ویدیوش دائم برام میومد. امروز دست بکار شدم درستش کردم. اگر نشاسته ذرت و سیب زمینی دارید حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه. مدلش پوک و ترد میشه و یه مزه جالب میگیره.
سیب زمینی سه عدد متوسط
نشاسته ذرت چهار قاشق پر
نمک و پودر سیر و زردچوبه و فلفل سیاه. من زردچوبه رو یه کوچولو زدم که بوی زردچوبه نگیره. پودر سیر یک قاشق چای خوری زدم چون طعم سیر رو دوست دارم. فلفل سیاه و نمک، نوک قاشق چای خوری زدم. اما شما طبق ذائقه خودتون کم و زیاد کنید ادویه هارو.
یک : سیبزمینی هارو گذاشتم آب پز شد کامل. بعد پوست کندم و با گوشت کوب له کردم. بعد حسابی با دست ورز دادم تا یه حالت چسبناک بگیره. بعد بهش ادویه ها و نشاسته ذرت زدم. باز ورز دادم کامل که مواد قاطی هم بشن.
دو : در نهایت خمیر رو ریختم توی زیپ کیپ (یا کیسه فریزری) و صافش کردم. گذاشتم ده دقیقه توی فریزر موند.
(اسم این غذا سیب زمینی متری هست اما من چون میخواستم روغن کمتری استفاده کنم اما عمق روغنم خوب باشه، نصفش کردم و توی ماهیتابه ی خیلی کوچیک درستش کردم. شما اگه دوست دارید برش دراز بزنید و بریزید توی ماهیتابه بزرگ).
سه : روغن رو بذارید داغ بشه. خمیر رو برش بزنید. بعد بندازید توی روغن و بهش دست نزنید تا خوب سرخ بشه. روغن زیادی جذب نمیکنه. یکمی مراقب باشید به هم نچسبن توی لحظه ی اول.
برش ها هر چقدر نازک تر باشن بهتره. اما من تپلی برش دادم که عااالی بود با این حال. ترد و پوک شد. داغ بخورید بهتره. مزه ی کوکو اصلا نمیده. وقت زیادی نمیگیره.

