2777
2789
دوستان آین عکس هارو گذاشتم که براتون سوتفاهم پیش نیاد یه وقت که شاید الکی میگم ....عکس وفیلم زیاده و ...

عزیزم همینجور پر قدرت ادامه بده تو عالی هستی 

از این عکسا و تجربه هات و قناعت کردن هات بازم برامون بگو شما یه فرشته ای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درسته ، تو هر انتخابی در زندگی باید کاملا با چشم باز انتخاب کنی نه صرفا بخاطر منطقه و اسم❤️باو ...

آفرین  به شما مادر نمونه منم دخترم کلاس چهارمه همین زور حساسم ولی به پشتکاری و تلاش شما نبودم

اون بچه منم که الان دیگه بزرگ شده با همه ی این نواقص روحی که گفتید ومن لحظه به لحظه حرفاتو تجربه کرد ...

متوجه نمی‌شم عزیزم منظورتو ینی میگی حتی اگه پدرمادرا برای آرامش روحی وروان بچه سرمایه گذاری کنن بازم بچه درآینده به مشکل برمیخوره؟

دوستانی که سکه‌ی پارسیان فروختن ممنون میشم جواب بدین پارسیان رو چند تومن زیر تابلو برمیدارند!؟من به ...

من طلا به طلا عوض کردم گرم به گرم چقدر اون طلافروش بی انصافه

سلام .بسیار زیبا و با سلیقه این شیرینی را یاد میدی بهمون ؟ چون گفتی مقوی هست برای بچه ها .

سلام آره عزیزم خیلی راحته بدونه فر وبدون درد سر فقط صبر کنید سر فرصت تایپ کنم عزیزم

۳۸-39بود😂😂😂شاید خیلیا بگن حالا همچین هم دیر نشد.ولی برا مادری که قصد داشت دخترش 20-22شوهر بده.ولی ...

ازدواجش خوب بود حالا؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

عزیزم درست میگی منم ام بعد از کرونا زندگیم خیلی تغییر کرد اصلا همون چیزهایکه شما میگید منم بودم تازه ...

کرونا خیلی دوره ی بدی بود. آسیب هایی بدی به هممون زد

خیلی چیزا از دست رفت

اما عزیزم ما توان برگردوندن همشو نداریم ،ولی اون قسمتی که میشه، چرا که نه؟ ❤️

کاهش وزن اراده میخواد، یک هفته تحمل کنی آسون میشه

اینقدر حس سبکی داری

منم الان با نصف ساندویچ سیر میشم، خودم باورم نمیشه تونستم انواع سس رو حذف کنم. در هفته هم یه وعده ی آزاد دارم که میترکونمش 😍😅

من عاشق کیک و کلوچم، الانم میخورم اما اندازه ی یه قوطی کبریت

در عوض مصرف میوم خیلییی بیشتر شده که عالیه 🤗🌱

من پارسال بعد از زایمانم حس کردم افسردگی داره میاد سراغم ،با همسرم صحبت کردم

سریع استخر آموزش شنا ثبت نام کردم

سه روز هم از محل کار همسرم داشتم

تمام 6 روز هفته در حال شنا بودم، افکارم درگیر نمیشد دیگهر،خوابم بهتر شده بود، 

الانم منتظرم حقوق آبان رو بگیریم باز یه برنامه ی تازه بچینم 

البته الانم صبح که بچه ها رو راهی میکنم اگر جوجه کوچولوم بیدار باشه 

باهم میریم پارک سر خیابون با تو همون پارکینگ یا کوچه ی خودمون یکم قدم میرنبم

سلام عزیزمطبیعیه 💜اغلب ما که اینجاییم، تحت تاثیر هم هستیمما در کنار هدف ها وآرزوهای خودمون، اهداف د ...

