2777
2789
چند گرم از وزن طلاهات کم میشه ؟طلاهایی که خریده بودی به سود رسیده ؟آیا برا سرمایه گذاری میخای ؟اگر ب ...

همش شیک و باکلاسه رولکس هیچوقت از مد نمیره و پوشیدنش اسپرته همه جایی میتونی بپوشی ولی هرمس فقط برای مهمونی خوبه ولی اونم قشنگه به دستتون میاد من بودم هرمس میخریدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان روزتون بخیر،یه مقدار لیموی تازه دارم چطور میشه تا دو سه ماه تو یخچال نگه داشت که خراب ن ...

سلام عزیزم من دونه دونه تو فویل میپیچم تو یخچال فریزر میذارم هر وقت لازم داشته باشم یک ساعت زوتر در میارم تا یخش آب شه 

سلام سفید جان🕊️خوبید؟ممنونم از توضیحاتتون🌷ما ۴نفریم و خونمون ۶۰متر هستیک نی نی هم داره بهمون اضافه ...

سلام خوشگلم قدم نی نی مبارک😍 

کدوم شهرین ؟با ۱۰۰ گرم فکر نکنم بشه خونه ای که بتونین اجاره بدین و کمک خرجتون باشه بخرین 

مگه اینکه بخواین خونتون و بزرگ‌تر کنین که تصمیم خوبیه برای زندگی خانوادگی‌تون  ولی اگه من باشم برای تبدیل طلا به ملک مصرفی حداقل تا پایان سال صبر میکردم

سلام عزیزدلم من با هرگونه وام و تبدیل سریعش موافقم حتی اگه درصد بالا باشهراجع به خونه هم ببینین این ...

میشه بگید شغل شما چیه؟؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام عزیزدلم من با هرگونه وام و تبدیل سریعش موافقم حتی اگه درصد بالا باشهراجع به خونه هم ببینین این ...

دقیقا ملک دیگه حالا حالا عین سالهای 95 تا 98 نمیشه...تا وقتی قشر متوسط نتونن بازار رو تکون بدن ...که اون هم قشر متوسط عملا به سختی دارن خونه میخرن 

وای سامیه جون واقعا هر هفته؟؟؟؟؟؟؟یا خداااا.اونم وایتکس که اینقدر واسه ریه مضره.شما که حساسی یه بخار ...

بخار شور دارم ولی اصلا هیچی اندازه وایتکس که با آب قاطی می کنم حس تمیزی بهم نمی‌ده 

حتی با دامستوس هم که آنقدر طرفدار تمیز می کنم به نظرم تمیز نمیشه 

اتفاقا دیشب تو خواب یهو نفسم قطع شد آنقدر سرفه کردم الان یادم افتاد اصلا نفسم بالا نمیومد با سرفه تونستم نفس بکشم 

البته یه موقع هایی اینجوری میشم خیلی هم حس بدیه حس می کنم دارم خفه میشم 

الان که شما گفتید میگم نکنه برای وایتکسه 

سلام من حساب بلو باز کردم سه ماه ده تومن گذاشتم رو حساب بمونه روز بعدش پیامک اومده ده تومن وام بهم ت ...

خانم شما اطلاع دارین که بلو بانک به میانگین سه ماه وام ده تومن میده یا باید ده تومن ثابت بزاریم سه ماه بمونه

بخار شور دارم ولی اصلا هیچی اندازه وایتکس که با آب قاطی می کنم حس تمیزی بهم نمی‌ده حتی با دامستوس هم ...

سامیه من آسم خفیف دارم منم مثل تو تا با وایتکس پاک نکنم به دلم نمیشینه اما دکتر تذکر جدی بهم داده دقیقا هر وقت وایتکس میزنم شبش تنگی نفس میگیرم البته خیلی کمتر مصرف می‌کنم ولی منم واقعا نمیتونم مصرف نکنم 

بشددددت به اسپری گاز پاک کن سیف نارنجی هم حساسیت دارم یعنی بعد پاشیدن به گاز قشنگ حس میکنم قفسه سینه م سنگین میشه و بزور نفس میکشم ولی واقعا نمیشه استفاده نکرد من دوتا ماسک میزنم جدیدا باز کمی بهترم ماسک بزن شمام 

واینکه مارک بخار شورت چیه و برای کجاها استفاده میشه کرد ازش؟ ارزش داره بخریم یانه؟ 

میگن کلی قولنامه و از این مدل مدارک میخواد و دردسر زیاد داره راسته؟شما خودتون تحت پوشش کمیته بودین ک ...

اره دردسر که داره  من مغازه زدم. و پروانه کسب باید رو مغازه بگیری  .

من تحت پوشش نبودم رفتم کمیته گفتم وام اشتغال میخام.  شماره ملی سر پرست و میزنه تو سیستم اگه دهکت پایین باشه بهت وام میدن  اما به اونهایی که بیمه تامین اجتماعی دارن نمیدن 

و برای وام اشتغال اول میبرن تحت پوشش بعد هم وام میدن

سلام عزیزم چ خوب که میگین اول ۵۰ سوت می‌خرم بعد چیزهای دیگه و توسل و دعا هم خیلی خوبه.منم جدیدا دارم ...

آره ناز  منم براي عاقبت بخيري بچه هام نماز و دعا ميخونم

از هر دستي بدي از همون دست پس ميگيري اين قانونشه

من مبالغ سنگين اگه بياد به حسابم حتما به شيرخوارگاه يا پيرزنهايي كه ميشناسم به كمك نياز دارن كمك ميكنم 

توكل به نام اعظمش🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اره دردسر که داره من مغازه زدم. و پروانه کسب باید رو مغازه بگیری .من تحت پوشش نبودم رفتم کمیته گفت ...

خالم یه مغازه داره بسته است 

می‌تونه داداشم بگه که این مغازه رو می‌خوام مثلا میوه فروشی بزنم ، پروانه کسب چقدر هزینه اش شد ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم