2777
2789
آفزین به خودت و خ اهرت با پشتکاری که داشتین . از زندگی خواهرت میشه بیشتر بگی ؟ چطوری زندگیش رو جمع ک ...

سلام عزیزم می‌ترسم صفحات تاپیک الکی بره بالا واعتراض کنن که موضوع بی ربطه به تاپیک

آفزین به خودت و خ اهرت با پشتکاری که داشتین . از زندگی خواهرت میشه بیشتر بگی ؟ چطوری زندگیش رو جمع ک ...

سلام عزیزم می‌ترسم صفحات تاپیک الکی بره بالا واعتراض کنن که موضوع بی ربطه به تاپیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا درسهای زیادی از زندگی شما میگیریم 

شما یه زن نمونه هستین،و هرچی که میگین در راستای موضوع تایپیکه

اهان. وام اول که باید سه ماه در حسابت موجودی ثابت داشته باشید. بعدش درخواست وام رو بزن تا بعد از مدت ...

دوست عزیز وام دوم و سوم چقدر طول کشید

من الان دو قسطم مونده تسویه کنم

وام بعدی فعال میشه یا زمانبره؟

افوض امری الی الله...
دوستان وام های پلکانی ویپاد چرا اینطوریه؟ مثلا یک میلیون میده مهلت بازپرداخت یک ماهه من باید یه هزین ...

گلم از همون یک میلیون شما میتونی تو چهار قسط پرداخت کنی 

و اینکه از یه مقدار بالاتر تعدا اقساط هم میشه ۵ تا فک کنم 

حتی خونه مادرم که میرم اصلا یه لحظه نمیتونم باهاشون راحت حرف بزنم همیشه خودشم هست و مدام دنبال من می ...

عزیزم زندگیت خیلی سخته چرا امکان طلاق نداری؟ جدا شو برو خونه پدر مادرا کار پیدا کن .... متنفرم از اینکه یک نفر منو چک کنه و کنترل کنه

عزیزم ممنون که یادآوری کردی .اینایی که گفتی بخاطر رفتارایی که داره ازش متنفرم و نمیتونم بهش محبت کنم ...

به نظرم اون خانم های که گفتن تحمل کن و به زبون بگیر و بد دلیش رو حل کن اصلا تو رو درک نمی کنن خودتون گفتید مشکل ژنتیکی پارانوید داره دیگه ردیاب تو ماشین و سرمشق و... به نظرم از حالت طبیعی خودش خارج شده عزیزم چقدر میخوای تحمل کنی. بخاطر بچت اگه تحمل می کنی اشتباه می کنی بچت مادر غمگین و دلمرده نمی‌خواد به نظرم جدا شو عزیزم خودت رو شکنجه نده تا کی میتونی تحمل کنی ؟؟ الان جوونی شاید دوباره ازدواج کردی یا شاید اصلا نکردی شاید درست رو بخونی یا کار پیدا کنی پس انداز کنی و واسه خودت خونه بخری به نظرم زیاد دست دست نکن هم خودت اذیت می کنی هم جوونیت از بین می‌ره .با پسرت صحبت کن بگو من اذیت میشم قطعا پسرت تو رو درک می کنه چند سالشه بچت؟

عزیزم درخواست دادم خدا خیرت بده فدات شم

سلام به همگی 

پیام بزارید می‌فرستم خدمتتون 

درخواست ها بالای سی تا قبول کردم 

صبور باشید💐

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دوست عزیز وام دوم و سوم چقدر طول کشیدمن الان دو قسطم مونده تسویه کنموام بعدی فعال میشه یا زمانبره؟

اگه دوقسط بلو رو باهم پرداخت کنید وام بعدی رو نمیده یا شاید خیلی دیرتر بده

اصلا هم معلوم نیست کی وام بعدی فعال میشه من الان یک ماهه تسویه کردم وام جدید فعال نشده با این که کارکرد حسابم خوبه

اگه دوقسط بلو رو باهم پرداخت کنید وام بعدی رو نمیده یا شاید خیلی دیرتر بدهاصلا هم معلوم نیست کی وام ...

اتفاقا من دو قسط آخر بلو رو با هم تسویه کردم

بعد دو هفته وام دوم فعال شد

برای بعضیا زودترم فعال میشه

منظورم ویپاد بود

افوض امری الی الله...
دوست عزیز متاسفانه خیلی از افراد به گوشت و گاو گوساله حساسیت دارند از جمله خود من و این باعث میشه که ...

نه جانم❣️ حساس نیستم اون فردی هم که در موردش صحبت کردم حساسیت ندارن و حتی اگه داشتن هم مثل شما باید میگفتن.

منظورم از مطرح کردن اون بحث اصلا بیان حساسیت و ناراحتی خودم نبود، بیشتر به آداب میهمان و میزبان بودن اشاره داشتم

و صد البته خواستم به نوعی از معصومه جان🩷 تشکر کنم