2777
2789
سلام ما هم ۳۱ فروردین رفتیم تا ۴, اردیبهشت بر خلاف تصور هوا بشدت لطیف و خنک بود خیلی خوش گذشت ...من ...

خداروشکر عزیزم 

ممنون از پیامت حتما میخونم 

آدم میره تجربه کسب میکنه برای سفرهای بعدی با قدرت و برنامه ریزی دقیق تر میره سفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چند نکته درباره خرید از اسنپ مارکت؛

من اومدم از اسنپ مارکت ، تن ماهی بخرم قیمت زده ۷۱ ولی وقتی انتخاب کردم دیدم شد ۸۹

این مسئله رو در دیجی کالا قبلا دیدم. حواستون باشه.

قیمت ها رو همیشه همزمان در اسنپ مارکت و اکالا مقایسه میکنم. گاهی با تخفیف فیک میفروشن. با کد تخفیف اکالا همیشه ازش روغن میخرم چون تاحالا اصلا ندیدم که قیمت روغن مایع تخفیف خورده باشه. و اینکه اکثرا در آخر هفته در روزای پنجشنبه تخفیف ها خیلی عالی هستن حتما زیرنظر داشته باشین

سلام دوستان ما بلاخره دل رو زدیم به دریا و خودمون رو به صفر رسوندیم اما خونه دار شدیم البته کلی بده ...

عزیزم مبارکتون باشه من الان دقیقا حس خوبتون رو درک میکنم ومیدونم الان دارن تو دلتون قند آب میکنن  خیلی برات خوشحالم حالا بزار وارد خونتون بسلامتی بشید ببین تازه اونوقت هستش که میفهمید زندگی یعنی چی خیلی بهتون خوش میگذره قرض خونه رو هم خدا کمک میکنه وبه آسونی پرداخت میکنید من هم الان دو ماهه که تو خونه خودم هستم خدارو شکر شکر شکر اصلا ناراحت طلا نباش منم۱۵۰ گرم تو ۶۴۰۰ فروختم ولی کوچکترین ناراحتی در مورد طلا ندارم چند سال بود حسرت خونه رو داشتم خدا رو شکر که طلا هام باعث شدن خونه بخرم ازشون ممنونم دوباره هم طلا میخریم نگران نباش خوشگلم

عزیزم مبارکتون باشه من الان دقیقا حس خوبتون رو درک میکنم ومیدونم الان دارن تو دلتون قند آب میکنن خی ...

آره

مامانم و همسرم مدام میگن خداروشکر همین طلاها رو داشتی و خریده بودی.این طلا خریدن رو مدیون شما دوستان و مامان مهربونم هستم که ما رو قانع و قدردان بار آورد...

خدایا شکرت  
ممنون که این همه برام نوشتی ،❤️❤️❤️هزینه ها زیاد شده وگرنه درآمد ما هم بد نیست 150کیلو برنج سالانه خ ...

سلام .خوب عزیزم شما بچه هاتون بزرگن ماشاالله 

مثلا کسی که دو تا بچه کوچیک داره اصلا با شما قابل مقایسه نیست.به نظرم هفته ای ۲۰۰ هم کنار بذاری ماهی دو کیلو گردو میشه خرید.و اگر ممکنه این خریدهای کلی و بسپاریم به همسرتون.و من خودم به این نتیجه رسیدم وقتی تنوع زیاد باشه خیلی حیف و میل میشه

دوستان کسی وام اشتغال زایی کمیته امداد گرفته یا نمونه همین وام از کمیته امداد برای برادرم می‌پرسم بی ...

سلام. من وام  اشتغال زایی از کمیته امداد گرفتم  اگه دهکش پایینه بهش بره بپرسه  بهش میدن اگه متاهله 

دوستان لطفاهرکی ازکارگزاری مفید سردرمیاره توضیح بده خیلی دوست دارم یادبگیرم وخریدوفروش کنم 🫠

عیار شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۲ تا ۶ بعداز ظهر میتونید بخرید

تو مفید قسمت جستجو عیار سرچ کنید بعد خرید بزنید  به اندازه موجودی تون تعدادپیشنهاد میده و ارسال خرید بزنید.

بعد که خرید کامل شد میاد تو پرتفوی میتونین ببینید.

سلام. من وام اشتغال زایی از کمیته امداد گرفتم اگه دهکش پایینه بهش بره بپرسه بهش میدن اگه متاهله

مطلقه است عزیزم 

نامزد داره ولی صیغه محرمیت خوندن فعلا عقد نمیکنن

دهکش یک است

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم