2777
2789

خانمها من پسرم داره یکساله میشه ما بخاطر هزینه و سختی پسر مون رو آتلیه نبردیم فردا وقت گرفتیم گفت زیر سه تا چاپ نمیشه دونه ای هم ۲۵۰ تومن چندتا هم چاپی داشتیم دیدیم زیر۲ تومن نمیشه  کنسل کردم 

ماهم خیلی قسط داریم هم کلی خرج واجب تر

آتلیه های آنلاین اینستا رو دیدم  دونه ای ۱۵۰ که عالیه 

یه دونه از تولدش تو بیمارستان دادم یه دونه دندونش و به دونه تولدش روهم شد۴۵۰ یکروزهم گفته تحویل میده  

توی اینستا سرچ کنید آتلیه آنلاین 

اگه اتاق بیمارستان برامون تزیین میکردم ۵میگرفتن ۵ هم عکاس الان با ۱۵۰ برام جوری ادیت می‌کنه که انگار اتاق دیزاین شده

تولدش کم کم دیزاین خونگیش۱,ملیون میشد واقعا به صرفه هست 

راضی بودم معرفیشون میکنم 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خوبم. من مقدار زیادی طلا توی خونه قایم کردم. دار و ندارم همیناست تا انشالله خونه بخرم . دنبال دزدگیر آژیرکش هستم که وقتی نیم ساعت میرم بیرون از استرس نمیرم و تلف نشم. میترسم از ترس و استرس زیادی دور از جان شما، مریض بشم. کسی دزدگیر قیمت مناسب خونه شون داره؟ بهم معرفی کنه. دیجی کالا زدم خیلی دزدگیر اماکن بالا اورد که نمیدونم کدومش خوبه و بادوام تره.

دزدگیری باشه که هردفعه نخوام هی فعال و غیرفعال کنم چون برای خرید روزانه شاید روزز ۲_۳بار مجبور به خروج از منزلم.

سلام عزیزم🩷 همسر منم هر چند ماه به مدت چند هفته اخلاق های این مدلیش میزنه بالا وبدجوری درگیرم میکنه ...

واقعیتش اینه که یه نسخه رو نمیشه برای همه موارد مشابه پیچید و عمل کرد اما تجربه شما عالی بود و چقدر عالی که از دل تجربه ها و رنجهاتون نتیجه خوب گرفتید و از نظر من شما بهترین راهنمایی رو برای دوستمون گفتید.

نباید اینقدر راحت به مادری که فرزند داره پیشنهاد جدایی بدیم 

راستش بعضی کامنتها رو میخوندم دلم لرزید برای مادر و فرزندی که بعضی دوستان بهشون پیشنهاد طلاق دادن.

نمیگم جدایی بد یا خوبه ولی وقتی پای فرزند در میان هست همه معادلات زندگی تغییر میکنه و باید با تامل بیشتر قدم برداشت و اقدام کرد.

از نزدیک با کودک بسیار باهوش و استعدادی در ارتباطم که حاصل جدایی پدرومادرشه و همیشه میگم اگه این بچه مادر کنارش بود یکی از پرنبوغترینها میشد هرچند الان هم بسیار تحسین برانگیزه.

کتابهایی که پیشنهاد دادید هم خیلی خوبن مخصوصا زنان زیرک که در برهه ای از زندگیم گره گشای خیلی از مسائل من بود 

و هنر ظریف بی خیالی که فکر میکنم سه بار به صورت کامل گوش کردم.

عزیزم پست شما رو شانسی دیدم چون من نمیرسم همه صفحات رو بخونم ، تاپیک خودم رو ذخیره کنید این بار اونج ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی ❤️محبت کردی ❤️

چشم گلم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

درخواست بدید

عزیرم من درخواست دادم لطفا لینک کانال رو بع منم بدید

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
سلام دوستان عزیز ♥️ سلام آرامش جانشما به من لطف داری عزیزمهر از گاهی می‌خونمتون ❤️و به پیشرفت هاتون ...

سلام معصومه جان خواهری توراخدا گروه و ترک نکن به خاطر ما من فقط و فقط به امید پست های بلند بالا و شیرین خودت میام اینجا قسمت دادم که نه نیاری ابجی مهربون

خیلی خوش اومدی عزیزم برامون از موفقیت هات بگو با جزئیات 😍

من از اولین روزای تاپیک بودم خیییلی قبلا

نزدیک پنج ساله همسرم فوت شده و۲۳سالم بود

با دخترم تنها زندگی میکردیم. بعد فوتش با پول کمی که پس انداز داشتم یه مدت زندگی و گذروندم وشروع به کار کردم 

حقوق همسرمم هم هست

از صفر تقریبا شروع کردم

الان خونه رهن کردم و دوتا مهارت پولساز دارم 

تو یکیش آماتور هستم و تو یکی مدرس و حرفه ای♥️

سلام دوستان عزیز ♥️ سلام آرامش جانشما به من لطف داری عزیزمهر از گاهی می‌خونمتون ❤️و به پیشرفت هاتون ...

