2777
2789

سلام خانومهای محترم گروه خواستم یک مطلبی رو خدمتتون عرض کنم واقعا عزیزانی که مینویسید وتلاش میکنیدبرای بهتر شدن زندگیتون برای آرامش دادن به خانواده تون برای برپا نگه داشتن پرچم پیروزی بر سر در خانه هاتون تلاش برای درمان کردن همسر بیمارتون برای اینکه دارید اینقدر پر ازشور وشوق بدون چشم داشت از هر کسی زندگیتون رو ادامه میدید برای درس بچه هاتون وآینده اونها دلواپسید وبه فکرشون هستید به اینکه کانون خانواده رو با تدبیر گرم نگه میدارید بخدا خیلی جای تقدیر دارید من دست همه ی شما رو واقعا میبوسم چه بسیار خانوم هایی رو دیدم که به خاطر هیچ وپوچ زندگی وهمسر وبچه رو رها کردن ورفتن در نزدیکی های خودم زنی رو دیدم که در زندگی همسرش از هیچ تلاشی دریغ نکرد همسر سالم باخانواده ومهربان وعاشق زنش بعد از چند سال تلاش مرد ونامهربانی زن واقعا میگم به فکر هر کسی بود جز زندگی اش وهمسر صاحب خانه ای کلید اول شدند وهمه ی امکانات زندگیشون رو آقا تهیه میکرد ولی به چشم زنش نمیومد خلاصه فرزند پسری هم داشتند که کمی معلول بود وبه شدت به مادرش وابسته بود ومتاسفانه مادر اورا در سن ۱۲ سالگی رها کرد و با آقایی بسیار کوچکتر از خودش آشنا شد وبه زور طلاق گرفت ولی همسرش چونکه اورا خیلی دوست داشت نصف خانه وکل وسایل را به او داد شایدبرگردد ولی متاسفانه نهتنها برنگشت بلکه بعد ازمدتی وسایل خانه را فروخت و خانه را هم فروخت وحالا از اون وقت ۱۰ سال میگذره نه خانه ای دارد ونه همسری ونه کسی در فامیل به او توجه ای دارد پسرش هم بزرگ شده ۲۴سال وهمچنان چشم انتظار مادرش هست پدرش زن گرفت ولی نامادری این بچه را در خانه اش راه نمیدهد و مجبور شده در خانه مادربزرگش زندگی کنه که اونم پیره  وناتوان خلاصه  به همین خاطره که میگم خانومهای این تاپیک همه ارزشمندوقابل احترام هستند درود وسلام خداوند بر همه ی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی یادمه و در زمان مجردیم بین فامیل خودم (پدری و مادری) هیچ وقت در جمعها و مهمونیها از این صحبت ...

دوست عزیز متاسفانه خیلی از افراد به گوشت و گاو گوساله حساسیت دارند از جمله خود من و این باعث میشه که تا از نوع گوشت مطمئن نشدم مصرف نکنم یا حتی شده قبل خوردن غذای گوشتی از میزبان بپرسم خواستم بگم حساس نباشید .

ترک قشقایی 
بچه ها بلو نوشته تا چند روز اینده وام فعال میشه تقریبا چندروز طول میکشه فعال کنه؟؟؟

دو_سه هفته بعد برای من فعال شد. پیامک اومد ۲۰ میلیون وام فعال شده فرصت فعالسازی یک هفته بود که من زدم برام واریز شد. 

سلام خانومهای محترم گروه خواستم یک مطلبی رو خدمتتون عرض کنم واقعا عزیزانی که مینویسید وتلاش میکنیدبر ...

خانما صبرشون زیاده. ما که در زندگی اونا نبودیم که ببینیم چرا خانوم بالاخره گذاشت و رفت.

دوستان وام های پلکانی ویپاد چرا اینطوریه؟ 

مثلا یک میلیون میده مهلت بازپرداخت یک ماهه 

من باید یه هزینه اعتباز سنجی بدم یه مقدار هم روش سود بدم سر یک ماه هم یک میلیون رو پس بدم 

بعد تازه این شرایط تا ۳۵ میلیون همینه 

فقط وام چهل میلیونی بازپرداختش ۱۲ ماهه هست 

درسته؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟

خب این چه ارزشی داره اخه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
وای چقد دیر فعال میکنه واسه من ۵ تومنه فقط وام اولی هست

اهان. وام اول که باید سه ماه در حسابت موجودی ثابت داشته باشید. بعدش درخواست وام رو بزن تا بعد از مدتی فعال بشه. وام های دوم و سوم معمولا ۱۰ میلیون یا ۲۰ میلیون تومنیه که نیاز به حفظ موجودی نداره ولی خوب کمه. من بااینکه با حسابم زیاد کار کردم همینقدر وام داد. وام های ویپاد خیلی مناسبتره و بیشتر. وام های دیپادو بچسب. قرررررربون بچه های این تایپیک برم که منو با ویپاد آشنا کردند. دیگه از کسی پول قرض نمیگیرم.

سلام دوستان 

دی جی پی  به من ۳ تومن اعتبار داده بود که استفاده نکردم و تاریخش سر رفت 

الان چطور دوباره اعتبار بگیرم ؟

گزینه ی اعتبار دوباره برای من بالا نمیاد 

دوستان وام های پلکانی ویپاد چرا اینطوریه؟ مثلا یک میلیون میده مهلت بازپرداخت یک ماهه من باید یه هزین ...

یعنی ۳۵ میلیونی رو هم یک ماهه باید تسویه کرد ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
قسطی خریدم مثلا مدیریت کنم،پسرم رو الان فرستادم از نانوایی آرد بگیره کیلو۳۰تومنه آقا دیده نونوایی شل ...

نه  عصبانی که نشید بخاطر سی تومن معمولی انگار اتفاقی نیوفتاده حرف که دوتا بشه دیگه نمیشه درستش کرد 

سری بعد جایی دیدی چیزی میخواد بخره برای خودش پول کم داره شما بهش بدین