2777
2789
من باشم اینکارو نمیکنمحوصله دردسر ندارم باشوهرت یک اپارتمان بزرگتر بخراپارتمان اپارتمانه شراکت اخرش ...

منم با شما موافقم گاهی دیدم این شراکت ها باعث دلخوری و کدورت های شدید شده....چون خواه ناخواه حرف توش درمیاد 

خدایا شکرت  
وای از نیش زبونتونچرا نمیگید بزرگواری می‌کنه برمیگرده...اصلا فکر نمیکنید امثال شما با این زبون تلختو ...

فکر نمی‌کنید با این زبون تلختون حق الناس میاد گردنتون،جالبه حسود وعقده ای وتنگ نظرمیگید دم از انسانیت و بخون وردشو میزنید،این تاپیک تقدیم شما ومعصومه جون با هزارتا کاربری فیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از نیش زبونتونچرا نمیگید بزرگواری می‌کنه برمیگرده...اصلا فکر نمیکنید امثال شما با این زبون تلختو ...

من از تاپیک خیییلی عقبم مگه کانال زدن ،خب به منم ادرسشو بدین

لطفا

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
پیام بدید براتون بفرستم

سلام عزیزم لینک کانال معصومه جون رو برام بفرستید . درخواست دوستی براتون فرستادم

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

چقدر باید انعام داد که به طرف برنخوره

الان ۵ تومن هم گدا با اکراه میبره 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من باشم اینکارو نمیکنمحوصله دردسر ندارم باشوهرت یک اپارتمان بزرگتر بخراپارتمان اپارتمانه شراکت اخرش ...

نمی‌دونم آخه نظر شوهرم اینه مادوتاپسرداریم برای آیندشون خوبه میشه یکی از خونه هارو داد اجاره برای پس انداز و بعدش که دست وبالمون بازشدگی خونه برای خودمون بخریم اینابشه برای پسرا البته هنوز خیلی مونده تا بزرگ بشن بزرگ هنوز۶سالشه🥴😂

فکر نمی‌کنید با این زبون تلختون حق الناس میاد گردنتون،جالبه حسود وعقده ای وتنگ نظرمیگید دم از انسانی ...

جالبه جامون عوض شد

باشه شما قربانی...

منم حق الناس گردنم...

ولی خدا خودش میبینن و قضاوت می‌کنه...

این تاپیک گوارای وجود هر کسی که اومده یاد بگیره نه اینکه انرژی منفی بده به بقیه و تیکه بندازه...اگرم این تاپیک براش کاربردی نیست تاپیک جدا بزنه و از تجربه هاش بگه...

با احترام دیگه با شما همکلام نمیشم...

افوض امری الی الله...

سلام مجدد دوستان میشه آنقدر بحث وجدل نکنید معصومه خانم به هر دلیلی که رفته الان کانال زده حتما دلیل قانع کننده ای برای خودشون داشتند

البته من پستاشونودوست داشتم ولی در مجموع من از همه دوستان تجارب خوبی کسب کردم و همه باهم این تاپیک سرپا نگه داشتن ممنون همتونم هستم 

ولی خواهش میکنم دیگه این بحث ادامه ندهید😘😘😘