2777
2789
راستش خودم اول خیلی موافق نبودم ، ولی از پارسال که کلاس پنجم بود ، معلمش بارها به خودم و پسرم گفته ...

سلام عزیزم‌ بچه ی یکی از دوستان من با آکادمی تیزهوشان حجت دهقانی پیش رفته و حتی همه ی دوره هاش رو شرکت نکرده و قبول شده و از دوره های هوشش خیلی راضی بود 

تو ایتا و اینستا و ...هست تو گوگل سرچ کنی پیداش می کنی 

راستش خودم اول خیلی موافق نبودم ، ولی از پارسال که کلاس پنجم بود ، معلمش بارها به خودم و پسرم گفته ...

اانشالله ک پسرامون موفق باشن ❤

من دیشب تو شبکه شاد می گشتم 

یه برنامه دیدیم ب اسم ای نو 

کلاسهای و ازمون آنلاین داره 

اونم خوبه 

من از دیروز ک اینجا خوندم خانمی گفتن پسرشون خیلی باهوشه و ۳۰ تومن هزینه کردن و بازم قبول نشده ، راستش خودم استرسی شدم 

پسر منم خیلی حرفشو میزنه خیلی علاقه مندِ 

نمیخوام بهش استرس وارد بشه با کلاس های مختلف 

فقط میخوام چند تا آزمون آنلاین و همون کتاب هوش کمپلکس و مطالعه کنه بقیه ش پناه بر خدا 

راستی شما نظرتون درباره مدارس هیات امنایی چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خیلی بدجنسه،مثلا یه کاری برامون بکنه تا اونو کوفتمون نکنه دست برنمیداره۱۵ ساله نمیتونه لیسانس ...

یکبار دیگه گفت برو بزار اجرا تمام حساب هاش که مسدود شد 

اون وقت میفهمه باکی طرفه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوستان امروزتون بخیر و شادی باشه من ۵۶۰۰ تا آخر ماه پول دارم تو‌ لیست خریدم تا اخر ماه سیب زمین ...

سلام آخه نمیشه دقیق گفت چه مبلغی پس انداز کنید 

معلوم نیست چقدر ماکارونی و سیب زمینی لازم داری تا آخر ماه دیگه هیچ خرجی نداری جز این سه قلم؟ 

امروز خریدات رو بکن و بقیه رو پس انداز کن که خرج براش نتراشی 

سلام پسر منم خیلی مشتاقِ برای تیزهوشان من با اینکه مخالفم میخوام‌حمایتش کنم کتابهای هوش et و کمپلکس ...

مدرسه پسر من برای پایه پنجم و ششم کلاس تحلیل هوش گذاشته 

پسر من پنجم هست و یک روز در میون از ساعت یک و نیم تا سه تو مدرسه کلاس داره البته ششم هر روز هست 

ماهی دو میلیون هم شهریه این کلاس به جز شهریه مدرسه 

چون این کلاس دلخواهه 

ولی پسر من عاشق این کلاسست 

و میاد میگه اصلا خسته نمیشم 

باهاشون هم کتاب هوش کمپلکس کار می کنند 

دیگه تو فکرم هست امسال که گذشت سال دیگه تحقیق کنم آزمون آزمایشی هم بنویسم که حداقل با فضای آزمون تیز هوشان آشنا بشه 

اانشالله ک پسرامون موفق باشن ❤من دیشب تو شبکه شاد می گشتم یه برنامه دیدیم ب اسم ای نو کلاسهای و ازمو ...

مدرسه هیئت امنایی خیلی عالیه 

هم محیط مدرسه و رفتار دانش آموزانش هم تدریس معلم ها هم برخورد مدیر و ناظم و تمیزی و رسیدگی به مدرسه 

من خیلی خیلی راضی هستم از مدرسه پسرم 

برای پسرتون هم مشاور تحصیلی بگیرید بسیار کمک کننده هست براش برنامه ریزی کامل انجام میده و کتاب ها و آزمون های لازم رو براش انجام میده 

مدرسه هیئت امنایی خیلی عالیه هم محیط مدرسه و رفتار دانش آموزانش هم تدریس معلم ها هم برخورد مدیر و نا ...

