی حساسه

حتما پیگیری کنید حتمااااا برید آموزش و پرورش 

با این شرایط نره خیلی بهتره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره دقیقا این منم 🤣🤣🤣🤣تازه یه ده دقیقه هم پشت در میمونم مشتری هاش کم بشن من یه بار سکه وان ی ...

چقدر پرو بوده من بودم نمیخریدم میزدم بیرون

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
پودر سوخاری رو لطفا بگید کامل

نان باگت رو من میزارم خشک میشه

وقت هم  نداشته باشم میزارم ماکروفر خشک میشه پودر میکنم

میشه پودر سوخاری خیلیا بهش موقع پخت زردچوبه و ادویه میزنن اما من نمیزنم چون مرغ رو ریز ریز میکنم آبلیمو و پیاز رنده شده و سیر و ادویه و نمک میزنم طعم دار که میشه با تخم مرغ و پودر سوخاری میریزم تو قابلمه ای که روغنش زیاده قشنگ طلایی میشه

پیاز و قارچ سوخاری هم همینجوری درست میکنمممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خانوما من دوماه پیش اعتبار سنجی کردم تو بانک مهر و وام رو برداشتم و یه قسط هم پرداخت کردم حالا الان ...

عزیزم ویپاد داری ؟اگه آره که برو قسمت خدمات بعد قسمت اعتبار سنجی انتخاب کن اونجا رتبه اعتباری تو میگه

سلام دوستای گلم من خیلی وقته که تو تاپیک پس انداز هستم و خیلی چیزا ازمعصومه جون یادگرفتم ویپادم همین ...

عزیزم برو تو بلوبانک اونجا که نوشته باکس برو اون قسمت بعد بزن باکس جدید واسه هر باکس اسم بزار مثلاً پوشاک مثلاً خوراک پس انداز تا ده تا باکس میشه درست کرد بعد هر قسمت باکس که داخلش بری می‌نویسه واریز یا برداشت هر چقدر خواستی واریز می‌کنی به باکس موقعی هم که لازم داشتی برداشت میزنی به همین راحتی 

نه من اینکار کردم ضرر کردم.حتی پشتوانه ام نداد.یه پله قبلش گرفتم.بازی درمیاره.حسابمم فعال بود

رتبه ی اعتباریتون A و B بود وام نداد بهتون؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عزیزم من وکیل مدافع معصومه نیستمولی واقعا ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم و حقشون گردنه...برای همین می‌نوی ...

بدرود انشالله خوش باشین منم از معصومه خانوم درس های زیادی گرفتم و به اندازه دین به گردنم براشون طلب خیر میکنم لطفا همه چی رو باهم قاطی نکنین بنده نگفتم معصومه خانوم محبوب نیستن اتقاقا برای بنده هم مورد احترامن خیلی زیاد و منظورم از غلط املایی ضعف ایشون نبود منظورم این بود حتی یک غلط املایی جرات نمیکنه آدم بگیره چه برسه بقیه تناقض ها...در صورتی که همه مون فرق غلط املایی کییورد و ....میدونیم وارد جزئیات نمیشم اما این قهر کردن ها رو دور از شان ایشون میبینم و همین طور لینک گرفتن دوستان یک جور یارکشی دوران بچگی و از این همه خانوم بزرگ و عاقل بعیده...کسی که برای رضای خدا کاری انجام میده دعای خیر همیشه پشتشه و اصلا نباید منت بزاره یکی از افرادی که خیلی دعای خیر پشتش هست استارتر این تایپیک رویای زندگی هست که با استارت این تایپیک چراغ راه خیلی ها هستن و تا حالا حرف یا رفتار نسنجیده یا منت ندیدم....خدا پشت و پناه معصومه خانوم و دیگر کسانی که اینجا چراغ راه بودن باشه ولی به قول خودشون خوبه تو همه کار بیست باش بهتره تو انتقاد پذیری و سعه صدر هم بیست باشیم

سلام خواهران گلم، من ۳ میلیارد پول نقد دارم که خیلی تمایل دارم یک مهدکودک ، سالن ورزشی، موسسه زبان ا ...

سلام عزیزم برای سالن ورزشی یکم بودجه تون کمه 

و همه ی کارهایی که گفتین احتیاج به تخصص و تجربه داره

از نظر من بهترینش خانه بازی هست اونم خیلی به شهر و لوکیشن داره