2777
2789
هنوز وقت نکردم دکتر برم اول خوابم حدودا یک ساعت یا بیشتر پام هی میپره یا تکون میخوره حتی وقتی بیدار ...

عزیزم تجربه خودم اینه که اگه شبها دور ساق پاتون یه روسری یا شال نخی ببندید، به آروم شدنش کمک میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم کاری تیرویید دارم چرا دکتر بهم نگفته کلسیم بخورم!!!

دکتر به منم نگفت(کم کاری تیروئید دارم) ولی بخاطر دیسک گردنم میخورم ، قشنگ فرقشو روزایی که میخورم میفهمم 

یکی کلسیم یکی آهن که واقعا یه ارامش بخش خاصیه برای اعصابم

سلام خانم های عزیز من همیشه میخونمتون به جز یکی دوبار ولی هیچوقت پیامی نزاشتم. یه سوال بزرگ برام پیش اومده ک میخوام خواهرانه راهنماییم کنید. شاید مستقیما مرتبط با موضوع تاپیک نباشه ولی خیلی منو ب هم ریخته 

پسر من ۳ سالشه تا الان از پوشک نگرفتم. الان مدتیه پوشک پاش نمیکنم و میبرم دستشویی تا اونجا ادرار کنه و تا حدودی هم موفقه ولی مدفوع رو متاسفانه از بچگی عادت کرده بود ب حالت چهار دست و پا انجام می‌داد و الان اصلا قانع نمیشه به حالت دستشویی بشینه یا رو صندلی مخصوص بشینه مدفوع کنه. میترسه از این مدل . همونجوری تو شلوارش رو فرش اینکارو میکنه. فقط ی بار موفق شدم بفرستم تو حمام ک اونم ب حالت چهار دست و پا تو حمام مدفوع کرد و همونم دیگ تکرار نکرد. خیلی کلافه ام شما راهی ب ذهنتون میرسه یا کارشناس یا درمانگری می‌شناسید ک حتما بتونه کمکم کنه؟ مشکل اینه ک تو حرف زدن هم خیلی خوب نیست و نمیتونم کاملا روان باهاش در مورد معایب و مزایای هر مدل دستشویی باهاش صحبت کنم. فقط کلمات و جملات ساده و ابتدایی رو میفهمه. خواهش میکنم کمکم کنید

سامیه جان سلام. امروز از سرکار که اومدم بچه ها رو بردم کلاس و برگردوندم اومدم خونه دیدم باید خونه رو ...

واقعا بعضی روزا باید استراحت کرد 

البته من خودم هم نیاز دارم که تغییر کنم 

دارم رو خودم کار می کنم که نیاز نیست خونه همیشه مرتب و تمیز باشه 

تو این یک هفته اخیر دو شب ظرف ها رو نشستم تو ظرفشویی هم نگذاشتم آنقدر خسته بودم گفتم زود بخوابم از من خیلی بعید بود ظرف بگذارم تو سینک 

ولی خوب صبح از خواب پامیشدم نمی تونستم تحمل کنم که ظرف ها بمونه تا از سرکار برگردم همون ساعت شش تند تند همه رو می‌شستم

ولی خوب چه اشکالی داره ظرف ها بمونه مثلا آدم وقتی سرحال تر بشوره یا آشپزخونه رو یک شب مرتب نکنه مگه چی میشه 

واقعا بعضی روزا باید استراحت کرد البته من خودم هم نیاز دارم که تغییر کنم دارم رو خودم کار می کنم که ...

سلام سامیه جان عکستون کجاست که گفتین گذاشتین؟🙆‍♀️🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم تجربه خودم اینه که اگه شبها دور ساق پاتون یه روسری یا شال نخی ببندید، به آروم شدنش کمک میکنه

اتفاقا همین کار رو می کنم انگار اصلا یه چیزی تو ناخودآگاه بهم می گفت پاهات رو ببند 

سلام دوستان کسی لینک امشب گروه تلگرامی مرد بازار را نداره لطفا 🙏 ممنون میشم بفرستید 🙏

گروه بورس طلا ارز تو روبیکا رو سرچ کنید لینک رو گذاشتن،اینجا نمیشه لینک گذاشت

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها