2777
2789
سلام عزیزمتا اونجایی که بنده اطلاع دارم به اینجور خونه ها میگن تو دلی داره و بعدا موقع فروش یکم به م ...

دوتا مغازه هست صاحب خونه میگه یکیشو میفروشم سند و اشتراکات جدا هست 

آره واقعا خونه م حیفم میاد ولی همسرم میگه از اجاره مغازه راحت میشم من میگم فقط مغازه رو برداریم راضی نمیشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز از همتون ممنونم که راهنمایی کردید الهی خیر از زندگیتون ببینید 🌹

دوست عزیزی که گفتی برو پیش همکاراش شربپا کن وای که چقدرررر دلم می‌خواد اینکاروکنم لااقل دلم خنک شه ولی افسوس که تف سربالاس و نمیشه اینکارو کرد ،واینکه خودش سلطان شر بودنه 🥲

دوست عزیزی که گفتی عیار مخفی خریدی؟بله خداراشکر از بورس سردرنمیاره و همچنین اینجایی که پیام میدم تنها نقطه ی امنی که موفق شدم داشته باشم خداراهزار مرتبه شکر🙏

خواهرمم دردمو میدونه و هرگز لو نمیده .

روانپزشک هم اصلا حاضر نمیشه بیاد ،عزیزی که‌گفتی بتونم آرامش برای خودم داشته باشم و این پس اندازه واقعا گل گفتی و عین حقیقته چون حس می‌کنم دارم خودمو نابود می‌کنم باید سعی کنم به فکر خودم باشم و لااقل بخاطر بچم روح و روان آرومی داشته باشم 

از همتون متشکرم ،الهی شادی مهمون همیشگی خونه هاتون باشه🌹

خانومای کاردان ممنون میشم راهنماییم کنیدما یه خونه ۱۸۰ متری داریم ساختش قدیمیه ولی بازسازیش کردم و ا ...

وااای نکنی این کارو .

خونه ویلایی دربست محله خوب نورگیر عالی 

پس فردا میسازی چند طبقه و با بچه هات دور همین 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
وااای نکنی این کارو .خونه ویلایی دربست محله خوب نورگیر عالی پس فردا میسازی چند طبقه و با بچه هات دور ...

آره واقعا خونه مون عالیه نمیدونم همسرمو چطور راضیش کنم بنگاهی هی بهش زنگ میزنه اینم میگه از اجاره مغازه راحت میشم و...

عزیزم اگه لطف کنید این سوال و هم جواب بدین ممنون میشم .خدا خیرت بده یعنی هر ۲۵سکه. ۱۵۰تا سکه هدیه می ...

نه عزیزم شما اگر تو این بازه ی زمانی فقط بتونید ۲۵تا سکه دریافت کنید بهتون آخر جشنواره ۱۵۰تا هدیه میده

ولی روزی ۲۵تاسکه رو خودتون دارید

برای۲۵میلیون روزی به شما ۲۵۰تا سکه میده که اگه این مبلغ رو ۲۰روز نگه دارید خودتون ۵۰۰۰سکه دریافت می‌کنید

جشنواره هم فعال کنید بهتون ۲۰۰۰سکه میده که مجموع میشه ۷۰۰۰سکه

چون سقف و حداکثر سکه ای که هدیه میده همون ۲۰۰۰سکه است

دوتا مغازه هست صاحب خونه میگه یکیشو میفروشم سند و اشتراکات جدا هست آره واقعا خونه م حیفم میاد ولی هم ...

عزیزم اگه اینجوریه که اصلا اینکارو نکن چون بعدا برای فروش خونت اذیت میشی یا اگر خواستی اون خونه رو بسازی مجبوری با صاحب مغازه به تفاهم برسی و میدونی که دردسره ...

با همسرتون با محبت صحبت کنین بالاخره قلق ایشون رو میدونین اصلا با تیکه کنایه و دعوا صحبت نکنین که لجبازی نکنن...

این دلایل هم که اینجا خانما میگن بهشون منتقل کنین

و بگین که هر ماه کمک میکنین پس انداز طلا میکنین انشالله دو سال دیگه مغازه میخرید و ..

اگر هم اطرافتون فردی هست که ایشون به حرفش ارزش قائل هستن بگین باهاشون صحبت کنن

اول و اخر هم از خدا بخوایین به دلشون بندازه انشالله راضی میشن

دوتا مغازه هست صاحب خونه میگه یکیشو میفروشم سند و اشتراکات جدا هست آره واقعا خونه م حیفم میاد ولی هم ...

