2777
2789

جواب داد: با پیامک نمیشه ، بعدا که وقت مناسب شد زنگ میزنم و برات توضيح ميدم

تمام روز منتظر تماسش بودم و هی پیام میدادم: توضیح بده

اون جواب میداد: شوهرم که بخوابه زنگ میزنم.

شب شد و ساعت 11 احمدآقا خوابید و من بی صبرانه منتظر تماس جاریم بودم که توضیح بده. گوشیمو برداشتم و رفتم يه 

اتاق دیگه ، بلاخخخخخره زنگ زد.

و توضیح داد و گفت که وقتي احمد خونه اشون بوده، داداشش بهش گفته امروز قراره خواستگار بياد برا دخترم ميخوام تو هم باشي

احمداقا هم گفته: والله داداش منم هوس کردم دوباره زن بگیرم!شوهرش تعجب میکنه و میگه: زن بگيري!خرج عروسی کم 

نیست كه!!!مهریه و اجاره خونه و خرجی و كلي چيزاي ديگه

احمدآقا جواب داد: خرج اوليه رو دارم خدا رو شکر که از حقوقم تونستم پس انداز کنم، خونه هم که نیازی به اجاره نیست تو حیاط قراره دوتا اتاق بسازيم !!!

خرجی هم که کاری نداره، عروس جدید با ما غذا میخوره

ادامه داره…..

، عروس جدید با ما غذا میخوره، که اونم خرج زیادی نیست چون نسرین روزی یه گوجه بیشتر 

استفاده نمیکنه یعنی یه کیلو گوجه فرنگي نصف ماه تقريبا طول ميكشه تا اينكه تموم بشه!!!

داداشش که اینو شنیده گفته: خودت بهتر میدونی ، حالا که اینطوره پس توکل به خدا! 

وهمه این حرفا رو جاریش يواشكي میشنید...

وقتی كه هر دوشون خواستن برن بيرون داداش احمدآقا از زنش پرسید چیزی میخواد که سراه بخره؟

اونم همه مایحتاج خونه رو گفت، شوهرش گفت یه کم رعایت کن ، زنای مردم روزی یه دونه گوجه استفاده میکنن اونوقت تو 

اینطوری؟ اينقدر ولخرج!!!

نسرين ميگه:

... یعنی عاقبت صرفه جوییم اینه که بره سرم هوو بیاره؟!!

نسرین خانم میگه: فرداش که احمد آقا داشت میرفت سرکار، نپرسید که چیزی بخره یا نه ، چون هنوز وقت تموم شدن گوجه نرسیده بود.

سورپرایزش کردم و گفتم: یه کیلو گوجه بخر، لازم داريم تعجب کردو گفت: پس یه کیلو گوجه ای که پنج روز پیش خریدم چی شد؟ 

بهش گفتم رفته ماه عسل...

نسرین خانم تعريف ميكنه : از اون روز دیگه صرفه جویی نکردم خصوصا تو گوجه فرنگی. یه جوری استفاده میکردم که انگار 

قسم خورده بودم شب بخوابيم یه دونه گوجه هم تو يخچال نباشه!

و حتی پول قرعه كشي ماهانه رو که از خرجی شخصی خودش شرکت کرده بود وقرار بود دوتا اتاق اون ور حياط بسازن رو 

هم وقتي تحويل گرفت رفت و برا خودش طلا خرید، و وقتی هم احمدآقا سراغش رو گرفت گفتم بدهي داشتم پس دادم اخه 

گاهي قرض میگرفتم تا کمک خرجت باشم، و گرنه تو واقعا فکر کردی یه کیلو گوجه فرنگی برا دو هفته کافیه؟!

