2777
2789
فعلا که خرابکاری کردم 😆😆از ‌ویپاد وام یه تومنی گرفته بودم فکر کردم اگر تسویه کنم میشه دو میلیونی ر ...

آره نمیشه باید چهارده روز بگذره 😐

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من خیلی استرسی هستم و خیلی زیاد رودربایسی و خجالتیروم نمیشه ممنون میشم اگر راهکاری دارین بگین ...

سلام دوست عزیز

تو نت سرچ کن.کلاس آنلاین زیاد هست حتما شرکت کن.اونا بهتر میتونن راهنمایی کنن.ولی اول از نزدیکانت شروع کن واسه کنار گذاشتن رودربایستی و خجالت

از لحاظ علمی مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی که از همه بهترن بعد هیئت امنایی و نمونه دولتی در یک سطح ه ...

دقیقا موافقم شما تهران هستین مدرسه پسر شما کجا بود البته من این سوال می کنم بچه ندارم توی این سن برای اطرافیانم می پرسم شاید کمکی کرده باشم ممنوم از شما 

سلام دوستان امروزتون بخیر و شادی باشه من ۵۶۰۰ تا آخر ماه پول دارم تو‌ لیست خریدم تا اخر ماه سیب زمین ...

سلام دوست عزیز

به نظرم یه تومن یا دو تومن نگه دار بقیه رو بده پارسیان

با یه تومن دخترتون هم میشه یه کم بذارین روش پارسیان ۱۰۰ سوتی بخرین.

برو اجرا بزار

عزیزم،درسته که کل این پانزده سال از خونه بیرون نرفتم ولی این سه ماه مامانم یه عمل سنگین و حساس داشت خیلی سخت گذشت بهمون،و دکتر گفته نباید مادرتون ناراحت یا عصبی بشه

سلام عزیزم ❤️ شبتون بخیر و نیکی باشه نه عزیزم قرار نیست ده ملیون بخوابه برای هر صد هزار تومن در روز ...

سلام معصومه جون اگه درست متوجه شده باشم .مثلا من خرج خونه تو کارت بانک ملی هست رو اگه کارت ویپاد بگیرم و پول خرجی خونه توش باشه و خرید کنم باهاش امتیاز وام بهم تعلق میگیره درسته ؟بعد یه سوال دیگه من زیپاد و نصب کردم این هم مثل ویپاد یا فرق میکنه؟بعد واماش چجوریه می ارزه که وقت بذارم و بگیرم کارتش و ؟

سلام من کارگزاری مفید دارم و صندوق ثابت افران دارم

الان می خوام در حد 300 هزار تومن عیار بخرم می نویسه حداقل مبلغ باید 100 باشه در حالیکه 300 هست چکار کنم؟

البته ساعت 11:45 دقیقه شروع مشه 

عزیزم،درسته که کل این پانزده سال از خونه بیرون نرفتم ولی این سه ماه مامانم یه عمل سنگین و حساس داشت ...

چطوری ۱۵ سال تحمل کردی یکسالش هم سخته

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

یکبار دیگه گفت برو بزار اجرا تمام حساب هاش که مسدود شد اون وقت میفهمه باکی طرفه

نمیدونم،خیلی میترسم با دوتا بچه بدون پشتوانه و‌حمایتی،یه شوهر عین شمر،پدرم اصلا وضعیت مالی خوبی نداره و شوهرم که همه اینارو میدونه برا همین اینطوری میکنه

دقیقا یکساله همه حساباش مسدوده بیشتر از بیست بار پرسیدم یه بار گفت به خاطر مالیات اونو‌ جورکردیم واریز شد ولی مسدودی حل نشد باز گفت به خاطر چک برگشتی گفتم آخه به کی چک دادی بابت چی دادی لال شد هیچی نگفت باز میپرسم دادو بیداد راه میندازه حمله میکنه بهم که میزنم لهت میکنم به تو ربطی نداره 

چطوری ۱۵ سال تحمل کردی یکسالش هم سخته

اولا اینجوری نبود،راستش برای فرار از خونه پدرم باهاش ازدواج کردم ولی یه ذره هم به دلم نبود اومدن که دیدمش گفتم مامان من اصلا نمیخوام باهاش ازدواج کنم ولی گفت نه دیگه ما حرف زدیم تو میخوای مارو بی آبرو کنی منم خیلی بی زبون و ساده بودم

چهار پنج ساله که عین روانی ها فقط داد میزنه حمله میکنه اونم بیشتر بخاطر فشارهای پدرومادرش و خواهرشه که پول دادن گذاشت بورس و هی اومدن و رفتن دعوا که پولمونو میخوایم 

اولا اینجوری نبود،راستش برای فرار از خونه پدرم باهاش ازدواج کردم ولی یه ذره هم به دلم نبود اومدن که ...

سلام خوبین اگه میتونین قانعش کنین بره تراپی و از خواهراش مادرش خواهش کنین که یه کاری شده بگذرن .یه جوری غیر مستقیم بفهمونین که یه چیزی دورازجون بشه بدتر میشه وازاین حرفا.

از لحاظ علمی مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی که از همه بهترن بعد هیئت امنایی و نمونه دولتی در یک سطح ه ...

در تکمیل حرف شما به نظر من غیرانتفاعی از نظر علمی بهتر نیست از ترس پدر مادرا فقط نمره میدن و بخاطر این که تاثیر معدل در کنکور زیاد شده قبولی میدن. خودم غیر انتفاعی تدریس کردم .اول تیزهوشان بعد نمونه دولتی بعد غیرانتفاعی و هیات امنایی آخر دولتی.