2777
2789
سلام گلم قرعه ۲۰ ماهه است قسطش ماهی ۳ تومن درسته عزیزم ۶ نفر اول دراومدن ومن جزوشون نبودم اما چون ش ...

خب شما همون ماهی سه تومن رو سکه بخر یا خودت جمع کن تو این۶ماه راحت میتونی یه تیکه طلا بخری

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم مدرسه‌ی دولتی هم پول میخواد ولی ده تومن زیاده در حد۳،۴تومن،غیر انتفاعی۶۰به بالا میخوادامس ...

غیر انتفاعی شهر ما ۲۰ تا ۳۰ تومنه ، میدونم سال اول باید بالاسر بچه باشم ولی خورد تو ذوقم اخه خیلی تلاش کردیم  این مدرسه بشه با این شهریه که گفتن تو بهترین جای شهر ….

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم قرعه ۲۰ ماهه است قسطش ماهی ۳ تومن درسته عزیزم ۶ نفر اول دراومدن ومن جزوشون نبودم اما چون ش ...

عزیزم اشتباه می‌کنی شاید آخرین نفر به اسمت دربیاد آنوقت خیلی پولت بی ارزش میشه بنظرم همین پولو ی سکه پارسیان بگیر بزار کنار بعد ببین تا۲۰ماه دیگه پولت بی ارزش نشده تازه سودم کردی من ۲۵مرداد ی سکه ۷۰۰سوتی خریدم ۴۷۰۰الان ۷میلیون و خورده ای ارزش داره ،بخاطر گروهی طلا خوشحال نیستما فقط بخاطر اینکه پولم بی ارزش نشده خوشحالم ،چرا از ویپاد وام نمی‌گیری من خودم از وامای پشتوانه وام میگیرم خیلی خوبه نیاز به ضامن و این چیزا هم نداره

خب عزیزم اشتباه کردی با ۱۱ تومن پارسال ۳ گرم تقریبا میتونستی طلا بخری و الان میشد ۳۳ میلیون بابا جان ...

عزیزم پارسیان طلا 18عیاره حباب نداره

اسمش سکه اس

سکه طلای 24عیار وکلا عیارش فرق می‌کنه 

سلام به همه ❤️

دیروز همسرم گفت که می‌تونه اعتبار دیجی پی برداره و وسیله هایی که لازم داریم بخریم ولی قسط اول رو پولشو نداره پرداخت کنه که من گفتم نگران نباش از عیار فردا برمی‌دارم چون به نظرم تکمیل وسایل خونه خیلی مهمه و همه چی باید با هم پیش بره 

این شد که  میز جلو مبلی و عسلی 

زودپز برقی 

چای ساز 

یه سرویس کارد آشپزخونه 

دوتا قابلمه و یه ماهیتابه استیل مارک کرکماز 

سفارش دادیم که رو هم 40میلیون شدن و امروز اندازه قسط اول از عیار میفروشم که همسرم پرداخت کنه 

ما از وقتی اومدیم خونه خودمون 80درصد وسایل رو تعویض کردیم یا نداشتیم و خریدیم خدارو صد هزار مرتبه شکر قسطش هم ماهی 3800

سلام به همه ❤️دیروز همسرم گفت که می‌تونه اعتبار دیجی پی برداره و وسیله هایی که لازم داریم بخریم ولی ...

مبارکتون باشه بسلامتی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سلام به همه ❤️دیروز همسرم گفت که می‌تونه اعتبار دیجی پی برداره و وسیله هایی که لازم داریم بخریم ولی ...

عزیزم مبارکتون باشه همه‌ی این وسایل ها رو از دیجی‌کالا سفارش دادین

ماهی قسطش فقد۳۸۰۰تومنه!؟

ممنونم عزیزم سلامت باشید❤️🙏

منم برااقلام خرید خونه از تارا استفاده میکنم تمام خریدام از افق میگیرم باوام تارا راحت شدم خرید یک سالم انجام دادم فقط قسطش میدم دیگع تو نگران نیستم این ماه برنج نیست دستمال نیس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم برااقلام خرید خونه از تارا استفاده میکنم تمام خریدام از افق میگیرم باوام تارا راحت شدم خرید یک س ...

مگه تارا وام هم داره!؟من فقط از اعتبارش که۱۵۰۰خرید انجام میدم

ژیلاگل جان سلاممن فقط یک وعده درست میکنمشام میخوریم و ناهار فرداش(برای همسرم و بچه‌هام میذارم ببرن) ...

سلام عزیزم چ خوب.منم به این فکر افتادم دوبار بپزم

بعد میزارین تو فریزر قیمه یا قورمه رو؟؟؟

مگه تارا وام هم داره!؟من فقط از اعتبارش که۱۵۰۰خرید انجام میدم

تارا اره وام میده برا خرید اعتبارش از سقف۵۰۰ تا ۱۰ میلیون من الان رسیدم ب سقف ۵ تومن هی پرداخت کردم هی خریدم با ۵ تومن 

تارا اره وام میده برا خرید اعتبارش از سقف۵۰۰ تا ۱۰ میلیون من الان رسیدم ب سقف ۵ تومن هی پرداخت کردم ...

وامش چطوری فعال میشه!؟من الان فقط از اعتبار۱/۵تومنش خرید میکنم