2777
2789

سلام خانوما امیدوارم حالتون خوب باشه

یه ترفندی امروز به کار بستم خودم خوشم اومد گفتم با شما هم به اشتراک بذارم

دیدین وقتی باقالی پلو درست میکنید با اینکه کم هم میخواید بذارید باز چقدر زیاد میشه؟حداقل برا من که اینجوریه نمیدونم ،و مشکل بعدی اینه که من زده میشم ازش یعنی همون یه بار رو میتونم بخورم بار دوم اصلا بمونه میلم نمیکشه بخورم، یه مهمونی داشتم چند روز پیش که باقالی پلو با گوشت درست کرده بودم(بچه ها ما هر وقت گوشت میگیریم جاهاییش که استخونیه یا بوقلمون بخش های استخونیش رو نگه میدارم و بعد برای مهمونی ها باهاشون باقالی پلو با گوشت درست میکنم همه ام فکر میکنن مثلا کلی پول گوشت دادم اون روز در حالی که از قبل داشتم) بعد به دو تا خانواده ها هم ازش دادم بردن واسه ناهارشون، باز ازش یه بشقاب موند واسه خودمون، همش عذاب وجدانشو داشتم نه دلم میومد بریزم بیرون نه دلم میخواست بخورم، کلی فکر کردم دیدم میشه باهاش دلمه درست کرد این شد که با یه نصف بسته گوشت چرخ کرده و یه نصف بسته هم لپه پخته یه قابلمه کوچیک دلمه درست کردم که خیلی ام عالی شد اصلا تو مزش تغییری نکرد.امیدوارم به کارتون بیاد

سلام خانم های عزیز 

در برنامه ویپاد اگر مبلغی بگذاریم بابت وام 

میتونیم مثلا ب جز وام برآیند که پول بابت اون سپرده کردیم  

۱ تومن بریزیم ۱ تومنم وام بدن؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یه سوال دارم دخترتون پریودشده؟یاهنوزنه.من دخترم ده سال ونیمه است واین ماه پریودشده خودم ه ...

دوست عزیز چون من این مورد رو تجربه کردم خواستم بگم نگران نباشید دختر من درست ۱۰ سال و دو ماهه بود که پریود شد قدش ۱۵۰ بود.الان که ۲۰ سالشه قدش ۱۶۲ سانته با اینکه من اصلا نتونستم بهش برسم چون .متاسفانه درست روزی که دخترم پریود شد مادر جوونم بطور ناگهانی فوت شد و من مجبور شدم دخترمو تنها پیش بستگان بذارم و برم تهران و مدت زیادی بهش بی توجه بودم بعدها که به خودم اومدم بردمش پیش دکتر غدد انواع ویتامین دادو گفت ورزش‌های کششی انجام بده ولی من مادر بی حوصله بودم دخترم فداش بشم بچه بود نه داروهارو خورد نه ورزش کرد.ولی خداروشکر با همه این اوضاع ۱۲ سانت بعد پریود افزایش قد داشت

دوست عزیز چون من این مورد رو تجربه کردم خواستم بگم نگران نباشید دختر من درست ۱۰ سال و دو ماهه بود که ...

خداخیرت بده ازنگرانی تاالان خواب نداشتم نوبت دکت گرفتم که ببرمش ببینم چزکارکنم براش انشالله قدبکشه واینجوریی نمونه

خداخیرت بده ازنگرانی تاالان خواب نداشتم نوبت دکت گرفتم که ببرمش ببینم چزکارکنم براش انشالله قدبکشه و ...

خواهش میکنم عزیزم. مادر همینه دیگه همیشه نگرانه. ولی عزیزم نگران نباش حتما به توصیه های دکتر عمل کنید دخترتون قد میکشه

دوستی که گفتین سیب دارید ...منم یه جعبه داشتم یه بخشی اینجوری خشک کردم یه کمم پیچیدم لای کاغذ تا بهت ...

واقعا خانومی و هنرمندی از سرو کولتون میریزه ماشالله ب اون سلیقه و هنرمندیتون ادم گلارو میبینه فک میکنه نقاشیه هزارماشالله حالا من ی گل دارم جونم نمیگیره هفته ای یبار آبش بدم 😑😑😑😑😑

دوست عزیز چون من این مورد رو تجربه کردم خواستم بگم نگران نباشید دختر من درست ۱۰ سال و دو ماهه بود که ...

سسلام من استرسم گرفت چون من دخترم پریود شد 12سالشه و قدش 148و متاسفانه تیروییدم داره ولی دکترش گفته خیلی نیست پ یک روز درمیون قرص بخوره منم قدم کوتاهه خیلی میترسم مثل خودم نشه.. گفتم یه کلاس والیبال بفرستم یکم قد بکشه بچم گناه داره خوذم خیلی رنج میکشم خودم 153😭

سلام عزیزممن برج ۱۱ سال ۱۴۰۳ وام ۵۰ تومنی برایند رو گرفتمالبته سکه هام به وام دویست تومنیش میرسید ول ...

سلام فک کنم ویپاد یه طرح جدیدا گذاشته که میشه همزمان وام برایند و پیمان رو با هم گرفت می خوای یه امتحان کن ببین میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم طرزتهیه پاپکرون رو می گین لطفا

بله نارین جان حتما

روغن و نمک(کم نباشه) رو در قابلمه ریختم

دانه های ذرت رو اضافه کردم

هم زدم که دانه های ذرت به نمک و روغن آغشته بشن

در قابلمه رو گذاشتم 

بالای سر قابلمه هم باید بایستم 

دانه های ذرت شروع کردن به ترکیدن، مداوم باید قابلمه رو برداریم، تکون بدیم و دوباره بذاریم روی گاز

بعد از اتمام کار، پودر کره( یا پودر پنیر) رو روی ذرت ها میریزیم و هم می‌زنیم.

پودر دیگه نیاز به حرارت نداره.

من از شب قبل پاپکورن ها رو آماده کردم 

توی کاسه یکبار مصرف ریختم و 

وقتی سرد شدن، روش سلفون کشیدم

موقع سرو حالت موندگی هم پیدا نکردن.

سلام عزیزم برای کمپوت اگه کمی هل و زعفرون بزنی خوش عطر و خوش رنگ میشه.میگی سیب ها نرمه نزار زیاد بج ...

سلام عزیزجان

خیلی خیلی ممنونم راست میگین زعفران هم خوبه

ایشالا امروز بتونم درست می‌کنم

به پسرم هم میگم بیاد کمک

چون یکی از موارد پذیرایی تولدش همین کمپوته😍🍏