2777
2789
سلام بله خام عزیزم این ترکیب رو چند سال پیش خونه دوستم خوردم ک کرمانی هستن با عنوان قاووت نخودنارگی ...

ممنون عزیزم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمای گل،میدونم در راستای موضوع تایپیک نیست،اما خواهش میکنم هرکی برای شب ادراری راهکاری داره ب ...

دوست عزیز شب ادراری ممکن به خاطر استرس باشه و یکی هم شل شدن دریچه مثانه که به علت سردی هست به وجود میاد یک مدتی از غروب به بد زیاد مایعات مصرف نشه و یک مدتی غذاهای با طبع گرم مصرف بشه و اگه خانم باشن به علت افتادگی رحم هست

ترک قشقایی 

تجربه دوساله ی من از کار با پلتفرم های آنلاین طلا اصلا مقرون به صرفه نیستند علاوه بر کارمزد موقع خرید و فروش خیلی کم میکنند همون فیزیکی به مقدار کم ارزش و سوددهی بیشتری داره و بعضی از پلتفرم ها مثل میلی همین که با جنگ دوازده روزه تا یکماه حق برداشت نمی داد خودش جای خیلی حرف هست تو این شرایط اصلا قابل اعتماد نیستند 

ترک قشقایی 

سلام عشقا 

طلا شده ده و نیم بنظرم کسی پول داره بخره 

من چند ماه پول هامو نگه داشتم هی بالا تر رفت 

دیگه تقریبا گرمی ۱۲ افتاد باهام 

میدونستم اصلاح داره 

حالا گفتم بهترین زمانه برید بخرید اگه میتونید 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

تجربه دوساله ی من از کار با پلتفرم های آنلاین طلا اصلا مقرون به صرفه نیستند علاوه بر کارمزد موقع خری ...

من همسرم نصب کردن از وقتی خریده فقط داره از پول خودشم کم میشه 🤣🤣

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عشقا طلا شده ده و نیم بنظرم کسی پول داره بخره من چند ماه پول هامو نگه داشتم هی بالا تر رفت دیگه ...

چقدر پایین اومده ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دوست عزیز شب ادراری ممکن به خاطر استرس باشه و یکی هم شل شدن دریچه مثانه که به علت سردی هست به وجود م ...

سلام ممنون عزیز

بچه ۶ ساله هست،استرس که نداره والا چهار ماه تمام هم کیسه نمک گرم گذاشتم به مثانه و کلیه هاش روغن سیاهدانه زدم خیلی کارا کردم

دکتر هم بردم نگفت دریچه‌ مثانش شله هیچی نگفت

مایعات رو هرکاری میکنم  تا موقع خواب حتی تصف شب هم پامیشه میخوره آب

چکاب بردمش خون و ادرار،گفت سالمه فقط ویتامین دی کمه

بچه ها چرا من نمیتونم برم تو گروه معصومه لینک هم دوستان فرستادن میزنی روش نمیره داخل میتونید کمک کنید البته مال من تحت وب هست ایتام

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم