2777
2789

پادشاهی دیدکه خدمتکاری بسیار شاد است ، از او علت شاد بودنش را پرسید. خدمتکار گفت:  قربان  همسر و فرزندی دارم و غذایی برای خوردن و لباسی برای پوشیدن و بدین سبب من راضی و شادم.

پادشاه موضوع را به وزیر گفت . وزیر هم گفت:قربان چون او عضو گروه ۹۹ نیست بدان جهت شاد است، پادشاه پرسید گروه ۹۹ دیگر چیست؟ وزیر گفت : قربان  یک کیسه برنج را با ۹۹ سکه طلا جلو خانه وی قرار دهید ، و چنین هم شد.

خدمتکار وقتی به خانه برگشت  با دیدن کیسه وسکه ها بسیار شادشد و شروع به شمردن کرد ، ۹۹ سکه ؟ و بارها شمرد و تعجب کرد که چرا۱۰۰  تا نیست، همه جا را زیر و رو کرد ولی اثری از یک سکه نبود.

او ناراحت شد و تصمیم گرفت از فردا بیشتر کار کند تا یک سکه طلای دیگر پس انداز کند ، او از صبح تا شب سخت کار میکرد،و دیگر خوشحال نبود. وزیر هم که با پادشاه او را زیر نظر داشت گفت : قربان او اکنون عضو گروه ۹۹ است و اعضای این گرو کسانیند که زیاد دارند اما شاد و راضی نیستند.

خوشبختی در سه جمله است:

تجربه از دیروز ،

استفاده از امروز،

امید به فردا.

ولی ما با سه جمله دیگر زندگی را تباه میکنیم:

حسرت دیروز ،

اتلاف امروز

ترس از فردا

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام خانمای گل خوبین

امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه🌹

من همیشه دنبالتون میکنم و از تجربه هاتون استفاده میکنم ولی وقت این که پست بزارم رو ندارم بیشتر از تاپیک گزیده استفاده میکنم ولی خب هنوزم بعد از ۴سال میام و میخونمتون و تو زندگیم استفاده میکنم

یه راهنمایی میخواستم ازتون

احتمالا یه پولی بیاد دستم که قرض داه بودم به کسی

که الان میتونم باهاش حدودا هفت گرم طلا بگیرم

مبلغ زیادی نیست ولی بازم از هیچی بهتره

بنظرتون وقتی اومد دستم همون لحظه طلا بگیرم یا نه بزارم ویپاد امتیاز جمع شه بتونم باز وام ۵۰ میلیونی شو بردارم

وام قبلی بهمن ماه تموم میشه و الان فقط اندازه ی ۱۵ میلیون امتیاز دارم

چون یکسال نمیتونم وام دیگه ای از ویپاد بردارم دوس دارم یه بارکی وام ۵۰ میلیونی شو بردارم

البته با تسویه ی زودتر از موعد هم میشه قبل از یکسال باز وام برداشت ولی من قسطم زياده نمیتونم زودتر تسویه کنم

بنظرتون چیکار کنم طلا بگیرم یا نه بزارم ویپاد سکه جمع کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اولین روزای تاپیک بودم خیییلی قبلانزدیک پنج ساله همسرم فوت شده و۲۳سالم بودبا دخترم تنها زندگی ...

سلام عزیزم،ایام به کام

میتونم خواهش کنم دوتا مهارتی که دارید رو بگید؟

ممنونم 🌹

واقعا اینکه یک‌خانم با مدیریت،زیرکی و‌زرنگی خودش داره امورات زندگیش رو به نحو عالی پیش میبره،و وقت میذاره اونهارو میاد برامون خیلی زیبا مینویسه و واقعا راه گشا هستن انقد سنگین یا حسادت برانگیزه؟؟؟!!!!

قطعا هرکس راه و‌روش خودش رو داره و شرایط زندگیش متفاوته،پس کسی مارو‌مجبور به کاری نمیکنه،همه دارن از تلاش هاشون برای بهتر کردن اوضاع زندگیشون مینویسن

نیازی نیست هرچی تو فکرمون میگذره رو به زبون بیاریم

مواظب حرف زدنمون باشیم🌹

سلام خانمای گل خوبینامیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه🌹من همیشه دنبالتون میکنم و از تجربه هاتون اس ...