ادامه داره،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ماجرا سه سال میگذره و از اون روز احمدآقا مجبوره كاغذ ومداد بياره كه حساب کتاب کنه که چطور 

حقوقش کفاف یه ماهو بده 

ازهمه مهمتر همه پس اندازی که واسه مهریه زن جدید کنار گذاشته بودو خرج کرد و از میوه فروشم نسیه جنس میگرفت و 

حسرت روزی یه گوجه فرنگی و یه کیلو برای دو هفته رو میخورد

نتیجه این داستان چیه؟ اینکه صرفه جویی کنید و کدبانو باشید 

اما به اندازه ......

سلام عزیزم. والا قصدم خرید ۱۰۰٪ خونه بود ولی با پولی که من داشتم خونه مورد دلخواهم پیدا نشد. قیمت خو ...

مبارکتون باشه بهترین تصمیم رو گرفتین منم بودم این مبلغ رو باهاش طلا میخریدم به جای خونه. خونه حالا حالا راه نمیفته بازارش

سلام دوستان گلمان شاءالله قسمت باشه قراره شنبه برم این دستبند و انگشتر را بردارمچطورن؟نو ۷ درصد

من انگشتر نگین دار بزرگ وسط دارم نگینش اذیتم می کنه. برای همین دیگه انداختمش یک گوشه سالهاست استفاده نمیکنم .قدیما برای مجالس استفاده میکردم دیدم اونجا هم اذیت میشم دیگه استفاده نمیکنم .باز هر کس یکجوره ممکنه یکی اصلانم اذیت نشه ولی برای من مادر بچه دار اذیت کننده بود .

آن شاالله من هر دفه پول دستم بیاد و طلای مورد پسندم پیدا نشه ابشده میخرمبعد که طلای مورد علاقه م با ...

آب شده تو چه وزنی میخرین؟ کمترین وزنش چقدر هست ؟ 

راستی عکس طلای مورد نظرتون رو دیدم خیلی زیباست بخرینش

من انگشتر نگین دار بزرگ وسط دارم نگینش اذیتم می کنه. برای همین دیگه انداختمش یک گوشه سالهاست استفاده ...

منم تک نگین داشتم اذیتم میکرد شاید برای  شما هم عین من نگینش بالا اومده بود این مدلی که ایشون عکس گذاشت نیگینش بالاتر از سطح حلقه انشگتر نیومده اون هایی که نگین تک بزرگ وسطشه و نگین بالا زده هی گیر میکنن به همه جا منم حس خوبی نداشتم 

آب شده تو چه وزنی میخرین؟ کمترین وزنش چقدر هست ؟ راستی عکس طلای مورد نظرتون رو دیدم خیلی زیباست بخری ...

مرسی عزیزم

قبلا که طلا ارزونتر بود هر مبلغ وامی گیرم میومد ابشده میخریدم از ۱۰ گرم به بالا

حالا چند ماهی هس هرچی پول گیرم اومده کم کم در قیمت‌های مختلف ریختم برا طلافروش، ابشده کنار گذاشته برام

از یک گرم به بالا

ولی گفت ۲۰۰ ت هم برام واریز میکنن براشون میزارم کنار 

تا حالا که حدودا ۲۵ گرم شده و تحویل گرفتم

از این ماجرا سه سال میگذره و از اون روز احمدآقا مجبوره كاغذ ومداد بياره كه حساب کتاب کنه که چطور حقو ...

انشاالله که داستان خیالی باشه و واقعیت نداشته باشه 

وگرنه خودم احمداقا رو میکشم بقیه فقط تماشا🤣🤣🤣

یعنی کمترین وزنش پس همون 10 گرم هست درست متوجه شدم؟

عزیزم پست بالا را تکمیل کردم

ببین من مثلا اینسری ۱۰ ت ریختم گفتم هرچی طلا میشه برام بنویس

بعد خودش گفت حتی ۲۰۰ ت هم برام واریز میکنن تا براشون طلا بزارم

بعد که ی مقدار شد میتونی تحویل بگیری

من حداقلش ۱۰ گرم بوده

نمیدونم که حداقل تر هم داره یا نه

احتمالا که داشته باشه