2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضی روزا باید استراحت کرد البته من خودم هم نیاز دارم که تغییر کنم دارم رو خودم کار می کنم که ...

سامیه من 34 سالمه دستام از مچ تق تق میکنه انقد گرد گیری میکنم شوهرم دیگه خسته شده یعنی از سر کار میاد هرچی دستم باشه زمین میزارم فقط نبینه دارم کار میکنم دستمال گرد گیر دستم ببینه قیامت به پا میکنه میگه میخای چیو پاک کنی چی داره که پاکش میکنی، بچه هام دستت میزنن چیزی شوهرم داد میزنه نکنین الان مادرتون پوستمونو میکنه بچمو میبرم حموم انقد میسابم که دستمو میکشم رو بدنش قیر قیر کنه تازه اونوقت خیالم راحته تمیز شده 😐😐میام بیرون میبینم طفل معصوم لبو شده 😕

در ادامه گزارش مهرماه رو زودتر بدم 21 میلیون تومن این ماه پس انداز کردم که همسرم باید کولون انجام می‌داد و 8 تومن کولون و ویزیت و دارو رو خودم کارت کشیدم فدای سرش اما وقتی فهمید با کارت خودم کشیدم گفت ماه آینده  با خرجی آبان ماه اون 8 تومن رو بهم بر میگردونه گفتم جیب منو تو نداره حالا قبلش چقدر خود خوری کردم که دستت بشکنه دختر چرا کارت خودتو کشیدی آخه 🤣

بماند تو دلم چقدر به خودم فحش دادم که جیگر این کارا نداری چرا کارت خودت میکشی آخرشم اینجور شوهرت خجالت زده ت کنه 😂😂

خلاصه من هرماه طلا میخرم اگه این ماه نخرم افسرده میشم شنبه میرم میگردم یه چیز کوچولو هم شده میخرم با 13 تومنی که دارم اگه هم نشد عیار میخرم و ماه بعد با اون 8 تومن و هرچی که بتونم از خرجی آبان ماه پس انداز کنم و فروش عیار یه تیکه طلا میخرم ان شاءالله در کنار شما دوستان من هم موفق بشم ♥️🙏🌹

من چون همیشه اینجوری بودم عادی برام و خب یه چیز طبیعی و روزمره هست بنظرم

یعنی شما در شبانه روز کلا ۳ ساعت میخوابی؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
جون بابا🩷🩷🫣🫣عجب شگفتانه اي عزيزم😅😅😅واقعا ٣٨٠ درجه با كلامت و نوع نگارشت تفاوت داره چهره ات.بس ...

جالبه نوع نوشتار مجازیم خیلی جدی و خشکه 

این رو هر کسی که تو مجازی من رو می شناسه و بعد عکسم رو می بینه میگه که اصلا تصور این قیافه رو ازت نداشتیم 

ولی در واقعیت من خیلی آدم شوخ و بگو و بخندی هستم 

جوری که همیشه همکارام میگن روزی که با تو روز کاری یکی داریم آنقدر از دستت می خندیم صورتمون درد می گیره 

کلا از همه چیز طنز درست می کنم 

سر کلاس هم معروفم به اینکه با طنز و شوخی درس میدم 

اتفاقا هفته پیش جلسه اولیا و معرفی دبیران بود من که خودم رو معرفی کردم چند تا از والدین گفتن ممنون بابت تدریس خوب ( البته تعریف از خود نباشه ) و کلاس های فان تون 

البته به زمان خودش جدی هم هستم بچه ها همه میگن ما هم سر کلاس شما بهمون خوش می گذره هم ازتون می ترسیم 

واقعا هم الان دیگه دوره اون معلم های عصا قورت داده گذشته 

سامیه من 34 سالمه دستام از مچ تق تق میکنه انقد گرد گیری میکنم شوهرم دیگه خسته شده یعنی از سر کار میا ...

آفرین به خاطر پس اندازت 

ولی دختر نکن واقعا دارم بهت میگم به بدن خودت احترام بگذار 

ببین این بدن سال ها باید برای تو کار کنه 

عمر دست خداست ولی حداقل پنجاه سال دیگه این تن و بدن رو نیاز داری 

هیچ طلا و خونه و ماشین و ثروتی نمیتونه جای یه بدن سالم رو برات بگیره فقط به همین فکر کن 

دیدی یه کم سرت درد می گیره دیگه آروم و قرار نداری یا یه کم گلودرد داری اصلا نه میتونی نفس بکشی نه غذا بخوری نه حتی بخوابی 

حالا فکر کن دور از جون کلی درد تو سن بالا بیاد سراغت بخدا اولین نفر شوهرت میگه میخواستی نکنی 

هر وقت که داشتی تو تمیز کاری افراط می کردی نگاه کن به همون دستات ببین چقدر داری در حقشون ظلم می کنی ببین با این روند چند سال دیگه سالم میمونن همون موقع دستمال رو بگذار کنار 

اولش شاید سخت باشه چون عادت کردی ولی بعد می بینی این عادت از سرت افتاد 

بفرما عزیزم ❤️ بیشترش سهم دلِ خودتون اینا تو گوشی ام بود فعلا ...البته بعد این عکس یه دونه هم اضافه ...

به به ماشاالله به این سلیقه بخدا لذت بردم مبارکت باشه خیلی خیلی انگیزه دادی معصومه جون نمره ات هزاره خوشگلم ممنون که عکس گذاشتی😘

خانوما یه انگشتر خریدع بودم برام بزرگ بود امروز میخاستم استفاده کنم یه پارچه نازک بریدم دور حلقه اش کردم و اندازه دستم شد تا بعدا کوچیکش کنم، نمیدونم گفتم اینجا بگم شاید بدرد کسی بخوره 

اینم از دستبند که وقتی طلا گرمی ۲۸۰۰بود ،به دوازده گرم و نیم دادم چهل و پنج تومن ،چکی گرفته بودم ،با ...

به به خانوم معصومه جون 

شماهم کاشت ناخن میزارید؟

فک نمی‌کردم پول بابت این چیزا بدید 😂(شوخی میکنم البته که برای هر خانومی اول زیبایی و به روزبودن مهمه )

دیگه چ کارای زیبایی رو انجام میدید ؟

بوتاکس و عمل و کاشت مژه و کراتین و ‌.....

اینارو کدوما انجام میدید ؟