2777
2789
عزیزم من واقعا شوهرم ودوست دارم واینو خودم میدونم ...وبازم میگم اعتیاد بیماری هست من کلی دربارش خوند ...

شما خیلی جذابید🧡🧡

کاش همه پست هاتون رو توی یک تاپیک جمع کنید که بشه همش رو در کنار هم خوند🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش حاصل زحمت و دست آورد خودم بود تقریبا جز یارانه و سهام 😍۳ تومن هم از اول ماه تا به اینجا ابتکار ...

عزیزم مبارکت باشه 

چند گرمه؟

من میخوام از اعتبار اسنپ پی بخرم 

۳۵۰سوت حدودا ۵ تومن

میخوام ببینم چقدر گرونتر میده😅

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
شما خیلی جذابید🧡🧡کاش همه پست هاتون رو توی یک تاپیک جمع کنید که بشه همش رو در کنار هم خوند🧡

عزیرزمی 

چشم حتما امشب اگه شد بقیه شو کامل تایپ میکنم ویه جا میزارم..

عزیزم من واقعا شوهرم ودوست دارم واینو خودم میدونم ...وبازم میگم اعتیاد بیماری هست من کلی دربارش خوند ...

عزیزم منظورم این نبود که حال خوب و بد شما وابسته به  دیگران باشه 

منظورم این بود یک آدم معتاد حال خوبش یا حال بدش وابسته به مواد میشه سرحال بودن یا بد حال بودنش به اون بستگی داره 

مواد میبینه خوشحال میشه نمی‌بینه بد حال میشه و کنترلش دست خودش نیست اگه توجه کنید اینو نوشتم 

انشالله که منظور مو رسوندم شما هم موفق باشی 

عزیزم مبارکت باشه چند گرمه؟من میخوام از اعتبار اسنپ پی بخرم ۳۵۰سوت حدودا ۵ تومنمیخوام ببینم چقدر گرو ...

اسنپ پی خیلی بالا میزنه تقریبا گرمی ۱۳ میلیون پاییز جان  شایدم بیشتر 

همش حاصل زحمت و دست آورد خودم بود تقریبا جز یارانه و سهام 😍۳ تومن هم از اول ماه تا به اینجا ابتکار ...

عزیرم  مبارک باشه خودت خریدی؟ من چرا تنهایی نمیرم طلا بخرم چرا همیشه  تو دلم یه ترسی وجود داره .... با شوهرم میخرم

عزیزم مبارکت باشه چند گرمه؟من میخوام از اعتبار اسنپ پی بخرم ۳۵۰سوت حدودا ۵ تومنمیخوام ببینم چقدر گرو ...

فدای تو گلم بیشترش سهم مهربونیت ❤️

۶۸۰سوت هست گلم قیمت طلا رو ۱۰/۷۵۰ بود خریدم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

عزیرم مبارک باشه خودت خریدی؟ من چرا تنهایی نمیرم طلا بخرم چرا همیشه تو دلم یه ترسی وجود داره .... ...

سلام عزیزم بیشترش و سنگین ترش سهم تو ❤️

آره عزیزم تنها میرم چه برای پس انداز مشترک چه مخفی😍ن بابا ترس نداره یبار برو عادت می‌کنی 

سلام عزیزم بیشترش و سنگین ترش سهم تو ❤️آره عزیزم تنها میرم چه برای پس انداز مشترک چه مخفی😍ن بابا تر ...

قربانت  صد آفرین بهت نه من و شوهرم هر دو باهم میریم آخرش هم می‌بینیم چقد زیاد زده بود🤣🤣🤣

قربانت صد آفرین بهت نه من و شوهرم هر دو باهم میریم آخرش هم می‌بینیم چقد زیاد زده بود🤣🤣🤣

😂😂😂وایییی 

عزیزم من شوهرم دیر از سرکار میاد 

جسارت نباشه اهل پس انداز مخفی نیستی ؟ هر کسی بالاخره یه سبک زندگی متفاوتی داره 

خانما من شاغلم شوهرم هم بهم پول میزنه هر از گاهی پولام جمع میشه ۲۰ تومن اینا زود خودم لو میدم به ش ...

سلام عزیزم حیف این پولا که اینجوری حیف و میل میشن عمرتو میزاری پای کارت صبح از خوابت میزنی استراحتت میزنی میری سرکار عزیزم قدرشو بدون ❤️

لو نده اصلا یه کارت بانکی که پیامک نداشته باشه رمز دوم نداشته باشه بردار هر چقدر دستت اومد بریز تویی کارت طی هر دو ماه تبدیل کن یا اگه نزدیک خونه مادرتی یا خواهرت خونه اونا رفتنی با مادرت یا خواهرت برو تبدیل کن شوهرت ندونه ❤️

به هیچ وجه اعتماد نکن به هر کانالی مگر اینکه مطمئن باشی معتبر

احسان گلد اینا هم معتبر هستن میتونی سرچ کنی نگاه بندازی❤️موفق باشی