2777
2789
سلام به خانومای مدیر و مدبر و آگاه.امیداورم تنتون سلامت و لبتون خندون باشهبچه ها من پسرم ۵ سال و نیم ...

سلام عزیزم 

آفرین به درایت شما👌🎀

شاید بک نفر دیگه بود، میرفت بربری فانتزی میگرفت 

ولی شما راه درست رو پیدا کردی👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شرایط داره برای بنزین یا پارکبان دیگه زیر ۲۰/۳۰ هزار ت قشنگ نیست من خودم چون رستوران ارزش ا ...

الان این پیام شما رو خوندم 🎀

من بارها و بارها برای بنزین زدن انعام رو در همین حد دادم.

هربار طرف مقابل تشکر کرده

ولی این آقا شاید چون در منطقه ای بود که زیاد انعام میگرفته، حس کرده این مبلغ چیزی نیست.

در خیابان فرشته تهران هم من همین مبلغ رو تقدیم می‌کنم و تشکر میکنن.

خدا ایشالا به شما زیاد بده و بتونید بیشتر از این انعام بدید.😍

به من هم همینطور.

الان این پیام شما رو خوندم 🎀من بارها و بارها برای بنزین زدن انعام رو در همین حد دادم.هربار طرف مقاب ...

سلام عزیزم من صبح اون پستتون رو خوندم یه پست بلند و بالا هم تایپ کردم باز گفتم شاید ناراحت بشید پاک کردم نفرستادم 🥲❤الان که اینو دیدم نتونستم چیزی نگم ناراحت نشی گل ولی واقعا ۵ تومن خیلی کمه گدا که نیستن نمیدونم چرا من خجالت کشیدم من نمیگم پول مهم نیست به نظرم بهترین کار اینه ک شما خودتون بنزین بزنید پول این انعام هم حذف بشه عزیزم این ۵ تومن هم میمونه جیبتون قطره قطره جمع گردد ...🤩❤اینجوری هم پول شما میمونه جیبتون هم اون بنده خداها ناراحت نمیشن 

سلام عزیزم من صبح اون پستتون رو خوندم یه پست بلند و بالا هم تایپ کردم باز گفتم شاید ناراحت بشید پاک ...

سلام به روی ماهت با این لحن زیبا💎

قشنگم ممنونم که رعایت حال منو کردی😍❤️

این هم پیشنهاد خوبیه

ولی بین این همه پمپ بنزین که من رفتم و بنزین زدم، این جا اولین جایی بود که بهش برخورد.

جای دیگه این برخورد رو ازشون ندیدم

برخورد بقیه خیلی عادی بوده.

شاید  مدل ماشین رو میبینن و انتظارشون بالا میره

شاید چون این پمپ بنزین جایی هست که معمولا مردم خیلی انعام میدن، این مبلغ به چشمش نیومده.

شما معمولا چقدر انعام میدی فاطمه خانم عزیز؟

من برم خزید ایشالا شب میام میخونم قشنگم

ممنون وقت میذارید❤️

سلام دوستان عزیز میخواستم لطفا نظرتونو درمورد بیمه تامین اجتماعی زنان خانه داربدونم چندوقته دارم بهش فکرمیکنم شمابگید خوبه یانه اینجاکسی خودشو بیمه کرده؟ دیگه اینکه چندوقت یبار عیارمیخرین وهرسری چقدبخریم که سودبده؟ ممنونم نطرتونو بفرمایید

بستگی به شرایط داره برای بنزین یا پارکبان دیگه زیر ۲۰/۳۰ هزار ت قشنگ نیست من خودم چون رستوران ارزش ا ...

ترو خدا دیگه اسنپ رو انعامی نکنید متوقع نکنید این اپلیکیشن برای اقتصادی بودنش مورد توجه قرار گرفت متاسفانه یه عده که لطف میکنن انعام میدن میشه وظیفه و هر کس انعام نده انگار حقشو خورده. رفتارکه اینطوری نشون میده. حالا رستوران و پمپ بنزین و چمدان بر واقعا فرق میکنه .

[QUOTE=399642609]توی کانال ایتا معصومه جون پست میزارن امروز هم گذاشتن[/QUOTمنم عضوکنیدرکانال معصومه ...

سلام خوبین گروه جدید تو ایتا زدن یا همون قبلی هستش.من قبلی وعضو هستم اگه جدید هست لطفا منم عضو کنین.