2777
2789
آخ چقدر ناراحت شدم از ناراحتیتون عزیزم 🥺خدایا ،ای خالق هستی ♥️تورو قسم می‌دم به وحدانیتت 🤲تورو قسم ...

سلااام معصومه جون و دوستای خوش قلبم..

اومدم خوشحالیمو باهاتون شریک بشم ممنون از تک تکتون ک باغم من دلتون گرف.و دعاگوی بابام شدین..اومدم بگ ک خدارو صدهزاااار مرتبه شکر جواب ازمایش بابام خوب بود خدا بهمون رحم رد دکتر گفته بوده ک خداروشکر زود فهمیدیم .

از تک تکتون ممنونم خدا بهتون اجربده هر چی دلتون میخاد بهتون بده اول سلامتی البته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ چقدر ناراحت شدم از ناراحتیتون عزیزم 🥺خدایا ،ای خالق هستی ♥️تورو قسم می‌دم به وحدانیتت 🤲تورو قسم ...

معصومه جون نمیدونی ک وقتی پیامتو خوندم وقتی دیدم از ته دل خدا رو صدا کردی و شفای بابامو خواستی دلم چقدررر خواس پیشم بودی بغلت میکردم.

اومدم بگم ممنون ازت ک برا ازمایش بابام نذر شیرخوارگاه کردی.

ب لطف خدا بعد نماز مغرب بهم خبر دادن ک خدا بهمون رحم کرده و زودتر فهمیدیم ..

خودم هم اگه خدا قبول کنه نذر شیرخوارگاه کردم.

معصومه جون الهی خدا ب دل پاکت نگاه کنه و هر چی دلت میخاد اگه ب خیرتونه بشه.

خدا سلامتی بده بهتون عاقبت بخیری بچع هاتو ببینی عزیز دلم.

الهی ک تو هیچ خونه ای غم نباشه ..الهی ک همه تو خونه هاشون سالم وباشن.

این یه هفته برا من بدترین روزام بود خدا روشکررر ک بخیر گزش.

مجددا ازت منونم معصومه خوش قلبم

شیرخوارگاه نور احسان تبریز بود اسمش عزیزززم نگران نباش خداوندی که توی یک شب درد میده رفع بلا توی لح ...

قربون عظمت خدا برم..

ممنون رویا جون از دعات ..

خدا بهتون سلامتی بده 

خدا خیلیی بهمون رحم کرد کلا از خواب و خوراک افتاده بودیم همش کارمون گریه عصه شده بود 

الهی شکرررر

سلام شبتون بخیر.حالا که تاپیک به این مفیدی دیدم گفتم ازتون راهنمایی بخوام.من پسرم سه سالو نیمشه شرایط کار بیرونو ندارم.خیلی اجاره و‌قسط داریم شوهرم واقعا نمیرسونه دوساله اومدیم این خونه مستاجری خیلی گرفتار شدیم اصلا اومد نداشت برامون خونه بی روزیه ایه.طفلک صبح تا شب با دیسک کمر و‌کمر درد کار میکنه نمیرسونه یه دکتز نمیتونه بره.منم تا میگم پول میگه ندارم دیگه غرورم له شده.کار با گوشی سراغ ندارید مثل ادمینی چیزی باشه که تجربه قبلی هم نخواد.واقعا افسرده شدم دیگه

عزیزمی نگاهت قشنگه چشم حتما ...من همیشه خوانده خاموش بودم فکر نمیکردم تجربه هام به درد کسی بخوره ولی ...

منم پست هاتونو خوندم ماشالا به شما خدا قوت الهی همیشه سلامت باشین

در مورد رفتار و رابطه تون با فرزندتون واقعا لذت بردم ایشالا خوشبختی شونو ببینین

خدای مهربون حتما پاداش کارهاتون رو بهتون میده

پرروزی و پربرکت باشین 

اینم بگم خودش با گذشت 37 سال از زندگی مشترکش یه خونه 50 متری با وسایل قدیمی دارن امسال هم یه ماشین ت ...

اصلا بهش محل نزار یک گوشت در یک گوشت دروازه

کار خودتو بکن 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

یک چیزی یادم اومد

همش برام سوال بود، من که مجردیم اینقدر پس انداز داشتم

چیییی شد که بعد از ازدواج، تو این ۱۴ سال، اینقدر کم پس انداز کردم؟؟؟

چی شد که یهو به خودم اومدم دیدم دارم پسرفت میکنم به جای پیشرفت؟!

فعلا یکی از دلایلش رو پیدا‌کردم، حتما موارد دیگه ای هم دخیل بودن.

یادم افتاد اوایل ازدواج، ما باید با ۱۵۰ هزار تومن زندگی رو میچرخوندیم.

همسرم ۶۰۰ هزار تومن حقوق داشت اما متاسفانه، چون پدرهمسرم پول پیش خونه رو کم داد بهش، ۴۵۰ تومنش رو میدادیم به اجاره خونه…

(۷تومن رهن، ۴۵۰اجاره)

خانواده ها سعی میکردن خیلی مراقب باشن به ما فشار نیاد

مثلا خانواده همسرم گوشت بهمون میدادن

و خانواده خودم میوه و برنج 

هنوز هم لطفشون ادامه داره❤️❤️

اما واقعا نبودِ نقدینگی به من و همسرم فشار میاورد.

دو سال اول زندگی به این منوال گذشت.

باز تو اون دوسال من پس انداز داشتم!