عزیزم قبلی اینکه پول بخوابونی رتبه اعتباری ات رو چک کن مثلا من برای همسرم که رتبه اعتباری B هست راحت تونستم وام ۵۰ تومنی وردارم 

ولی دوستان اینجا  خیلی اذیت شدند و چک یار برداشتند که دنگ و فنگ زیادی داره 

حتی اونم بوده که به بعضی ها تعلق نگرفته 

الان خودم رتبه اعتباریم چون شاغل نیستم پایینه واسه همی دیگه با اینکه وام قبلی ایم داره تموم میشه سراغ ویپاد خودم نرفتم پول توش بخوابونم 

گزارش مهرماه رو تقدیم می‌کنم از روی ابرها☁️🙃این ماه وااااقعا برای من طولانی گذشتفقط شکر میکنم خدارو ...

سلام .چقدر قشنگ هزینه ها نوشتید .خوراکی چقدر خوب دراومده آفرین .

دکتر غدد می‌تونه برای کوتاهی قد بچه کاری انجام بده ؟ من پسرم سه سالشه قدش نرماله ولی دوست داشتم بلندتر بشه دکتر اطفال زیاد بردم شربت تقویتی میده یا شربت افزایش قد همین اونم تاثیر نمیزاره .میشه تجربتون از دکتر غدد بگید .ممنون 

سلام .چقدر قشنگ هزینه ها نوشتید .خوراکی چقدر خوب دراومده آفرین .دکتر غدد می‌تونه برای کوتاهی قد بچه ...

ممنونم بهار عزیز🌹

به امید خدا دقیق تر هم خواهم نوشت

برای خوراکی، در میوه و سبزیجات و سیب زمینی پیاز خیلی دقت دارم که درجه دو بخرم و قیمت بالا نخرم. بقیه رو نمیشه کاریش کرد. باید خرید.

شاید هم من راهشو بلد نیستم. 

گوشت و برنج هم چون داشتم، خرج خیلی کمتر شد.

در مورد دکتر غدد:

من هم تجربه‌ی آنچنانی ندارم

اما بعضی دکترها خیلی اهل دارو نیستن

بعضی ها هستن

دکتر قبلی که میرفتیم، میگفت همه چیز خوبه 

دار‌ویی نمیداد

رفتیم دکتر اعلایی، که تقریبا از بهترین دکترهاست در غدد اطفال

و ایشون گفتن زانوهاشون ایکس هست، همین باعث میشه قدشون کمی کوتاه بشه.(زانوبند مخصوص داد)

مچ هم به بیرون چرخش داره، این هم باعث کوتاهی قد میشه.(کفی کفش داد)

تا صفحات رشد بچه ها بسته نشده اینا باید اصلاح بشن.

به غیر از این موارد

به دخترم آرژنین و ول‌گات داد.

به پسرم سانستول، ویتامین دی، پودر سام هلث.

همین داروها شد ۴.۵🥲 اما مهم‌ترین خرج زندگی از نظر من خرج برای سلامیتیمونه، مخصوصا وقتی سلامتی در خطر هست.

گفت روزی ۶۰بار دستاشونو قلاب کنن، ببرن بالای سرشون، بدنشونو کش بدن به سمت بالا.

بهمن ماه دوباره میبرمشون به امید خدا ببینم تغییری داشتن یا نه؟

چطور غذا رو میبرین که خراب نشه. مثلا وعده اول که هیچ. ولی مثلا اگه مسیر طولانی باشه غذاهایی که برای ...

همه را داخل یه قابلمه بزرگ میذارم ویخ میریزم روشون و به مقصد که رسیدیم انتقال میدم داخل یخچال 

سلام عزیزم 😊عزیزم اعتیاد بیماری هست مثل بیماری های دیگه شوهرم اعتیاد داره ولی آدم امنی هست برای من ...

عزیزم شما بهترین کار کردین موندین و ساختین و روان بچه آت سالم نگه داشتی .مرحبا به شما .

فقط برای اطمینان از اینده که هیچکس خبر نداره ازش خونه به نام خودتون کنید 

خواهرتون هم در زندگی شما نقش پررنگی داشته چقدر خواهر خوبی دارید 

.موفق باشید. 

سلام عزیزم واقعا از شنیدن سرگذشتت ناراحت و متاسف شدمنمیدونم شاید دوستان برات نوشتنولی زندگی با فرد پ ...

سلام عزیزم به امید خدا خونوادش و در جریان گذاشتم و اونا را واسطه کردم که بیاد بریم مشاوره و بالاخره راضی شد .مشاور هم قراره خودشون انتخاب کنن دیگه توکل به خدا ببینم چی میشه،

ممنون از محبتت🙏