سلاااااااااممممممم سلاااااممممممم 😍🙌
من یه سال بیشتره که این تاپیک رو میخونم
اشتباه زیاد کردم تو زندگیم یکی از اشتباه های کوچولو موچولوم
این بود که من هرروز یه هدفی میزاشتم برای مثال امروز
میگفتم باید تا سال دیگ ۱۰۰ ملیون پول نقدی جمع کنم💸
برای رهن خونه، دوروز دیگه میگفتم نه پول جمع نمیکنم میدم
طلا میگیرم 💍چندروز دیگش میگفتم میدمش به وسیله خونه
هرروز یه هدفی برای خودم میزاشتم و ارادم ضعیف بود به
بیشترشون هم نمیرسیدم 😕 بعضی وقتا آنقدر اعصابم خورد
میشد که مینشستم به خودم میگفتم چی میخوای از این
زندگی ؟خونه میخوای یا ماشین خوب؟ میخوای از لحظه حال
لذت ببری یا نه میدونستم که نمیشه همه چیز رو باهم داشت
ولی انگار که همه چیز رو باهم میخواستم از همه بدتر این بود
که چیزی از زندگی نمیفهمیدم برای مستاجری ناراحت بودم و
ناشکری میکردم برای اینکه خونه کوچیکه یا چرا وسیله هام قدیمی شده چرا مبل ندارم و ....
دوستان من واسه این که مستاجرم مبل نگرفتم خیلی از وسیله های شکستنیم تو اسباب کشی شکستن و بدتر از همه این که نمیتونم پولامونو خوب مدیریت کنم
هر موقع میرم بیرون ولخرجی نمیکنم هااا ولی قشنگ ۱ تومن خرج میشه چیز خاصی هم نمیگیرم دوتا پیراشکی🍩 با یکم میوه بگیرم🍒🍎 یا نه میرم سوپر مارکت ۴۰۰،۵۰۰ خرج میشه
دیگ همینطوری میبینم آخر ماه هیچی نمونده شغل همسرم آزاده و کم کم پولاشو میاره خونه ولی آخرش هماون احساس رضایت از زندگی رو ندارم حس میکنم زندگی خیلی سخته یا من هیچ تفریحی ندارم
ولی امسال اومدم به خودم گفتم دیگه نمیخواد که هزار تا هدف بزاری و آخرش به هیچکدوم نرسی امسال برای خودت یه هدف بزار چی میخوای اگه ارتقا ماشین میخوای فقط باید برای همین باشه اگه رهن خونه ست فقط باید همین باشه
خلاصه ک من هدف یه ساله ننوشتم آوردم روی دفتر نوشتم ۲۰۰ گرم طلا 😂😁به خودم گفتم این مقدار یک ساله نمیشه دوساله نمیشه ولی باید بگیریییی کم کم سوت سوت بگیری گرم به گرم بگیری میخواد طلا مستعمل باشه میخواد طلا نو باشه میخواد شکسته باشه میخواد پارسیان باشه هر چی کهههه باشه فقط باید بگیری😁میخواد ده سال طول بکشه میخواد ۱۵ سال طول بکشه
و دیگه به هیچ چیز دیگه ای فکر نکن نه به ماشین خوب نه به زمین خوب باورتون نمیشه ولی بعدش حالم خیلی خیلی خوب شدهههه خیلی از زندگیم لذت میبرم خیلی خونه مستاجری و کوچیکمو دوست دارم 😍🤩و مثل قبل درگیری فکری ندارم
و اعصابم خورد نیست
تا الان ۵ گرم طلا گرفتم همه پس اندازمون همین ۵ گرم طلا و پول رهن خونه ست 😁💚
ولییی میدونم که ما میتونیم همینطور که تونستیم بدون حمایت خانواده ها عروسی بگیریم ، جشن بگیریم،خونه رهن کنیمو... این ۲۰۰ گرم طلا رو هم میگیریم و بعد ها تبدیل به زمین یاخونه میکنیمش😍💚🏡