چقدر خوب

سطح علمی مدرسه هم  بالاست ؟

چون شنیدم ک حتی با مدرک مسابقه ورزشی هم پذیرش میکنن 

فقط مشاور تحصیلی رو از کدوم آموزشگاه بگیرم؟ 

با عرض پوزش از بقیه ی کاربرا 🙏

عزیزم من از تیر پارسال که اومدم اینجا هیچوقت فکر نمی‌کردم طلا بتونم بخرم و همیشه فکر میکردم یه پول ق ...

به به 

مبارکه 

چ عالی ❤️♥️🥰

واقعا این تاپیک بهترین راهنمای زندگیم بوده 

برای همه مون مفیده 🌹

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عزیزم اگه هرروز سکه میده مثلا هرقدر سکه داشته باشم روز سوم سه برابر میشه یا نه اگه پولو برداریم ...

نه گلم.شما مثلا یک ملیون امروز تو کارتت بوده ده تا سکه رو میگیری و اون دیگه میمونه براتون.دوباره فرداش دوتومن تو کارتت باشه ۲۰ سکه به سکه قبلیت اضافه میشه و مثلا روز سوم تو کارتت پول نباشه همون سکه های قبلیت سر جاشه.به مبلغ پول تو کارتت سکه جمع میکنی.حالا یروز ده ملیون پول تو کارته یروز صفره.من کارت ویپادم پولهای دم دستی برای مخارج خونه رو میریزیم داخلش.الان شش هزار سکه دارم.دوبار تاحالا وام ده تومنی و پنجاه تومنی گرفتم

سلام آخه نمیشه دقیق گفت چه مبلغی پس انداز کنید معلوم نیست چقدر ماکارونی و سیب زمینی لازم داری تا آخر ...

فعلا که خرابکاری کردم 😆😆

از ‌ویپاد وام یه تومنی گرفته بودم فکر کردم اگر تسویه کنم میشه دو میلیونی رو فعال ۷۶۰ پرداخت کردم تسویه شد

بعد دیدم ۱۴ روز دیگه می‌تونم فعالش کنم 

اعصابم بهم ریخت اون مبلغ برای خریدای امروزم کافی بود 😔

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
فعلا که خرابکاری کردم 😆😆از ‌ویپاد وام یه تومنی گرفته بودم فکر کردم اگر تسویه کنم میشه دو میلیونی ر ...

تا ۱۵ آذر هم مهلت پرداخت داشت 😩😩

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
چقدر خوبسطح علمی مدرسه هم بالاست ؟چون شنیدم ک حتی با مدرک مسابقه ورزشی هم پذیرش میکنن فقط مشاور تحص ...

از لحاظ علمی مدارس تیزهوشان و غیر انتفاعی که از همه بهترن بعد هیئت امنایی  و نمونه دولتی در یک سطح هستند بعد دولتی 

مشاور تحصیلی هم اکثر آموزشگاه ها دارن برای دقیقه به دقیقه بچه برنامه ریزی میکنن یه برنامه ریزی عالی بدونه خستگی آخر شب هم گزارش کار میخوان و باید مرتب گزارش کار بدی در این حد پیگیر هستن و اگه در درسی ایراد داشته باشه و سوال درسی  باشه هر ساعت از صبح ساعت 7 تا 12 شب باشه داخل پی وی جواب میده مشاورِ پسر من امسال 8 دانش آموز قبولی تیز هوشان و نمونه دولتی داشت، البته مدرسه خودش هم رایگان مشاوره میدادن منتها میدونستم پیگیری خاصی نمیکنن و اهمیت نمیدن این همه دانش آموز رو چطور میرسن رسیدگی کنن مثل خصوصی ها 

اینم یجور پس انداز و سرمایه گذاری روی بچه هامونه پس انداز فقط طلاخریدن و پول جمع کردن که نیست عزیزم فکر نکنم دوستان ناراحت بشن ♥️♥️♥️