2777
2789
عزیزم میتونی بری پیش متخصص وبکی برات ویتامین و آهن و کلسیم اینا بنویسه من سالهاست میخورم دکتر بهم تج ...

منم برای بچم که بالای دو سال سه ماه قطره آهن سه ماه مولتی ویتامین و یک ماه در میون ویتامین دی پنجاه هزار میدم 

که الان با مشورت دکترش ماهیانه موقت قرار بدم 

خودم سالی یکی دوماه مولتی ویتامین؛ هفته ای دو قرص امگا و ماهی یک ویتامین دی پنجاه هزار میخورم 

قرص جوشان سی پاییز یک بسته میخورم 

قرص آهن بخاطر عارضه یبوست خیلی وقت نخوردم متاسفانه دوستان اگر قرص آهنی می‌شناسید که باعث یبوست نشه یا روش خاصی برای خوردن آهن دارید که یبوست ایجاد نکنه لطفا راهنمایی کنید💐

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام سلاممم به همگییی ❤️ اول اینکه تشکر کنم از دوستای مهربونم که با جون و دل راهنماییم کردن ممنون از ...

عزیزم قد و وزن پسر چهار سالتون چنده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برای بچم که بالای دو سال سه ماه قطره آهن سه ماه مولتی ویتامین و یک ماه در میون ویتامین دی پنجاه ...

چرا درمانگاه به دختر من نداده اهن ومولتی!!!

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

چرا درمانگاه به دختر من نداده اهن ومولتی!!!

عزیزم بعد تولد پسرم خودم آزاد براش گرفتم 

بهداشت تا دو سالگی آهن ایرانی میده که دندون بچه سیاه و زشت می‌کنه و طعم نامطلوب داره 

الان پسرم پنج سالش از دو سالگی تا پنج سالگی سالیانه به اون روش زیر نظر دکترش بهش آهن و دی و ویتامین میدم💐

میشه مثال بزنی؟ چیا آماده کنیم؟ من مجرد نیستم ولی واقعا نمیدونم چی بپزم واز قبل برنامه ندارم همش تکر ...

بادمجون کبابی یا سرخ شده   تو فیریزر  برای کشک بادمجون  یا میرزا قاسمی‌

حبوبات نیمپخت که ترکیبش با سبزی خام و سیز و پیازسرخ شده  و نعنا سرخی برای آش 

مرغ مکعبی با هویج سرخ شده  برای هویج پلو 

پک سوپ مثل برای آش

پک لوبیا  پلویی 

گوجه کنسروی(خونگی) برای املت 

مایه ماکارانی که خودش من چهار مدل غذا میپزم باهاش 

من   اینارو نهایتا ده روز نکه میدارم بوی فیریزرم نمیده چپن خودم حساسم 

کباب تابه ای و کباب مرغ 

غذای بدون گوشتم که زیاده نیاز به فیریزرم نداره 

مایع برای دلمه برگ یا دلمه پیاز🧅 یا دلمه 🍅🍆🫑 تا یک ماه قشنگ تو فیریزر میمونه بو هم نمیگیره البته تو ظرف در بسته محکم

بال وکتف مرغ و همیشه هست گاهی مرینیت میکنم برای سه چهار روز تو فیریز میمونه تو فر میپزم که بو تو بالکن نپیچه 

معصومه جون من امروز به همسرم گفتم پول بده قرص کلسیم بگیرم چون 10 ساله قرص تیروئید مصرف می کنم باید ق ...

اره عزیزم یه دوره منم کم کاری تیروئید داشتم که دکتر برام قرص کلسیم رو نوشته بود .

عزیزم من وقتی اینجا به خانمها میگم برای خودتون پس انداز شخصی ( مخفی ،) داشته باشین

یه عده از دوستان میان گارد می‌گیرند و میگن نه ما دوست نداریم در زندگی مخفی کاری کنیم

خب بارها هم گفته شده که زندگیا متفاوت ،اخلاق همسرها متفاوت ،یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید

هرکسی اینجا صلاح زندگی خویش رو بهتر از منِ معصومه می‌دونه ✅

هر کسی بهتر قبله ی خونه اش رو می‌دونه ✅

پس نیاییم شعار بدیم که نه پس انداز مخفی داشتن گناه و نه باید صادق باشیم

برای هر خانمی لازم پس انداز مخفی ✅هیچ وقت نظرم عوض نمیشه و نخواهد شد

الان وقتی همسرِ شما اینطور میگه خواهر من شما وقتی میبینی برات یه ورق قرص رو زیاد میبینه ،و نمیگیره

اولا اینکه برای خودت حتما به یه منبع درآمد هر چند کوچیک فکر کن ،یه کاری تو خونه پیدا کن ،که کم کم ازش ، کسب درآمد کنید ✅

هرچند خیلی کم ...

