2777
2789
سلام دوستان گلمن الان چند روزه دستبند و انگشتری که خریدم را انداختم و کللی بهم انرژی و حس خوب میده💚 ...

به نظر من بنداز به خودت وکسی برات مهم نباشه مبارکت هم باشه بخوشی استفاده کنی ولی اگر میبینی که بادیدن طلا هات توسط مادر شوهر حال خرابی وناراحتی پیش میاد و توقع شون از پسرشون بالا میره که چه جور داره برا خانمش طلا بخره ولی پول نداره برای ما خرج کنه وخلاصه این جور حرفها بهتره که طلاهاتون رو اونجا که میرید استفاده نکنین چون من دیدم که میگم باز هم خودتون بهتر میدونید

دوستان خوبم. من مقدار زیادی طلا توی خونه قایم کردم. دار و ندارم همیناست تا انشالله خونه بخرم . دنبال ...

سلام

استاد محمدرضا میگن طلاهاتون رو در صندوق بانک بگذارید خیلی بهتراز نگهداری درخانه است ولی من متن استاد قلیان در گروه مرد بازار رو براتون می‌گذارم هرچه خودتون صلاح بدونید. 🌹

🌹برای محافظت از اموال در منزل پیشنهادی دارم.اگر مایل بودید انجام دهید.
۱-اولین اقدام این است یک دستگاه دزدگیر فایروال F9 تهیه بفرمائید.بجای صندوق امانات بانک که باید سپرده گذاری بفرمائید و اجاره بدهید.در صورت ناآرامی شک نفرمائید دارائی شما در بانک امن نخواهد بود.
۲-دومین اقدام این است اگر مایل بودید علاوه بر فرمایشات جناب آقای محمدرضا یک گاوصندوق ۱۸۶ کیلوئی حتی دست دوم کاوه(ایران کاوه نه)تهیه بفرمائید و با اندکی هزینه با میلگرد زیر و اطراف آن را به زمین و دیوار جوش بدهید.
۳-سراغ درب ضد سرقت نروید.دربهای ضدسرقت در ایران مطابق با استاندارد جهانی نیستند و هزینه بالائی هم دارند.براحتی باز می‌شوند.
به دربهای ضد سرقت دل خودتان را خوش نکنید.
حسن دزدگیر فایروال این است که قابلیت تماس با شما را هنگام تحریک هر یک از زونها دارد و می‌تواند به گوشی شما و چند گوشی دیگر بطور همزمان متصل شود و زنگ بزند و اعلام خطر کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبلی اینکه پول بخوابونی رتبه اعتباری ات رو چک کن مثلا من برای همسرم که رتبه اعتباری B هست راحت ...

مثلا من اعتبارم C هست بنظرتون بهم وام تعلق میگره تازه ویپاد وصل کردم ووام یک تومنی گرفتم که تا ۱۳ آبان وقت دارم تصویه کنم حالا باید تا روز ۱۳ آبان صبر کنم یا اینکه میتونم الان وام رو تسویه کنم 

سلام عزیزم به امید خدا خونوادش و در جریان گذاشتم و اونا را واسطه کردم که بیاد بریم مشاوره و بالاخره ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم به نظر من نصف راه رو طی کردی وامیدوارم به حق حضرت زهرا همسرتون خوب بشه 

@masumehjoon‍ 

معصومه جون میدونستی اگه یکی دونفر به تو حسادت میکنن و باعث رنجش تو میشن در عوضش هزاران نفر و شاید میلیون ها نفر منتظرن از متن های بلندبالای بسیار زیبات براشون بگی ؟؟؟؟؟؟

اینو بدون بخاطر تمام تجربه هایی که بی ریا و بدون هیچ چشم داشتی در اختیار ما میذاری چقدرررر برکت میاد تو زندگیت؟؟؟

و چقدررر دعای خیر امثال من بدرقه ی زندگی خودت و دخترای گلته؟؟

شاید تمام گفتنی ها را گفته باشی ولی وقتی یدونه پیام که میذاری یکی مثل من حس زندگی پیدا می‌کنم و چقدر برای زندگیم انگیزه میگیرم😢

پس خواهش می‌کنم نرو بمون😢

@masumehjoon‍ 

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم به نظر من نصف راه رو طی کردی وامیدوارم به حق حضرت زهرا همسرتون خوب بش ...