چقدر قشنگ نوشتی و چقدر مطالبی که نوشتی مهم هست 

من هم یه چیزی اضافه کنم 

چون فکر می کنم سنم به نسبت خیلی از بچه های تاپیک بالاتر 

دوستان 

خیلی تو زندگی بشور و بساب نکنید 

از سلامت و انرژی خودتون برای اینکه خونه تمیزتر بشه نزنید 

واقعا ارزشش رو نداره 

الان شاید سنتون کم باشه و از برق زدن فلان جای خونه کیف کنید 

ولی کار خونه به شدت فرسایشی هست مخصوصا برای خانم های شاغل 

بعد بشور بساب متاسفانه جز عادت ها میشه

شاید از نظر ذهنی خود آدم رو خیلی راضی کنه ولی کسی برای کارهای اضافه تو خونه به آدم مدال یا جایزه یا آپشن نمی‌ده 

من سال ها درگیر این موضوع بودم و هنوز هم تا حدودی هستم 

این که خونه ام همیشه تمیز باشه مرتب باشه ظرف کثیف تو سینکم نباشه جاهایی از خونه رو تمیز می کردم که حتی چشم خودم هم یک بار به اونجا نمی‌افتاد 

هنوز هم تا حدودی هستم 

ولی سن آدم که بالا می‌ره و به چهل نزدیک میشه و چهل رو که رد می کنه انگار تمام اون انرژی ها از بین می‌ره 

آدم خودش میمونه و ذهنی که وحشتناک عادت کرده به تمیزی و مرتب بودن و بدنی که دیگه انرژی قبل رو نداره میخوای بشور و بساب کنی انرژی نداری بعد هم از دیدن وضعیت و شرایط خونه اعصاب و روانت الکی به هم می‌ریزه 

نمی گم نامرتب بودن و کثیفی خوبه نه اصلا به هر حال آدم باید محیطی که توش زندگی می کنه رو مرتب کنه ولی حساسیت بیش از حد به جز فرسودگی هیچی نداره کسی هم برای اینکه خونتون تمیز تر و بیشتر برق میزنه حقوق و درآمدتون رو زیاد نمی کنه 

تازه حرف همسرت رو هم باید بشنوی که میگه تو همش دست و کمر و سرت درد می کنه نمیگه همه اینا تو زندگی داغون شده 

کلا کار خونه از آشپزی گرفته تا تمیز کردن و درست کردن کیک و پاک کردن سبزی آماده کردن هر چیزی رو به حد معقول انجام بدید 

هر چیزی که بیشتر از حد معقول باشه فقط به خودتون آسیب می‌زنه وقتی سن آدم بالا می‌ره تنها پشتیبان یه آدم بدنش هست و سلامت اندامش اگه این رو خدایی نکرده از دست بدید هیچ کس نیست که کمکتون کنه 

شوهر و بچه و اینا نمیگن تو یه عمر داشتی کار می کردی یه عمر داشتی برامون صرفه جویی می کردی میگن میخواستی مراقب خودت باشی 

خلاصه قدر خودتون رو بدونید و خودتون رو برای کارهایی که تهش هیچ ارزشی نداره داغون نکنید ❤️❤️❤️❤️

استکان منظورتون ، استکانای شیشه ای قدیمی؟ اونا که خیلی کوچیکن ... مصرف برنج هر خانواده ای فرق داره ...

منم هر وعده دو تا لیوان فرانسوی برنج میذارم

مصرف برنجمون بالاس دونفریم البته بیشترشو همسرم میخوره

حقوق 13 تومن واقعا موندم چجوری سر کنم

خونمونم هیچی نیست همه چی باید بخرم از حبوبات بگیر تا گوشت و ..

سلام دوست عزیز شما اگه کد بورسی دارین صندوق درآمد ثابت افران یا هر صندوق درآمد ثابتی خواستین بگیرین ...

سلام کد بورسی ندارم. اصلا بلد نیستم . میشه بفرمایین چطوریه؟ باید چجوری ثبت نام کرد و پول سپرده کرد؟ مثل سپرده بانکی آیا میشه هربار که لازم داشتیم برداشت کنیم؟

آره عزیرم متاسفانه یا خوشبختانه اصلا استعداد چاقی ندارم دو تا شکم هم زایمان کردم ولی شکمم چسبیده ب ک ...

خوش  بحالتوووون من استعداد چاقی دارم خیلی سریع چاق میشم

زیرشکمم دراوردم بعد زایمان افتضاح