2777
2789

سلاااااااااممممممم سلاااااممممممم 😍🙌

من یه سال بیشتره که این تاپیک رو میخونم

اشتباه زیاد کردم تو زندگیم یکی از اشتباه های کوچولو موچولوم

این بود که من هرروز یه هدفی میزاشتم برای مثال امروز

میگفتم باید تا سال دیگ ۱۰۰ ملیون پول نقدی جمع کنم💸 

برای رهن خونه، دوروز دیگه میگفتم نه پول جمع نمیکنم میدم

طلا میگیرم 💍چندروز دیگش میگفتم میدمش به وسیله خونه

هرروز یه هدفی برای خودم میزاشتم و ارادم ضعیف بود به

بیشترشون هم نمیرسیدم 😕 بعضی وقتا آنقدر اعصابم خورد 

میشد که می‌نشستم به خودم میگفتم چی میخوای از این 

زندگی ؟خونه میخوای یا ماشین خوب؟ میخوای از لحظه حال

لذت ببری یا نه میدونستم که نمیشه همه چیز رو باهم داشت

ولی انگار که همه چیز رو باهم میخواستم از همه بدتر این بود

که چیزی از زندگی نمیفهمیدم برای مستاجری ناراحت بودم و

ناشکری میکردم برای اینکه خونه کوچیکه یا چرا وسیله هام قدیمی شده چرا مبل ندارم و ....

دوستان من واسه این که مستاجرم مبل نگرفتم خیلی از وسیله های شکستنیم تو اسباب کشی شکستن و بدتر از همه این که نمیتونم پولامونو خوب مدیریت کنم

هر موقع میرم بیرون ولخرجی نمیکنم هااا ولی قشنگ ۱ تومن خرج میشه چیز خاصی هم نمیگیرم دوتا پیراشکی🍩 با یکم میوه بگیرم🍒🍎 یا نه میرم سوپر مارکت ۴۰۰،۵۰۰ خرج میشه

دیگ همینطوری میبینم آخر ماه هیچی نمونده شغل همسرم آزاده و کم کم پولاشو میاره خونه ولی آخرش هم‌اون احساس رضایت از زندگی رو ندارم حس میکنم زندگی خیلی سخته یا من هیچ تفریحی ندارم

ولی امسال اومدم به خودم گفتم دیگه نمیخواد که هزار تا هدف بزاری و آخرش به هیچکدوم نرسی امسال برای خودت یه هدف بزار چی میخوای اگه ارتقا ماشین میخوای فقط باید برای همین باشه اگه رهن خونه ست فقط باید همین باشه

خلاصه ک من هدف یه ساله ننوشتم آوردم روی دفتر نوشتم ۲۰۰ گرم طلا 😂😁به خودم گفتم این مقدار یک ساله نمیشه دوساله نمیشه ولی باید بگیریییی کم کم سوت سوت بگیری گرم به گرم بگیری میخواد طلا مستعمل باشه میخواد طلا نو باشه میخواد شکسته باشه میخواد پارسیان باشه هر چی کهههه باشه فقط باید بگیری😁میخواد ده سال طول بکشه میخواد ۱۵ سال طول بکشه 

و دیگه به هیچ چیز دیگه ای فکر نکن نه به ماشین خوب نه به زمین خوب باورتون نمیشه ولی بعدش حالم خیلی خیلی خوب شدهههه خیلی از زندگیم لذت میبرم خیلی خونه مستاجری و کوچیکمو دوست دارم 😍🤩و مثل قبل درگیری فکری ندارم 

و اعصابم خورد نیست

تا الان ۵ گرم طلا گرفتم همه پس اندازمون همین ۵ گرم طلا و پول رهن خونه ست 😁💚

ولییی میدونم که ما میتونیم همینطور که تونستیم بدون حمایت خانواده ها عروسی بگیریم ، جشن بگیریم،خونه رهن کنیمو...  این ۲۰۰ گرم طلا رو هم میگیریم و بعد ها تبدیل به  زمین یاخونه میکنیمش😍💚🏡

خب میخوام گزارش این ماه رو بدم

از این به بعد میام مرتب گزارش میدم تاناامید نشم لطفا اگه اشتباهی داشتم راهنماییم کنید ❤

این ماه برای ما ماه سختی بود حدودا ۱۲ ملیون پول لازم داریم برای یه وسیله ای ۵ ملیونش رو داریم باید ۷ ملیون پول بزاریم روش تا بگیریم