دوم اینکه عزیزم ❤️ اگه خرج و مخارج دست خودت از اون مدیریت کن

بعضی مردا ،رو نباید ریز بهشون گفت که چی لازمم ،به قول خواهرم که میگه شوهرم وقتی پول نداره جیبش خالی ،یه خرجی کنم چشماش بزرگ میشه 👌که عین واقعیت عزیزم

هر چیزی رو نباید ریز بشی،خودت قشنگ در پشت مدیریت کن

و قرار نیست که بگی برام فلان چیز لازم ،چ یا قرص لازم که اینطوری مادرشون رو با شما مقایسه کنه 😕

خورد و خوراکی که اونا اون زمون خوردند رو ما میخوریم آیا ؟

شما عزیزم دعوا ننداز تو خونه ات و خودت با مدیریتت بگیر

و حتما حتما یه پس انداز شخصی برای خودت دستُ و پا کن

من خودم یه حسابی دارم که پولهای مخفی خودم رو تو اون کارت می ریزم ،موجودی اش رو نمی‌ذارم از ده تومن بیاد پایین

هر ماه هر چقدر هم اضافه تونستم مدیریت کنم ،از خریدهایی که هنرِ و دقت و وقت ام رو گذاشتم بابتش ،می ریزم به اون کارت و یا میلی ،که اگه به کارت مخفی خودم ریختم هر چند وقت میبرم تبدیل میکنم به طلا ....

و می‌ره جزو پس انداز های طلایی مخفی خودم ،و از ده ملیون نمی‌ذارم کمتر بشه موجودی اش ✅

بعضا میبینی یه هزینه ای پیش اومد که باکس مورد نظر خالی بود ،مثلا قرض لوازم و آرایش بهداشتی ،که اقساطی میگیرم ،

اگه باکس مورد نظرش خالی بود یا کم بود ،و موعودش رسیده باشه ،که باید قسطش رو بدم ،دیگه منتظر همسرم نمی‌مونم که برام پول بیاره ،و پیششون بد حساب باشیم

از همون پولهای مخفی خودم میدم و کارمو راه می‌اندازم ✅

و همون لحظه تو نوت بوک گوشی یادداشت میکنم که فلان تاریخ ،فلان مبلغ از پولهای خودم خرج شده ،که همسرم پول آوردنی اول ،پول خودم رو بر میدارم ،و میزنم حساب شخصی خودم ✅

و اون نوشته رو هم پاک میکنم از نوت بوک ،پولِ مخفی خودم رو خرج خونه نمیکنم
با اینکه از زندگی ام راضی هستم الحمدالله
و دارایی هم دارم ،که به اسمم
ولی پس انداز شخصی هم برام جزو الویات

و اینم بگم که به همسرم نمیگم که از پولِ خودم برداشتم و فلان قرض و قسط رو دادم ،که پولم از دستم بره ✅

پول هم داد ریز نمیشم چیکار کردم ،اگه هم بپرسه پول رو چیکار کردی ،که به ندرت می‌پرسه ،اون موقع میگم که قسط لوازم آرایشی رو دادم ،( که در واقع خودم داده ام ) ✅

پس انداز و مدیریت هر چقدر در الویت باشه
مهمتر از اون پس انداز مخفی خودمون که از نون شب هم واجب ،هر چند ماهی صد هزار تومن 👌ولی خیلی لازم

@royayezendegi‍ 

منم برای بچم که بالای دو سال سه ماه قطره آهن سه ماه مولتی ویتامین و یک ماه در میون ویتامین دی پنجاه ...

عزیزم من خودم و دخترام که مصرف آهن داریم ،دکتر گفته 

هفتگی دوعدد فقط بخورین 

ولی وقتی خودم و دخترم پی رود میشیم ،دکتر گفته روزانه تا پایان دوره ی پی رود مصرف بشه 

برای ما اونطور نمیشه عزیزم 

باز از دوستان بپرس گلم 

ما یک همسایه داریم خانواده بسیار با شخصیت خانومه دچار بیماری افسردگی شدید شدن با داشتن یک پس ودوتا ...

خدارو شکر آخرش رو خوندم براشون خوشحال شدم❤️دمِ آقا گرم واقعا 

به نظر من تو اینطور مواقع اگه آقا پشتِ خانم باشه و حمایتش کنه و مراقبت کنه ،خبلی زود حالش روبه بهبود می‌ره 

ولی بعضیا رو هم دیدیم که تا خانم مریض شده آقا فورا شلوارش دوتا شده و یه عیبی گذاشته رو خانم و بهونه کرده ،تجدید فراش می‌کنه😕

سلام و صدسلام به دوستان قشنگ و مهربونم🩷روز و روزگار برهمگی شما خوش🩷امروز دل و زدم به دریا با پس ان ...

