سلام دوستان
خیلی وقته اینجا نبودم ، چقدر جو عوض شده، البته و صد البته فضای تاپیک خوب هست ، نگرش منفی ،گلایه از گرونی و جنگ و ترس از آینده وجود نداره،
من زمانی از این تاپیک رفتم که اکثر دوستان استرس هاشونو اینجا بیان میکردن و من متوجه شدم ناخودآگاه در روان من تاثیر منفی میزاره
الان حرفهای تاپیک پر از اراده و عشق و امید و انرژی هست،
چقدر انسان های شریف و محترمی در اطراف ما هست ، چقدر صبور و چقدر با وقار ....
اصلا دلم میخاد دوست جدید رو که اسمشون رو هم نمیدونیم بغل کنم و کلی عشق بدم
@سامیه عزیز همیشه حرفاتون برای من ارزشمند بوده، تلاش و پشتکارتون ستودنی....
حق کاملا با شماست ، زنها اگر بیشتر از توانشون کار کنن در واقع دارن از سلامتی سالهای آینده هزینه میکنن، و در کنار همه اینها دوستان گلم خواب کافی و به موقع ، یعنی میخام بگم به موقع بودن خواب خیلی بهتر از کافی بودنش هم هست
دوستان اینکه من ساعت یک یا سه شب بخابم و تا ظهر خواب باشم و بگم ده ساعت خوابیدم پس خوابم کامل بوده کاملا اشتباهه،
شب موقع خواب هست و از ساعت ۵ صبح روز و زندگی و حرکت و تلاش شروع میشه
اگر امکانش هست شبها زیاد پای گوشی نشینید و زود بخابید و بجاش صبحها زودتر بیدار بشید
نمیخام بحثی شروع کنم و دوستان رو دچار چالش کنم ، یا باعث نگرانی ی عده خاص بشم ، اما اینو بگم که خواب باید متناسب با ساعت زیستی بدن ما باشه، ساعت زیستی بدن ما شبها که هوا تاریکه نیاز به استراحت داره نه صبح تا ظهر
خواب مفید بین ساعت ۸ شب تا ۵ صبح هست حالا کسی کل این ساعت رو میخابه، کسی امکانش رو نداره کمتر میخابه ،
روی صحبتم با دوستان گلی هست که خانه دار هستن و ترجیح میدن شبا تا دیر وقت بیدار بمونن و کل صبح تا ظهر بخابن، دوستان خواهش میکنم بیشتر به فکر سلامتی تن و جسمتون باشید