2777
2789
سلام عزیزم،شب ادراری رو از قبل داره،بازم دیروز با معلمشون حرف زدم آخرش به این ختم شد که خودش عالیه و ...

سلام عزیزم

پیش دبستانی خیلی تاثیر داره

من خودم یادمه معام کلاس اولم چیا بهم گفته همه کاراش یادمه

پول مهمه ها اما آرامش بچه مهم تره

حتما پیش دبستانی اش رو عوض کن

کدوم شهر هستید،؟؟

اگه تهران باشید فرهنگسراها پیش دبستانی دارن من چندتا کار از مربی شون دیدم با مدیریت صحبت کردم رسیدگی کردن

حتما یه فکری بکن 

اصلا بچه ۵ ۶ ساله دروغ بلد نیست که بگههه

همه جا گروه میزنن

پارسال ما هم گروه داشتیم که عکس می‌فرستادند و صحبت میکردیم امسال هم گروه دارن

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزمپیش دبستانی خیلی تاثیر دارهمن خودم یادمه معام کلاس اولم چیا بهم گفته همه کاراش یادمهپول مه ...

چقدر خوب مدرسه دختر من اجازه نمیدهند گروه بزنیم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای گلم من خیلی وقته که تو تاپیک پس انداز هستم و خیلی چیزا ازمعصومه جون یادگرفتم ویپادم همین جا دیدم و واقعا خیلی برنامه خوبیه و همیشه ازش وام میگیرم 

بلو رو تازه نصب کردم اما یسریا دیدم میگن باکس بندی داره و اینا منظورشون و نمیفهمم یعنی چجوریه استفاده ازش لطفا یکی که بلو رو بلده منو راهنمایی کنه چجور باکس بندی کنم و چجور ازباکس ها برداشت کنم یا واریز کنم؟ممنون ازتون

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت آره سکه ها به حد نصاب رسیدهبا حسابم کار میکنم امروز امتحان میکنم انشا ...

ان شاءالله وام رو بهتون بده عزیزم و خیرش رو ببینید

فقط حتما قبل اینکه داخل ویپاد اعتبار سنجی کنید،از سایت اعتباریتو با مبلغ خیلی کمتر از ویپاد اعتبار سنجی کنید و رتبه ی اعتباریتون رو ببینید

تا دیروز ازطریق اپلیکیشن باجت هم میشد به صورت رایگان اعتبار سنجی کرد اما ظاهرا دیگه نمیشه

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چقدر خوب مدرسه دختر من اجازه نمیدهند گروه بزنیم

الان هم گروه داریم مخصوصا که کتابا خیلی تغییر کرده مامانا از هم سوال میپرسن

نماینده کلاس مثلا کارها رو میگه بهمون

تو شاد هم به معلمشون پیام میدیم

مثلا دیروز جوجم نرفت مدرسه به خانمشون گفتم 

الان هم گروه داریم مخصوصا که کتابا خیلی تغییر کرده مامانا از هم سوال میپرسننماینده کلاس مثلا کارها ر ...

چقدر خوب گروه دارید مال ما اجازه ندادن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام دوستای گلم یه پیشنهادی دارم انشاالله که مفید باشه.چون خیلی از دوستان از زیاد بودن پیامها ناراضی ...

چه ادویه ایی میزنید؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

❤️❤️❤️❤️سلام مجدد در راستای تاپیک ۲۰ کیلو سبزی گرفتم 

همه جا الان سبزی ۸۵ ۷۵ تومنه

مغاره تازه باز شده کیلویی ۴۰ ت خریدم یه روز موندم خونه

۲۰ کیلو رو پاک کردیم شستیم بردیم بیرون خرد کرد ۱۶۰ ت گرفت

سرخ کردیم الان تا عید سبزی قورمه دارم

شنبه هم میخوام برم سبزی آش و پلویی و سوپ بگیرم تو فریزر داشته باشم

ترشی هم درست کردیم

مونده شور که اونم یه سری درست کردم تموم شد دوباره باید درست کنم 

پسورد سوخاری هم باگت رو خشک کردم سوخاری خ بی شد و باهاش مرغ سوخاری پختم

❤️❤️❤️❤️سلام مجدد در راستای تاپیک ۲۰ کیلو سبزی گرفتم همه جا الان سبزی ۸۵ ۷۵ تومنهمغاره تازه باز شده ...

پودر سوخاری رو لطفا بگید کامل

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت آره سکه ها به حد نصاب رسیدهبا حسابم کار میکنم امروز امتحان میکنم انشا ...

عزیزم رتبه اعتباری تون چیه ؟شنیدم فقط به رتبه اعتباری AوBوام میدن 

اگه پایین باشه چک میخواد درسته؟

من رتبه اعتباریم B1هست پول گذاشتم وام بگیرم نمیدونم امتیازم به حد نصاب برسه میدن یا نه .قبلاً این جوری نبود اصلا

خانوما من دوماه پیش اعتبار سنجی کردم تو بانک مهر و وام رو برداشتم و یه قسط هم پرداخت کردم 

حالا الان دوباره هرکاری میکنم اعتبار سنجی انجام نمیشه،کسی میدونه چرا؟

چون وام فعال دارم به خاطر اونه؟؟

کسی میدونه کمک کنه توروخدا

به زودی منم مامان میشم😍
سلام خانما،امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌹عزیزان پسرکوچیکم ۶ سالشه و میره آمادگی،دو روز اول که رفت خو ...

عزیزم خیلی مراقب باش بچه ات نترسه ،ترس تو وجودش نمونه

کارت سخت میشه وگرنه،تو  با توصیفاتی که از  معلم کردین خیلی حرص خوردم,نظرم اینه مظلوم واقع نشید حق بچتون بگیرید حتی اگه پیش تو نزدیکی ندارید و هزینه غیرانتفاعی زیاده براتون از اونجا خارج بشید پولتون بگیرید،ببریدش مهد..جایی که کادر خوب داشته باشه،

تو پیش تدریس اصلا مهم نیست،مهم ارتباط بچه با جامعه و کسب و توانایی جداشدن از مادر و خونه ست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