به به 😍 مبارک عزیزم 

شیک و عالی 👌

انگار شما هم عاشق مدال هستین ؟ 😍چون اکثرا دیدم مدال میگیرین 😍

منم عاشقِ دستبند هستم تو طلا 

متاسفانه چند تا دستنبند دارم ولی نمیتونم بندازم 

همسرِ من النگو خیلی دوست داره 

به خاطر ایشون النگو می اندازم ،که اینم اذیت کننده است که بخوام تند تند در بیارم و دستبند بندازم 

یه دست النگو دارم ...یه دست النگو پهن ،شلوغ میشه دستبند هم بخوام بندازم ❤️ فقط از روی دوست داشتن میگیرم و نگاه میکنم و کیف میکنم 😍

انشالله بیشتر و بهتر و سنگین ترینش رو بگیری عزیزم 

من هم همیشه پس انداز کمی هم که داشتم گذاشتم برای قسط

عزیزم منم همیشه دو سه تومن‌ ته حسابم میزارم بمونه ببینم قسطی چیزی موعودش رسیده‌بدون اینکه همسرم بفهمه واریز میکنم بعد خودم برمیدارم از پولی که بهم بده میزارم سرجاش 

یا گاها پیش اومده به اسم قرض از دوستم آوردم وسط بعد گرفتم 😂😂

حیف این پولا نیست به هزار زحمت جمع می‌کنیم رو کنیم برای هیچ و پوچ ؟؟ 

نگهدار جمع بشه پس فردا همینا دستتون رو میگیرن تو پیشرفتاتون همین میشن پشتوانه زمان پیری ات ❤️

من خانه دارم همسرمم کارگر با مدیریت خودم از اردیبهشت تا الان تونستم ۲ و نیم گرم مخفی پس انداز کنم + دوتا بره کوچولو خریدم 😍 اینم مخفیه ، الانم دارم زورمو میزنم تا عید ببینم میتونم مقدار طلای مخفیمو به پنج گرم برسونم 😍برای من خیلیه واقعا فکر نمی‌کردم از پسش بربیام همیشه پولایی که میومد دستم نمی‌فهمیدم اصلا کجا خرج میشن جمع میکردم بعد میدادم به همسرم بد عادت شده بود شدید تا کم میآورد فکر میکرد من هستم دیگه تغییر رویه دادم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

۶۷میلیون وردی ۶۳میلیون خروجی یارانه سبد کالا هیچی نداریم و چون شوهرم سوپری هست کم اوردنی از دخل برمی ...

پس در واقع چهار ملیون میمونه براتون ؟

می‌خواستین نظر بدیم ؟ یا بودجه بندی کنیم 

معصومه عزیزم وقت کردی برامون از اخلاقای خودت بگو چجوری رفتار میکنی با کسایی که قصد دخالت تو زندگیت یا سبک زندگیت دارن یا دخالت میکنن حرف و تیکه میندازن مخصوصا خانواده همسر 

من تو این مورد خیلی ضعف دارم زود عصبی میشم خیلی بدم میاد ولی متاسفانه تا گردن سرشون تو زندگیمه 😐

مادرشوهرم با ۵۵ سال سن با من رقابت میکنه خدانکنه من یه تیکه طلا بخرم فوری باید بگیره خدانکنه من یکم بخودم برسم خوشتیپ کنم فوری میره خرید اصلا خیلی اخلاقش بده تو روی همسرمم به من میاد میگه کم بخورید کم بخرید کم خرج کنید تا الان باید ۲ میلیارد پس انداز داشتید 😐در حالی که حقوق همسرم من گفتم اینجا ۲۰ تومن + اسنپ که زیاد نمیره بعد ما سال ۹۸ عروسی کردیم 😐نمی‌دونم این چیزارو با چه عقل و منطقی میگه کفریم میکنن 

@masumehjoon‍ 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

لیست غذای مهرماه مااز بینشون قشنگ انتخاب کناگر وقتت کمه، از هر کدوم اندازه‌ی مصرف ۲یا حتی ۳ سری بپز ...

ببخشید عزیزم من زیر پیام شما جواب میدم 

تجربه پخته این غذاها رو دارم توفریز

فسنجون دلمه برگ دلمه بادمجان قیمه کتلت کوفته قرمه سبزی پیتزا پیراشکی و همبرگر رودارم که وقتی گرم شدن باتوجه به حساسیت همسرم در مورد طعم و قیافه غذا هیچ فرقی نکردن .