2777
2789
ممنون که گفتید فکر کردم فقط ما این مدلی شدیم خدا کنه دوباره صمیمیت ها برگرده بین خانواده ها

عزیزم صمیمیت که فقط به شام و نهار و دعوتی نیست.

یه تماس تلفنی هم می‌تونه صمیمیت ایجاد کنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست خوبم بنظر من هم دیگه وارد قرعه نشو که پولت بی ارزش میشه با پولت سکه پارسیان بخر یا یه تیکه طلا ...

خب عزیزم اشتباه کردی با ۱۱ تومن پارسال ۳ گرم تقریبا میتونستی طلا بخری و الان میشد ۳۳ میلیون 

بابا جان سکه حباب داره انقدر پولاتونو حروم نکنید 

خب عزیزم اشتباه کردی با ۱۱ تومن پارسال ۳ گرم تقریبا میتونستی طلا بخری و الان میشد ۳۳ میلیون بابا جان ...

پارسال دی ماه بود تقریبا گرمی ۵ تومن بود نمیشد ۳ گرم بخر م پارسیان هم مگه حباب داره؟😥

سلام به همه دوستان☁️❤️امشب با ۱۲۹تومان مایحتاج میوه و صیفی جات یک هفته رو خریدم😍سیب زمینی، پیاز، هو ...

بله خیلی به صرفه وسالمترازماست بیرون میشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
هر روز به اینجا سر میزنم ومیخونمتون واقعا از برنامه های بعضی دوستان آدم لذت میبره،یکی از دوستان چه خ ...

سلام عزیزم وام مهربانی واقعا امیدی هست من پول بزارم 

میترسم دبه در بیارن سخت گیری کنن

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عزیزان دلم، بچه ها من ترس دارم. یک دلهره و اضطراب درونی که از دیروز ولم نمیکنه. توی نزدیک های م ...

کاش معصومه جون و دوستان باتجربه به این پست نظرشونو بگن که بقیه دوستان هم آگاه بشن ...

بله خیلی به صرفه وسالمترازماست بیرون میشه

امیدوارم همینطور بشه😍

باید بشینم دقیق حساب کنم

من تقریبا از هر موقعیتی که پیش بیاد کمک میگیرم که بچه‌هام برای خودشون پول دربیارن. 

دفعه قبل مثلا رفتن نمایشگاه یکی از فامیل ها و ده روز کار کردن و پول درآوردن.

در همین نمایشگاه مفهوم حلال و حرام و متعهد بودن به کار.

مفهوم درآمد فرد متخصص و غیرمتخصص

دلیل ثبت اطلاعات مشتری 

نحوه تخفیف دادن و تخفیف گرفتن 

نحوه مطالبه پول از صاحب کار 

رو یاد گرفتن.‌

دوسال قبل هم به بچه‌هام گفتم بیاید ماست بزنید، به خانواده بفروشید. خیلی جدی نگرفتن. یکی دوبار زدن و فروختن و بعد ول کردن.

چند شب قبل خودم شروع کردم بعد از مدت ها برای خودمون ماست زدن.

دیدم دوتا بچه‌هام هم اصرار میکنن که ماهم هرکدوم یک شیشه ماست بزنیم🙏🏻. یادشون افتاده بود از این طریق میتونن پول در بیارن👻

اومدن کمک و ماست زدن و ماست هم عالی دراومد.😋

دیشب برای مامانم یک شیشه بردیم. گفتیم اگر خواستید ما از این ماست برای فروش داریم. گفتن پس برای ما بیارید.😍

دیدم پسرم میگه هر شیشه۱۰۰هزار تومن! نه! ۲۰۰هزار تومن😎

متوجه شدم محاسبه قیمت محصول رو هنوز بلد نیست😊

حالا دفعه بعد که بخوایم ماست بزنیم، محاسبه قیمت رو بهش یاد میدم که هم بتونه برای محصولات خودش محاسبه داشته باشه، هم موقع خرید از مغازه‌ها بتونه یک محاسبه قیمتی تو ذهنش انجام بده.

پارسال دی ماه بود تقریبا گرمی ۵ تومن بود نمیشد ۳ گرم بخر م پارسیان هم مگه حباب داره؟😥

نه عزیزم پارسیان که حباب نداره این دوستمون اشتباه متوجه شدن بعدشم این ۱۱تومن که یکدفعه دستت نیومده بدی ۳گرم طلا  حتما خورد خورد اومده دستت بهترین کارو کردی،من خودمم بااین روش پیش میرم چون خانه دارم پول زیاد دستم نمیاد در حد۱تومن ۲تومن پول دارم میدم سکه پارسیان 

کاش معصومه جون و دوستان باتجربه به این پست نظرشونو بگن که بقیه دوستان هم آگاه بشن ...

نه افراط نه تفریط.یعنی این که بجاش خرج کنیم و به جاش هم مدیریت کنیم.نه مثل خیلیا جمع کنیم استفاده نکنیم یا بلا نسبت حق الناس به گردنمون باشه و نه مثل خیلیا ولخرجی کنیم بعد کاسه چه کنم چه کنم بگیریم دستمون.