2777
2789
سلام عزیزان من با یه کاربری دیگه خیلی وقته که خواننده ی خاموش هستم و از تجربیات شما عزیزان تا جایی ک ...

سلام عزیزم واقعا از شنیدن سرگذشتت ناراحت و متاسف شدم

نمیدونم شاید دوستان برات نوشتن

ولی زندگی با فرد پارانویید بسیار سخت و پر از اضطراب و استرسه

معمولا این افراد بلدن با بازی های روانی جوری اعتماد به نفس شخص مقابلشون و بکشن که من کمتر کسی و دیدم بتونه از این رابطه مریض بیرون بیاد

تنها توصیه که میتونم بهتون بکنم با توجه به اینکه فرزند هم دارین اینه که از هر روشی که میتونین جلسات مشاوره و روانپزشکی و شروع کنین

افراد پارانویید باید حتما دارودرمانی و شروع کنن

ولی متاسفانه چون معتقد به مریضی خودشون نیستن بیشترین مقاومت و هم دارن

اگه نتونستی ببریشون دکتر ،خودت جلسات تک نفره تراپی و شروع کن به نظرم بهترین پس انداز میتونه براتون باشه❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان عزیز ♥️ سلام آرامش جانشما به من لطف داری عزیزمهر از گاهی می‌خونمتون ❤️و به پیشرفت هاتون ...

معصومه جان سلام❤️

تصمیم شما برای من محترم هست و حتما قبلش هم خیل بهش فکر کردید.

اما هنوز هستند افرادی مثل من که خیلی به کمک شما واقعا نیاز دارند. من تازه این مسیر رو شروع کردم🥲 نیاز مبرم به کمک گرفتن از تجربیات ارزشمند شما دارم…

تا الان من حس نکردم صحبت های شما، جلوی نظردهی بقیه دوستان در تاپیک رو گرفته باشه. 

باز هرطور خدا بخواد و هرطور شما صلاح بدونید.

ترپ دو میلیون اعتبار دارم بنظرتون سکه پارسیان بگیرم ؟

میشه راهنمایی کنید من هیچی در مورد سکه نمی‌دونم 

۱۰۰ سوت ۱۸ عیار نوشته حدود دو میلیون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

سلام معصومه جوونم....حیف که دلت شکسته،من میدونم دل شکستن یعنی چی؟گلم راهت هموارباشه وزندگی ودنیا به کامت..انشالله نظرت عوض بشه وبرگردی ودلخوشی باشی برای دوستدارانت....منتظریم که برگردی گل

عزیزم ممنون میشم بگیدچطوری میتونم فیش بخرم؟واحدشما چقدطول کشیدبدن؟کدوم شهرید؟قیمت فیشش چقدره ببخشید ...

من قم هستم 

واحدم حدودا 4سال طول کشید ،الان فروختم ،

یه قسمت دیگه فیش واحد هست هنوز انتخاب واحد نرفتن و با قیمت مناسب میفروشن،از اونا بخرم دوباره پول واریز کنم ،تا تحویل بدن

قیمت فیش هم بستگی به میزان واریزی داره ،همه جوره هست ،دنبال به پروژه قوی میگردم ،که زود تحویل بده

قشنگ هر چقدر که پول بریزی ،موقع فروش دو برابر شده

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی مسکن مهر میگن سندش رهن وام میشه شما با چی خریدو فروش کردید؟با قولنامه؟خط ...

واحد ما در آخر سند عرصه و عیان صادر میشه ،

تو محضر به نام خریدار میزنم ،کاملا قانونی 

و اینکه فیش هم بخرم ،بازم میرم محضر ،ازش وکالت و سفته 5میلیاردی میگیرم 

سلام دوستان عزیز ♥️ سلام آرامش جانشما به من لطف داری عزیزمهر از گاهی می‌خونمتون ❤️و به پیشرفت هاتون ...

معصومه جون من بخاطر شما عضو گروه شدم ،البته با احترام به همه دوستان.واقعا شما نباشین گروه هیچ لطفی ندارد😔

معصومه جون   عزیزم ...

چرا اخه میرین ؟حق دارین ناراحت باشین اما عده زیادی به خاطر شما اینجا جمع شدن عزیزم ...

خدا شمارو سر راه بنده هاش به عنوان راهنما قرار داده ،لطفا دوباره بیایین پیشمون ...

حداقل تو ایتا که کانال هست پیام بزارید، اینطوری شاید پیام ها ادیتتون نکنه و همه بتونن از مطالبتون استفاده کنن..

معصومه جون گفته بودین پیام ایتا رو میخونم ...

سلام عزیزمممم😍😍دلم برا همگی تنگ شده بخونم برسم بهتون❤️❤️

عزیزم من چند تا انگشتر نقره دارم حدود ۵۰گرم .بنظرتون ببرم نقره فروشی میتونم بفروشم؟اصلا میخرن؟

گفتم شاید اطلاع داشته باشید چون قبلاً گفته بودید نقره می‌خرید برای پس انداز

سلام معصومه جون

تا پیامتون توی ایتا دیدم سریع اومدم 

نه تو رو خدا نرووووو تاپیک بدون شما صفایی نداره 

ازتون خواهش میکنم چشم به روی اینجور پیام ها ببینید 

حاشیه نباید ما رو از روند اصلی تاپیک دور کنه

شما حکم چشم و چراغ تاپیک دارید 

ما همه به امید شما گزارش میزاریم 

و با امید صحبت های شما روزگارمون میگذرونیم

لطفاً این کار در حق مون نکن😔😔

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

نوشتید ریپ نزنید من اشکم در اومد😪. . . . .

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام معصومه جونتا پیامتون توی ایتا دیدم سریع اومدم نه تو رو خدا نرووووو تاپیک بدون شما صفایی نداره ا ...

سلام عزیزم لطف میکنی کانال ایتارو برای منم بفرستی

الهی ربی ومن لی غیرک💖