فداتشم عزیزم الهی آمین، الهی خدا خودش هوای همه را داشته باشه و همچنین شما دوست عزیز و همه ی اونایی که بهم دلداری دادن و من کمی قوی شدم🌹🌹🌹🌹

ممنونم بهار عزیز🌹به امید خدا دقیق تر هم خواهم نوشتبرای خوراکی، در میوه و سبزیجات و سیب زمینی پیاز خ ...

ببخشید عزیزم بچه هاتون چند ساله هستن منم پسرم ۱۱ سالشه ولی قدش کوتاهه نسبت به همکلاسی هاش البته من خودمم قدم بلند نیست وهمسرم هم خوبه قدش متوسطه سه سال پیش هم بردم دکتر از مچ دستش عکس گرفت وگفت صفحه رشدش بسته نشده ولی فقط ویتامین دی داد حالا گفتم اگه از داروهای پسر شما براش بگیرم شاید براش خوب باشه

سلام به همه ی خانمای ثروتمند و شاد ...چندماهی میشد که پس اندازهایی که میکردم ( یا ارزون خریدن میوه ه ...

عزیزم منم مدت ها خواننده خاموش بودم

ولی با استفاده از تجربیات معصومه جون و بقیه تصمیم گرفتم پس اندازهای خورد خوردمو سکه پارسیان بگیرم

فقط نمی دونم موقع فروش چقدر ازش کم میشه

البته من فعلا قسط فروش ندارم  اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد

معصومه جون بیا و راهنماییمون کن ما پولمون به طلای کوچک فعلا نمیرسه

@masomehjoon‍ 

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر باشه. ما مشهدیم. دخترم. گرگان. قبول شده. دانشگاهش. دولتی. دخترانه هست. یع ...

بذار مستقل بشه بهترین دوران من دوران خوابگاهم‌بود که شمال درس خوندم ودرمورد خوابگاه بستگی به خود طرف داره والا همه جور دختر هست سیگار گل مشروب مواد ولی وقتی یکی از اول خوب بوده وسط معتاد خونه هم باشه گل میاد بیرون 

توخوابگاه ما چند تا دختر بودن یواشکی شبا سیگار میکشیدن ومشروبکه دوسه نفر اخراج شدن 

اینهمه دختر که میرن خارج تنها درس میخونن چی 

حس استقلال خیلی خوبه

یه موقع باهمسرم میریم‌شمال میگم اینجا بادوستام میرفتیم حسودیش میشه 😂میگه ماشالا اون دوران خانواده ت چه دلی داشتن وبچه مستقل بودی   وچشم ودل سیر بزرگ‌شدم و‌میدونه همیشه تعریف میکنه   یادمه اون دوران بابام‌اجارع یه خونه شو‌میداد به من خرج کرایه خوابگاه وخورد وخوراکم‌بود البته منم زرنگ بودم همه چی از خونه میبردم 😂بعد رفتنی دم اتوبوس باز یواشکی بهم پول میداد میگفت به مامانت نگو

ممنونم بهار عزیز🌹به امید خدا دقیق تر هم خواهم نوشتبرای خوراکی، در میوه و سبزیجات و سیب زمینی پیاز خ ...

نه عزیزم نتیجه نگرفتم برای همین از شما سوال پرسیدم .

‌‌

از نرم افزار خانه ما استفاده کن .کارت راحتر می‌کنه .چون تهش میبینی کجا زیاد خرج کردی که الان برای شما همه چی به اندازه بود 

.کار خوبی کردی بچه هات دکتر بردی دو سانت هم  بیشتر  رشد کنند در آینده خیلی عالیه .

سلام دوستان گلمن الان چند روزه دستبند و انگشتری که خریدم را انداختم و کللی بهم انرژی و حس خوب میده💚 ...

عزیزم پس انداز همیشه مخفی نگه دار

چه لزومی داره 

بندازی جلوی چشم و انرزی منفی وارد بشه به زندگیت خدای نکرده

فعلا جلوی چشم نیارش و به پس انداز مخفیت ادامه بده و سایر مواقع دستت کن

البته این نظر منه 

شاید دیگران نظرشون چیز دیگه ای باشه