2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قشنگ نوشتی و چقدر مطالبی که نوشتی مهم هست من هم یه چیزی اضافه کنم چون فکر می کنم سنم به نسبت خی ...

چقدر حرفتون حقِ

همسرم همیشه میگه کاش میشد فقط یه روز، خانم ها دنیا رو از دید مردها نگاه کنن

اون وقت متوجه میشدن ترجیح آقایون خانمیه که سر حاله، بوی عطر میده، لبخند داره، خونشم جمع و جوره

نه زنی که خونش از تمیزی برق میزنه ،ناهار و شامش آمادست اما اعصاب نداره ،کلافست، خستست از کار خونه، 

و انرژی دیگه برای مردش نداره

اینارو البته خطاب به من میگه، که گاهی فقط میدوَم تا بتونم خونه رو تمیز کنم، که به یک ساعت نمی‌کشه باز میشه همونی که بود، اونوقت دیگه خسته و عصبی میشم 😅

عریزم من کاملا درکت میکنم من ده سال از پدرم با همین شرایط نگهداری کردم و الان با تمام وجود حس دلتنگی ...

ده سال به حرف آسونه، چقدرررررر صبوری شما ❤️

بله عزیزم وجودشون نعمته 💕

خدا رحمت کنه پدرتونو و به شما سلامتی بده 

آره این خوبه دوست من دختر داره 15 سالشه دوسه ساله هربار میره قیمت یک وسیله میگیره و همونو میبره طلا ...

اندازه فرش بستگی به محیط پذیرایی و چیدمان مبلاتون داره

یه تصویر سازی از چیدمان کلی پذیرایی بکنید که بدونید چندمتری برای زیر مبلها و دور و برش بگیرین

سلام دوستان عزیزشب همگی بخیر میخواستم امشب ازتون خواهش کنم برشفای بیماری همسرم دعا کنید دوساله درگیر ...

عزیزم من الان پیامتون رو دیدم از ته قلبم دعا می کنم خدا بهشون سلامتی به عزیزم دکتر ناصر زنگی آبادی خیلی دکتر خوبیه تو اینستا هم سرچ کنید میاد چن نقر از فامیلای ما پیشش رفتن خوب شدن

خانما دخترم کلاس ششمه  نگران ایندشم برای کنکور  رقم های خوب نمونه دولتی یا نیمه دولتی وووو پولی رفتن  

همسرم کار گره  چکار کنم براش با این سکه پارسیان به جایی  نمی رسه  

طی یک سال یک گرم شده سکه ها