ده روز دیگ باید کرایه خونه و قسط رو بدیم که اونا هم ۹ ملیونه

دیروز رفتم یک مرغ کوچیک گرفتم ۲۸۰ هزارتومن،یه کیلو موز گرفتم ۱۸۰ هزارتومن ،یکم انگور ،سیب زمین،پیاز گرفتم سیصد و خورده ای شد رفتم فروشگاه روغن و بيسکوئيت و یه دونه ماکارانی گرفتم ۶۰۰ هزار تومن

چندتا نظم دهنده گرفتم اونا هم ۵۰۰ هزار تومن

امروز هم رفتم سوپر مارکتی چندتا کیک و یکم تخمه شد ۳۰۰ هزار تومن که خیلی اشتباه کردم میتونستم تو خونه کیک درست کنم و نرم اون ۳۰۰ تومن هم میموند تو کارتم  بچه ها الان که دارم مینویسم میبینم بعضی چیز ها لازم نبود که بگیرم یا میتونستم مدیریت کنم و کمتر بگیرم

چیزایی که باید بگیرم ایناست

پالتو ،شلوار کفش که اینا هم‌ ۵ ملیون میشه  فک نکنم این ماه بتونم بگیرم

نتونستم طلا بگیرم بتونم یه سکه پارسیان ۱۰۰ سوتی بگیرم هم خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شرایط شما حتما بفکر یه راه پس اندازی باش الان مشکل شما خیلی حاد تر از اینه که ماهی دو ماهی یک گرم ...

چجوری آخه پس انداز کنم  از خونه بیرون نمیذاره برم کاری هم بلد نیستم

مشکلم حاده بله ولی نمیدونم چجوری حلش کنم تا میام حرف بزنم پامیشه میره یا عربده میکشه بچه هام میترسن

سلام دوستان من فردا میخوام طلا بفروشم کسی میدونه قیمتشون رو چجوری حساب کنم لطفا اگه پست رو میخونید و تجربه ای دارید بی تفاوت نباشید و اینکه میخواستم بدونم پول رو چطوری از طلا فروش بگیریم؟مگه سقف شبا ۲۰۰ نیست؟

خدایا شکرت  
عزیزم من احراز هویت کردم بهم فقط۱/۵اعتبار داده که هر ماه با اون خرید میکنم و افزایش هم ندلشته، ولی ن ...

مرتب خرید کن افزایش پیدا کنه ۱۵۰۰ ک نمیده از ۵۰۰ شروع میشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ببخشید دوستان خیلی معذرت میخوام از این سوال برای ویپاد من نصبش کردم یک ملیون هم گرفتم که باید تا ۱۲ ...

سلام عزیزم ❤️ شبتون بخیر و نیکی باشه 

نه عزیزم قرار نیست ده ملیون بخوابه 

برای هر صد هزار تومن در روز یه سکه تعلق میگیره 

شما میتونی هر چقدر که تونستی بذاری و سکه ات که بیشتر شد وام رو بگیری 

واجب نیست پول بخوابونی ،هر وقت خواستی میتونی برداری واریز و برداشت داشته باشی 

من اقساط بانک و قرعه هامون رو میریزم به ویپاد و اینطوری خورد خورد امتیاز جمع میکنم 

و یه ملیون رو میتونی در چند نوبت پرداخت کنید 

مثلا ماه دیگه که موعودش رسید میتونی چهار قسط کنی 

و فقط ۲۵۰خورده ای پرداخت کنی 

و ماه دیگه دستت پول اومد ،یه جا تسویه کنی و دوملیونی رو بگیری ،فقط سعی کن حداقل خرج خونه رو بهش بریزی که به راحتی بتونی از تسهیلات اش استفاده کنی 

و اینکه گرفتی وام هارو تبدیل به احسنت کن که ارزش اقساط ریختن داشته باشه 

سلام شب همگی بخیر،خواهش میکنم هرکی پیامم رو میخونه و میتونه بهم راهکار بده۱۵ ساله ازدواج کردم و شوهر ...

