2777
2789
ممنون که گفتید فکر کردم فقط ما این مدلی شدیم خدا کنه دوباره صمیمیت ها برگرده بین خانواده ها

من که خیلی خوشحالم چون معتقدم همین آدم ها که با دعوت و وعده پلو کباب سالی یکبار میان همون سالی یکبار نیان بهتر اینطور نیست❓

به شخصه با کسایی که راحت هستم و بهم خوش میگذره روزانه در ارتباط هستم همین برام کافیه 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

دوستان شما هم ناهار می‌پزین و هم شام؟؟؟به کارهای دیگه هم میرسین با دو بار آشپزی در روز؟؟؟

بله عزیزم.من نهار همیشه پلویی یا نونی ولی شام اکثرا غذای فوری مثل املت یا عدسی خوراک لوبیا چیتی یا انواع سوپ.. همسرم هم این غذاهارو با نون نوش جان میکنن تا سیر بشن😅

ولی مشکلی با غذاهای آبکی برای شام نداریم.درحالی ک هیچ کدوممون این غذاهارو نهار دوست نداریم.البته خورشتهارو دووعده ای میپزم و نهار فردا فقط پلو میزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲. چطور مدیریت عالی داشته باشم و پس‌انداز کنم؟

مدیریت عالی مالی در واقع هنر کنترل پول به جای اینکه پول شما را کنترل کند. این کار شامل چهار مرحله اصلی است:

الف) ردیابی و تحلیل

بدانید کجا پول خرج می‌کنید (ردیابی): به مدت یک ماه، تمام هزینه‌های خود را ثبت کنید. از خریدهای کوچک روزمره تا قبوض بزرگ. (می‌توانید از دفترچه، اکسل یا اپلیکیشن‌های مالی استفاده کنید).

بودجه‌بندی کنید (قانون ۵۰/۳۰/۲۰): این قانون یک چارچوب عالی برای مدیریت پول است:

۵۰% برای نیازها (Needs): اجاره، قبوض، غذا، حمل و نقل.

۳۰% برای خواسته‌ها (Wants): رستوران، سرگرمی، سفر، لباس‌های غیرضروری.

۲۰% برای پس‌انداز و بدهی (Savings & Debt): این بخش برای شما اولویت اصلی خانه‌دار شدن است.

ب) اولویت دادن به پس‌انداز

با خودتان تسویه کنید (Pay Yourself First): به محض دریافت درآمد، قبل از پرداخت هر قبض دیگری، سهم پس‌انداز (۲۰% یا هر مبلغی که تعیین کرده‌اید) را مستقیماً به حساب پس‌انداز خانه واریز کنید. پس‌انداز شما باید اولین “قبض” باشد که می‌پردازید.

اهداف هوشمندانه (SMART Goals) تعیین کنید:

Specific (مشخص): “۱۰ میلیون تومان برای پیش‌پرداخت خانه.”

Measurable (قابل اندازه‌گیری): “هر ماه ۲ میلیون تومان پس‌انداز می‌کنم.”

Achievable (قابل دستیابی): مطمئن شوید که مبلغ منطقی است.

Relevant (مرتبط): این پس‌انداز مستقیم به هدف خانه کمک می‌کند.

Time-bound (زمان‌بندی شده): “تا دو سال آینده.”

درآمد جانبی ایجاد کنید: اگر امکان دارد، به دنبال راه‌هایی برای افزایش درآمد باشید. هر درآمد اضافی‌ای که مستقیماً به پس‌انداز خانه تزریق شود، سرعت شما را چندین برابر می‌کند.

قناعت (فروتنی مالی) در خانه‌داری و لباس

قناعت به معنی “راضی بودن به آنچه دارید” و “هزینه‌های آگاهانه” است، نه محروم کردن خود. قناعت یک مهارت است که به شما کمک می‌کند زندگی شادتر و کم‌استرس‌تری داشته باشید.

الف) قناعت در خانه‌داری و مدیریت منزل

برنامه‌ریزی غذایی (اولین قدم صرفه‌جویی):

هر هفته یک بار برای تمام وعده‌های غذایی برنامه‌ریزی کنید.

