چقدر قشنگ نوشتی و چقدر مطالبی که نوشتی مهم هست
من هم یه چیزی اضافه کنم
چون فکر می کنم سنم به نسبت خیلی از بچه های تاپیک بالاتر
دوستان
خیلی تو زندگی بشور و بساب نکنید
از سلامت و انرژی خودتون برای اینکه خونه تمیزتر بشه نزنید
واقعا ارزشش رو نداره
الان شاید سنتون کم باشه و از برق زدن فلان جای خونه کیف کنید
ولی کار خونه به شدت فرسایشی هست مخصوصا برای خانم های شاغل
بعد بشور بساب متاسفانه جز عادت ها میشه
شاید از نظر ذهنی خود آدم رو خیلی راضی کنه ولی کسی برای کارهای اضافه تو خونه به آدم مدال یا جایزه یا آپشن نمیده
من سال ها درگیر این موضوع بودم و هنوز هم تا حدودی هستم
این که خونه ام همیشه تمیز باشه مرتب باشه ظرف کثیف تو سینکم نباشه جاهایی از خونه رو تمیز می کردم که حتی چشم خودم هم یک بار به اونجا نمیافتاد
هنوز هم تا حدودی هستم
ولی سن آدم که بالا میره و به چهل نزدیک میشه و چهل رو که رد می کنه انگار تمام اون انرژی ها از بین میره
آدم خودش میمونه و ذهنی که وحشتناک عادت کرده به تمیزی و مرتب بودن و بدنی که دیگه انرژی قبل رو نداره میخوای بشور و بساب کنی انرژی نداری بعد هم از دیدن وضعیت و شرایط خونه اعصاب و روانت الکی به هم میریزه
نمی گم نامرتب بودن و کثیفی خوبه نه اصلا به هر حال آدم باید محیطی که توش زندگی می کنه رو مرتب کنه ولی حساسیت بیش از حد به جز فرسودگی هیچی نداره کسی هم برای اینکه خونتون تمیز تر و بیشتر برق میزنه حقوق و درآمدتون رو زیاد نمی کنه
تازه حرف همسرت رو هم باید بشنوی که میگه تو همش دست و کمر و سرت درد می کنه نمیگه همه اینا تو زندگی داغون شده
کلا کار خونه از آشپزی گرفته تا تمیز کردن و درست کردن کیک و پاک کردن سبزی آماده کردن هر چیزی رو به حد معقول انجام بدید
هر چیزی که بیشتر از حد معقول باشه فقط به خودتون آسیب میزنه وقتی سن آدم بالا میره تنها پشتیبان یه آدم بدنش هست و سلامت اندامش اگه این رو خدایی نکرده از دست بدید هیچ کس نیست که کمکتون کنه
شوهر و بچه و اینا نمیگن تو یه عمر داشتی کار می کردی یه عمر داشتی برامون صرفه جویی می کردی میگن میخواستی مراقب خودت باشی
خلاصه قدر خودتون رو بدونید و خودتون رو برای کارهایی که تهش هیچ ارزشی نداره داغون نکنید ❤️❤️❤️❤️