سلام گل❤

یعنی شما تو این ۱۵ سال هیچ پس‌اندازی نکردید سالی یک گرم طلا هم می‌گرفتید باید الان ۱۵ گرم رو داشتید که 

البته درک میکنم کرایه خونه ها بالاست درآمد ها کم بیشتر برای کرایه خونه و خرجی میره 

اولین باره که باهمسرتون در مورد درآمدش و پس انداز صحبت می‌کنید؟ چرا همکاری نکنه بهشون بگو یه قرعه خونگی اسم بنویس اینجوری مجبور بشید بدید 

عزیزم من از تیر پارسال که اومدم اینجا هیچوقت فکر نمی‌کردم طلا بتونم بخرم و همیشه فکر میکردم یه پول ق ...

چقدر لذت بخش بود✨

ممنون که به ما هم گفتید

امیدوارم من هم به جاهای خوبی برسم به امید خدا

چقدر لذت بخش بود✨ممنون که به ما هم گفتیدامیدوارم من هم به جاهای خوبی برسم به امید خدا

منم از رویا خانم و معصومه و مامان سبحان و آرشیدا ومستانه  .... همه دوستانی ک سبب خیر شدن و مینویسند و بی منت دانسته هاشون در اختیار همه میگذارند ممنونم.انشالله ک چندین برابر کار و نیت خیرشون به زندگی خودشون و عزیزانشون برگرده.

خب میخوام گزارش این ماه رو بدماز این به بعد میام مرتب گزارش میدم تاناامید نشم لطفا اگه اشتباهی داشتم ...

سلام عزیزم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع امون 😍 

آفرین به شما که هدفمند شدی و برای زندگی اتون هدف مشخص تعیین کردی 

یه پیشنهاد بهتون میدم شما دویست گرم رو بیا خورد کن که دلسرد نشین 

بگو برای امسال باید حتما بتونیم ۳۰...۴۰ گرم طلا بگیریم 

بعد اون ۳۰...۴۰ گرم رو هم تقسیم بر ۱۲ماه کن ببین به هر ماه چقدر میرسه ،اون مقدار رو به خودتون واجب بدونین که پس انداز کنین ✅

و اینکه عزیزم اگه میخوای زودتر به اهدافتون برسین 

حتما از وام هایی که اینجا معرفی میشه ،حتما شما هم پی گیر باشین ...تا میتونین خودتون رو به ریال بدهکار کنید و طلا بگیرین 

با تو ر م در کشور ما ...ریال هر روز از ارزش میوفته ولی طلای تو از اونور تساعدی می‌ره بالا ✅اینطوری شما چند مرحله میانبر می نیم برای رسیدن به هدفتون 

و اینکه برای اینکه ولخرجی نکنین 👌 یه بودجه تعریف کنید برای هر قسمت اتون 

و کارت اصلی رو برای خرید همراه خودتون نبرین ✅

سلام عزیزم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع امون 😍 آفرین به شما که هدفمند شدی و برای زندگی اتون هدف مشخص تع ...

سلام عزیز دلم😍❤ خیلی ممنون گلم❤ حتما همین کارو میکنم مثلا میگم هر ماه یک گرم رو بگیرم البته میبنی یه ماه نمیشه اخه کار همسرم آزاد میبینی یه ماه کارش خوب پیش نمیره عزیزم برای دونفر هفته ای چقدر خرجی بزارم خوبه؟ شما مقدار کمشو بگو چون میخوام یه مدت پس انداز کنم یکم جلو بیوفتیم تو زندگی هنوز که بچه نداریم باز راحت تره 😅

سلام عزیز دلم😍❤ خیلی ممنون گلم❤ حتما همین کارو میکنم مثلا میگم هر ماه یک گرم رو بگیرم البته میبنی ی ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

حتما از پسش بر میای 👌میدونم که میتونی 

فقط کافی که یکم اراده به خرج بدی 

همون ماهی یک گرم خوبه 

اشکال نداره عزیزم ❤️ شغل همسر منم آزاد 

یه ماه میبینی اونطور که باید عالی بودم ،نبودم 

چون اکثرا چک میدن....ولی ماه دیگه اش صد خودمو گذاشتم که دو سه برابر هر ماه پس انداز طلایی داشته باشم 

شما هم در نظر بگیر که اکه یه ماه نتونستی ماه دیگه جبران میکنی✅

خرجی هفتگی هم به خورد و خوراک اتون بستگی داره 

شما حالا برای شروع از هفتگی دو ملیون شروع کن 

و سعی کن فقط یه کارت دم دستت باشه ..که اونم خرج هفتگی فقط توش باشه