معصومه جون من از همون اولین پستی که گذاشتی تو تایپیک جذب طرز فکرتون شدم.شما یه الگوی واقعی هستی که هم پس انداز و هم مهمان نوازی و هم مادر بودن و همسر خوبی بودن و به ما یاد دادی.هر جا آب هست گل هم هست.اگه به خاطر چند نفر میری به خاطر این تعداد زیادی که شما رو دوست دارن نرو.من تازه به خاطر شما از حالت خاموش به حالت روشن😅 دراومدم که از شما و عزیزان دیگه سوال کنم و زندگیم پیشرفت کنه.باور کنید زندگی همه مون سخت شده و این حرفهای ناراحت کننده به خاطر فشار اقتصادی هست.شما به دل نگیر و چراغ راه دیگران باش تا چراغ راه خودتون هم پربارتر و نورانی تر بشه.دوستدار شما ژیلا❤️🥰

یادمه اون دوران سخت که یه دختر بچه خام و بی تجربه بودم میومدم و مینوشتم و بارها کمکم کردی

مسیر و نشونم دادی 

ناراحتم ،اومدم که مثل قبل محرک باشیم برای هم تا حداقل تو این شرتیط کمکی باشیم برای هم♥️

میشه نری؟ 

شاید بودنت و حرفات به دخترایی مثل من کمک کنه 

میدونی چقدر برکت داره برای زندگیت؟؟

میدونی راهنمایی ،نشون دادن راه درست چقدر کار و زندگیتو درست میکنه🙂

هرکسی تو زندگیش رسالتی داره 

و تو بارها ثابت شدی 

اصلش اینه بمونی کنار ماهایی که دوست داریم و وجودت سراسر خیر و برکت🫀

معصومه جان اومدم پیام شما رو خوندم. نمیدونم چرا اینقدر باید رقابتی فکر کنیم و برخی دوستان احساس میکنند چون شما محور توجه خیلی از کاربرای این تاپیک هستین پس چندان تمایلی ندارند که حضور داشته باشین و اصلا چرا باید اهمیتی داشته باشه که معصومه محور توجه باشه یا زینب یا زهرا ...(مثال عرض میکنم). 

دقیقا اصلا با این هدف میان که شما برین و اینجا خالی بشه....من که دوست نداشتم شما برین...با اینکه روش زندگی من اصلا بر عکس شماست ولی یاد گرفتم اینو که با تفاوت ها زندگی قشنگه و همه قرار نیست مثل من عمل کنند و ذره ای ناراحت این نیستم که چه کسی تو این تاپیک مرکز توجه هست و حالا تلاش کنم یا خودمو به این تاپیک ثابت کنم یا معصومه و بقیه رو از تاپیک خارج کنم  ...میخونم  و دل گرم به نوشته های همه دوستان این تاپیک هستم... بمونین که اینجا با شما قشنگتره 

معصومه جان اومدم پیام شما رو خوندم. نمیدونم چرا اینقدر باید رقابتی فکر کنیم و برخی دوستان احساس میکن ...

بنده خدا چقد سکوت کنه چقد حرف و کنایه بشنوه و به دل نگیره یکی از کاربرا چن روز پیش به کنایه گفت برنج کم می‌خورید اشکال نداره در عوض پولش سیو میشه😐خود من پستشو دیدم ناراحت شدم چه برسه به ایشون، ینفر دیگه هم که الکی الکی اومد نوشت ما محکومیم به سکوت 😶از همینجا از معصومه جون تشکر میکنم بخاطر کمک هاشون 

گزارش مهرماه رو تقدیم می‌کنم از روی ابرها☁️🙃

این ماه وااااقعا برای من طولانی گذشت

فقط شکر میکنم خدارو که گذششششت

گوشت و برنج و چای داشتیم نخریدم

حبوبات این ماه باید بخرم

مرغ خیلی کم خریدم

لباس اصلا نخریدیم

🙏🏻قسط بانک:۱۰تومان

🙏🏻وسایل منزل :۸۴۰  دوتا ظرف غذا برای مدرسه بچه ها

🙏🏻ماشین:۲۳۵

🙏🏻هدیه:۳.۷۶۵(برای تقریبا ۵ نفر)

🙏🏻تلفن من۵۱۹(گوشیم ایفونه و متوجه شدم خودبخود پیامک بین الملل میده! پیگیریم درستش کنم!)

🙏🏻آرایشی بهداشتی۱۸۹.۵

🙏🏻خوراکی برای خونه ۴.۲۰۸

🙏🏻تفریح۸۱۲(بیشتر خوراکی خریدم برای بچه ها)

🙏🏻سفر:۴میلیون

🙏🏻شوینده رو با تارا خودم و همسرم خریدم که شد حدود ۱تومن

در دو قسط پرداخت می‌کنیم.  

🙏🏻شارژ آپارتمان:۱.۵۴۰

🙏🏻قسط بانک مسکن:۱.۸۸۰

🙏🏻خیریه۳۰۰

🙏🏻ارایشگاه من و همسرم و پسرم۹۰۰

کلا۲۰میلیون و ۱۸۹هزار تومان

برای شما با تخفیف ۲۰تومن😁

🙏🏻پس انداز تقریبا ۵ تومن

و حالا بشنوید از هزینه دکتر 🫠

یک دکتر غدد رفتم برای قد بچه‌ها جای همگی خالی🥲

اسکن بدن فرستاد.عکس از مچ دست فرستاد.

زانوبند و کفی کفش طبی لازم داشتن، داد

داروی تقویتی داد برای کمک به رشد قد

۲۰میلیون هزینه شد😣

خدا خدا میکنم بیمه قسمتیش رو بده😢

از پس انداز استفاده کردم وگرنه نمیتونستم بدم🙁

یعنی هزینه این ماه ما، از حقوق همسرم بیشتر شد😥

بریم برای ماه آبان😍

از فردا هزینه ها رو برای آبان حساب میکنم ایشالا

یک تولد سنگین در آبان ماه داریم که خدا لطف کنه برکت بده و بتونم خوب برگزار کنم.✨