2777
2789
@مامان_سبحان7‍ سلام مامی سبحان عزیززز و بقیه ی دوستان مطلعیه بار فرستادم نیومد کسی از این جشنواره وی ...

سلام رویا جون همین جشنواره که ۲۰۰۰ سکه میده؟؟؟

به نظر من که کسر نمیشه ولی بازم دقیقش و دوستان میگن.من شرکت کردم تو جشنواره و نوشته که ۱۸ یا ۱۹ آبان سکه های هدیه واریز میشه

برای چدن چی

سلام عزیزم برای چدن هم من از اسپری گاز پاک کن روی چدن ها و گاز اسپری می کنم یه ساعت بمونه بعد با مایع می شورم و خشک می کنم البته چون گازم استیله بعد تمیز شدن و خشک کردن قبل گذاشتن چدن ها رو گاز ، با شیشه پاک کن  رو استیل اسپری می کنم برق میفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزان من با یه کاربری دیگه خیلی وقته که خواننده ی خاموش هستم و از تجربیات شما عزیزان تا جایی ک ...

مگه عاشقانه نبود چرا اینجوری شد؟؟

میگن سرکه وگلاب تو خونه اسپری کنی اگه طلسم شدی برطرف میشه

شما به بهانه مدرسه بچه ات ارایشگاه .. ازش پول بگیر بده بده خواهر برادرت طلا بخرن برات

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ادامه

شکاکیش خیلی خیلی زیاده مثلا بین ساعت کار مرخصی میگیره میاد خونه ببینه من نرفته باشم از خونه بیرون 😔

یا مثلا چند روز پیش پسرم املا نوشت من امضا کردم شوهرم دعوای بزرگی درست کرد و گفت چرا تو امضا کردی میخای خودنمایی کنی پیش معلم 😔

یا اگه سرمشق بذارم‌برای پسرم دفتر وپاره میکنه و خودش سرمشق میذاره 

اگه از رفتاراش بگم شما هم دیوانه میشید ،مشاوره هم بهیچ عنوان نمیاد 

اینارا گفتم که شرایطم بهتر درک کنید 

مگه عاشقانه نبود چرا اینجوری شد؟؟میگن سرکه وگلاب تو خونه اسپری کنی اگه طلسم شدی برطرف میشهشما به بها ...

از اول شکاک بود ولی من میذاشتم پای غیرتش نمی‌دونم شایدم کور بودم نمیدیم ولی الان خیلی خیلی بدتر شده

آرایشگاه اصلا نمیرم فقط عید با هزار دعوا میرم حتی خیار میمالم به پوستم میگه براچی میخوای جوان بمونی که بقیه بپسندنت😔

ادامهشکاکیش خیلی خیلی زیاده مثلا بین ساعت کار مرخصی میگیره میاد خونه ببینه من نرفته باشم از خونه بیر ...

عزیزم وقتی میری خونه مادرت با گوشی اونا با مشاوره تلفنی در تماس باش حتما مشکلت رو بگو خیلی حاد به نظر میاد 

دیگه سرمشق و امضا خیلی حزبی و زجر اوره 

حتما دنبال صحبت با یه مشاور باش 

چی شد که شکاک شد از اول بود ؟

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
از اول شکاک بود ولی من میذاشتم پای غیرتش نمی‌دونم شایدم کور بودم نمیدیم ولی الان خیلی خیلی بدتر شدهآ ...

عزیزم همسرت بیماره. باید راه چاره پیدا کنی. اگه رفتی خرید قیمت جنس ۵۰ بود بگو ۶۰ بوده ده تومنش پس انداز کن. رسیداش نگه ندار که پیدا کنه. یه حساب مخفی باز کن و هر چی پول دست اومد بریز به اون حساب. کارتش بده به خانوادت. آخرش اگه درست نشد بزرگترات بگو بیان با خانواده همسرت صحبت کنند اگه رفتارش خوب شد که هیچی وگرنه همونا رو شاهد بگیر که تو صبر کردی و ساختی ولی شوهرت نخواست بسازه. تمام

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

عزیزم وقتی میری خونه مادرت با گوشی اونا با مشاوره تلفنی در تماس باش حتما مشکلت رو بگو خیلی حاد به نظ ...