اگرم اطرافتون بنگاهی هست برید بگین مساله رو اگر همنظر با شما بودن و مشکلات این خونه رو بهتون گفتن  و راهنماییتون کردن بگین با همسرم میام برا ایشون هم توضیح بدین و ازشون خواهش کنین برا ایشون هم توضیح بدن مشکلات خرید اینجور خونه ها رو 

فکر کنم حرف بنگاهی رو قبول کنن ...

ببخشید اینجوری میگم اما داستان زندگیتون رو خوندم بنظر من همه مشکلات ریشه اش از بی مسولیتی همسرتون بو ...

سلام عزیزم 😊

عزیزم اعتیاد بیماری هست مثل بیماری های دیگه شوهرم اعتیاد داره ولی آدم امنی هست برای من ودخترم وقتی شخصیتش واز بیماریش جدا می‌کنم مرد خوب ومهربونی هست وبه ما عشق ومحبت میده...

اینجوری فکر میکنم مگه کسی که سرطان یا هربیماری دیگه ای داره ازش جدا میشن؟اینم مثل بیماری دیگه س بیمار داره زندگی میکنه کار میکنه .مثل بقیه انسان ها ...یا مثلا مثل کسی که خیانت میکنه یا هر نقص دیگه ای داره اونام بیماری حساب میشن فقط رنگشون فرق داره...وتمام آدم ها تماااااااامشون از روح خدا درونشون دمیده شده و جایی که روح خدا هست آلوده نمیشه فقط بیمار میشه...

پس منم دارم زندگی می‌کنم ومیزارم زندگی کنه...

رابطه مون واقعاااا خوبه وحتی زبان زد هست تو خانواده ها وفامیل...درسته شوهرم جاهایی اشتباه کرده وخسارت زده ولی آدمیزاد جایز خطاست وقتی من از خطای کسی نگذرم چطور انتظار داشته باشم خدا از خطاهای من بگذره وانسان خطاکار وجود نداره...

حالا اگه وقت کنم بیشتر براتون میزارم اززندگیم...

سلام عزیزم.واقعا نمیدونم چی بگم.این همه شجاعت و صبوری و تلاش و خوب بودن از کجا میاد واقعا؟؟؟؟ بعضی ه ...

سلام عزیزم 

میام میگم وقتی زندگی مو پرشد از چالش چیکارا کردم وچجوری استارت زدم ...

لکه بر سیف بخرید رنگش‌ سفیده حاوی جوش‌ شیرین آسیب هم نمی زنه معجزه میکنه برای لکه های قوی

سیف که سینک و کتری و اینا رو با سینک کرمی میشورم 

برق میندازه 

ولی اون که حاوی جوش شیرین هست رو باید این سری بگیرم 

سیف که سینک و کتری و اینا رو با سینک کرمی میشورم برق میندازه ولی اون که حاوی جوش شیرین هست رو باید ا ...

خیلی راضیم من ازش 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
حضوری برو یکی از شعبه های بانک پاسارگاد

عزیزم ممنون میشم اگه اطلاعی داری جواب سوال منم بدی واسه من وام ۱۰تومنی برآیند چک یار فعال شده بعد من اگه چک بدم این وام بگیرم بعد تسویه کنم بعد وام مثلاً بعدیش که ۱۵تومن هست بگیرم بازم دوباره باید چک بدم یاممکنه رتبه م بره بالا دیگه ازم چک نخوان؟

سلام معصومه جون کجایی تو دختر باور میکنی من به خاطر تو عضو شدم 

یه سوالی داشتم من یه خونه ی مسکن مهر دارم که توش ساکنم یه زمین 160 متری هم داریم دو ساله به همسرم میگم مسکن مهر رو بفروشیم اون زمین و بسازیم ولی راضی نمیشه در اصل اصلا اهل ریسک و سختی نیست می‌ترسه بدهکار بشه و زندگیش سخت شه براش الان با توجه به شناختی که من از همسرم دارم فک نمیکنم هیچ وقت بتونه او زمینه بسازه مگر اینکه زمانی برسه بچه هام بزرگ شن اونا بسازن. به نظرت زمین بفروشیم طلا بخریم خوبه اگه که خوبه تا چند سال میتونیم طلا رو نگهداریم بعدش با مسکن مهر مون بدیم یه خونه خوب بخریم البته من شهرستانم 

البته یه روز میام میگم که با چ سختی راضیش کردم اون موقع که این مسکن مهر خریدیم ببخشید طولانی شد 

از خانمهای دیگه ام ممنون میشم نظرشون بگن