یعنی این «پس انداز داشتن» ریشه داشت در من. حتی وقتی کم‌پول بودم.

بعد از دوسال قرار شد خونه رو عوض کنیم.

همسرم بیکار شده بود و زندگی واقعا سخت بود.

همسرم با پدرشون که زحمت کشیده بودن، پول پیش خونه مارو داده بودن، به این نتیجه رسیدن که به جای پول پیش و اجاره،

یکهو همون اول، پول اجاره رو برای صاحبخانه بریزیم.

اینجا بود که اون ۷ میلیون پول پیش خونه رو هم از دست دادیم.

البته با توجه به بیکاری همسرم دیگه اجاره هم نمیدادیم.

۹ میلیون و ۹۰۰  اجاره‌ی یکسال رو همون اول برای صاحبخانه ریختن.

من هرچقدر حساب و کتاب میکردم، اصلا نمیفهمیدم این کار چه سودی برای ما داره؟!!!!

پول پیش از دست میرفت و برای سال بعدش دستمون کاملا خالی بود…

به همسرم میگفتم این روش درست نیست

دعوا کردم

قهر کردم

برام حساب کتاب میکردن و من هیچوقت متوجه نشدم دقیقا چی دارن میگن:) نه اینکه بی سواد باشم، نه! طوری میپیچوندن که من نفهمم چی میگن.

نهایتا یک چیز میگفتن: «تو نمیفهمی»

اون سال ها اونقدر باورشون داشتم که قبول کردم و کم کم باورم شد «من نمیفهمم و این ها میفهمند». 

هیچ توان مالی ای به جز طلاهام نداشتم، نمیتونستم چیزی بهشون بگم 

خیلی اصرار بر فروختن طلاهای من هم داشتن، اما پیشنهاد دادم بذاریم بانک کارگشایی و با وامش یک گرهی رو باز کنیم و همسرم پذیرفتن.( تنها کار عاقلانه ای که کردم)

در این مرحله تمام اعتماد به نفس من و کنترل من بر مسائل مالی از بین رفت.

دیدم خیلی باید هزینه بدم که باهاشون مقابله کنم و لابد خودشون میفهمن…شاید واقعا من نمیفهمم…

اینجا بود که شروع کردم به خرج کردن و پس انداز نکردن.

و بزرگ‌ترین اشتباه زندگیم تا به الان همین بوده.

الان نگاه میکنم میبینم ذهن اقتصادی من خیلی قوی بوده و هست. از کودکی قوی بوده. از تمام همسالانم قوی تر بوده.

حتی همکلاسی های دبیرستانم هنوز همه میگن که تو اون زمان فکر اقتصادی داشتی و سکه میخریدی.

با تمام این تفاسیر، همچنان فکر میکنم دلیلی که بالاتر گفتم، قانع کننده نیست و من لازمه عمیق تر به این موضوع فکر کنم و علت یابی کنم.

«از دست ندادن خوبی‌هام» برام خیلی مهمه

و پس انداز کردن یکی از خوبی های من بود که مدت زمان طولانی ای از دست داده بودمش.

سلااام معصومه جون و دوستای خوش قلبم..اومدم خوشحالیمو باهاتون شریک بشم ممنون از تک تکتون ک باغم من دل ...

سلام عزیزم الهی صد هزار مرتبه شکر 🤲

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

عزیز دلم ، مدارس غیر انتفائی با هم فرق دارند ، اونایی که سطح علمیشون پایینه و فقط نمره میدن مدارس پی ...

با توجه ...به گفته های خودتون مدرسه غیر انتفاعی داریم تا غیر انتفاعی الان ۵ ساله تو یک مدرسه غیر انتفاعی دارم کار میکنم  خیر سرش جز مدارس خوب شناخته شده البته از نظر من اسم در کرده الکی چون دارم باچشم خودم میبینم هر سال نیروهای تازه کاری که نه رشته شون مرتبط و نه سابقه تدریس دارن میاره سرکار فقط به خاطر دادن حق الزحمه کمتر.....واقعا دلم برای بچه ها و خانواده ها میسوزه که با اینهمه هزینه بعضی از مدارس اینطور مدیران بی انصاف دارن

سلام به همگی...این ماندلا دیوار کوب هارو خودم با هزینه خیلی کم ونخ های تیکه تیکه بافتم اگه میخواستم ...

سلام عزیزم . خیلی زیباست👌👌

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام معصومه جون  کجایی 

بیا چند تا پست بلند بالا بزار برامون

عادت کردیم به بودنت ،نوشتنت

الهی همیشه خوش باشی🥰😘🤩

[QUOTE=398373659]مغازه نداریم  خونه مسکن مهر داریم تحویل ندادن هنوز  برادرم پیش شوهرم کار میکنه ومادرم شه ...[/QUO isTE]

هزار ماشاالله به شما.واقعا کدبانو تمام عیار هستین.تا متنتونو بخونم برای هر خطش یه آیت الکرسی براتون خوندم.ان شاالله همیشه سلامت باشین.ادم لذت میبره از مسیولیت پذیری و با برنامه بودن شما..ولی به فکر سلامتی تون هم باشین.اینقدرم اطرافیان رو عادت ندین که عادی بشه براشون این حجم از کار. واقعا باید قدر امثال شما رو بدونن.آدم با خوندن کارایی که انجام میدین هیجان زده میشه ولی حس تنبل بودن به آدم دست میده😅