حتی خونه مادرم که میرم اصلا یه لحظه نمیتونم باهاشون راحت حرف بزنم همیشه خودشم هست و مدام دنبال من میاد که مبادا از حرفی عقب بمونه 

این رفتار تو خونوادشم هست ژنتیکیه و تو بعضیا به مرور بدتر میشه که از بخت بد من اینم اینجوره 😭

وقتی سرکاره با چند تا مشاوره صحبت کردم اونام گفتن باید خودشو بتونی بیاری تا باهاش حرف بزنیم ولی نمیاد بهیچ وجه منم بچمو نمیتونم ولش کنم و امکان طلاق گرفتن هم‌ندارم

از اول شکاک بود ولی من میذاشتم پای غیرتش نمی‌دونم شایدم کور بودم نمیدیم ولی الان خیلی خیلی بدتر شدهآ ...

سلام عزیزم خیلی سخته 

منم اوایل ازدواج شوهرم اینجوری بود ولی حدود دو سال بود الان خوب شده 

ببین یا باید جدا بشی یا سعی کنی کمکش کنی 

اینجور آدم ها دست خودشون نیست و ترس ازدست دادن طرف مقابل خودشون  رو دارن اون خودش از تو بیشتر اذیت میشه چون ذهنش همش درگیر تو هست سعی کن یه مدت حرفش رو گوش کنی سخته می دونم ولی اگر بخوای بمونی بایدکمکش کنه اون خیلی داره داغون میشه و تو هم همین طور 

یه مدت بهش بیشتر محبت کن کارایی باعث شکاکی میشه نکن  و خودت رو با یک کاری تو خونه سرگرم کن وگرنه ادم روانی میشه

عزیزم همسرت بیماره. باید راه چاره پیدا کنی. اگه رفتی خرید قیمت جنس ۵۰ بود بگو ۶۰ بوده ده تومنش پس ان ...

اصلا نمیذاره برم بیرون و خرید حتی تا سوپری هر چی هم بخوام خودش برام میخره ، به خونوادشم گفتم ولی همش میگن اشکالی نداره تحمل کن ،خودشم جوری زبون داره و وانمود میکنه که انگار حق با اونه  .😭 

اصلا نمیذاره برم بیرون و خرید حتی تا سوپری هر چی هم بخوام خودش برام میخره ، به خونوادشم گفتم ولی همش ...

نهدخواهر من دارن از سر خودشون بازش میکنند. ببخشید ولی شما رو احمق فرض کردند. باید به بزرگترت بگی بیاد باهاش حرف بزنه که پس فردا رفتی دادخواست طلاق دادی بدونند حق با تو بوده و دادگاه برا اینجور موارد شاهد و مدرک میخاد.‌

سلام عزیزم خیلی سخته منم اوایل ازدواج شوهرم اینجوری بود ولی حدود دو سال بود الان خوب شده ببین یا بای ...

😭😭😭😭

من هر موقع به حرفش گوش میدم انگار بدتر میشه . و به کاراش و رفتاراش که فکر می‌کنم اصلا نمیتونم ذره ای بهش محبت کنم دست خودم نیست ازش متنفرم ،

شما چیکار کردی که خوب شد بیشتر میگی عزیزم 🙏

نهدخواهر من دارن از سر خودشون بازش میکنند. ببخشید ولی شما رو احمق فرض کردند. باید به بزرگترت بگی بیا ...

خانواده من و خانواده خودش همه در جریانن و پدرم چند بار بهش گفته اگه ادامه بده رفتارشو دیگه نمیذاره من برگردم پیشش ولی انگار مهم نیست براش دو روز خوبه دوباره ادامه میده میدونه که بچمو نمیذارم و برم .اینم بگم من همیشه این رفتارشو از همه مخفی میکردم و الان که دیگه جونم به لبم رسیده گفتم ،باورش برای همه سخته فکر میکنن دیگه مث شوهر من روی زمین نیست (پدرم بخاطر اعصابش خیلی اذیته و دلم نمیخواد دیگه غصه ی منم بخوره 😭)

خانواده من و خانواده خودش همه در جریانن و پدرم چند بار بهش گفته اگه ادامه بده رفتارشو دیگه نمیذاره م ...

عزیزم بالاخره باید مشکلت حل کنی.

نه میگفتید و به این سفر نمیرفتید وقتی با اون شخص اختلاف دارید ببخشید ولی خود آزاری بوده در مورد خسار ...

سلام عزیزم❤️

درمورد آدم های بدقلق اطرافم:

اگر از موردی ناراحت بشم، رابطه رو کم میکنم اما حذف نمیکنم. 

در یک جمع ۱۰نفره هم قطعا یک نفر بداخلاق پیدا میشه دیگه.

سعی میکنم از معاشرت با دیگران لذت ببرم.

اون یک نفر هم گاهی خودش رو نشون میده، تحمل من باید بالا بره.

در مورد پولی که از دست خواهد رفت:

اگر اینطور فکر کنیم، پس چطور پس انداز کنیم؟🤔