فقط لیست خرید تهیه کنید و به آن پایبند باشید تا از خریدهای انگیزشی و هدررفت مواد غذایی جلوگیری شود.

از باقیمانده غذاها هوشمندانه استفاده کنید (مثلاً از مرغ پخته‌شده دیشب، سالاد فردا را درست کنید).

صرفه‌جویی در انرژی و منابع:

قبوض خود (آب، برق، گاز) را ماهانه زیر نظر بگیرید و راه‌هایی برای کاهش مصرف پیدا کنید (استفاده از لامپ‌های کم‌مصرف، تنظیم دمای خانه، کوتاه کردن زمان دوش گرفتن).

از مواد شوینده و بهداشتی به‌اندازه استفاده کنید تا دیرتر تمام شوند.

تعمیر به جای تعویض: اگر وسیله‌ای خراب شد، قبل از خرید مدل جدید، ببینید آیا قابل تعمیر است؟ این نه تنها اقتصادی است، بلکه به حفظ محیط زیست نیز کمک می‌کند.

ب) قناعت در خرید لباس

کمد لباس کپسولی (Capsule Wardrobe):

به جای خرید ده‌ها لباس با طرح‌ها و رنگ‌های مختلف، روی خرید تعداد محدودی (مثلاً ۳۰ تا ۴۰ قلم) لباس باکیفیت و کلاسیک که به‌راحتی با هم ترکیب می‌شوند، تمرکز کنید.

این کار نه تنها هزینه‌های شما را کاهش می‌دهد، بلکه تصمیم‌گیری روزانه را نیز آسان‌تر می‌کند.

اصل “یک ورودی، یک خروجی”: اگر لباس جدیدی می‌خرید، یک لباس قدیمی را اهدا کنید یا دور بیندازید. این کار کمد شما را مدیریت‌پذیر نگه می‌دارد.

انتخاب کیفیت بر کمیت: لباس‌های ارزان‌قیمت اغلب پس از چند بار شستشو خراب می‌شوند. لباس‌هایی با الیاف مرغوب و دوخت بهتر بخرید که عمر طولانی‌تری دارند و در درازمدت برای شما ارزان‌تر تمام می‌شوند.

خرید دست دوم یا حراجی: برای لباس‌هایی که زیاد نیاز به نو بودن ندارند (مثل لباس خانه یا برخی اکسسوری‌ها)، به فروشگاه‌های دست دوم یا حراجی‌های فصلی فکر کنید.

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر 

من یه وام خونگی ثبتنام کردم که ۶ ماه اولش رو برداشتن 

بر من درنیومد بعد چون از نزدیکانم بود 

من درخواست دادم بیام بیرون صاحب قرعه ام قبول کرد 

گفت کلی آدم هست بجام جایگزین بشه

خواستم وام ویپادم رو بردارم 

اونم با اینکه سکه هام بحدنصاب رسیده بود رتبه اعتباریم 

پایین بود نه برآیند نه چکیار هیچ کدوم تعلق نگرفت 

خلاصه تصمیم گرفتم برگردم همون عضو قرعه کشی بشم 

آیا ارزش داره با این که تا ۶ ماه آینده رو برداشتن 

دوباره عضو بشم 

آخه وقتی قسطی قرعه ای چیزی ندارم پولام خرج میشن 

اینم بگم چون خانه دارم فقط وام بلو و ویپاد ممکن بود بردارم

اونم ویپاد اینجوری سخت گیری میکنه 

واجباتی که هر خانمی با هر بودجه ای می تونه انجام بده 

❤️چکاپ سالانه و پاپ اسمیر 

❤️ضد آفتاب 

بودجه پایین: مارک سی گل ( مناسب جنس پوست) 

بودجه متوسط: سان سیف/ سان شیلد( مناسب جنس پوست)

❤️مرطوب کننده صورت و گردن 

هر شب علاوه بر شستن صورت به نظافت گردن هم بپردازید و به گردن کرم بزنید 

❤️ شامپو و ماسک مو مناسب مو  

آراستگی مو واقعا مهمه 

❤️ ورزش 

یا برید باشگاه یا تو خونه با شبکه جم فیت ورزش کنید 

فقط ورزش رو مرتب انجام بدید 

من تنبلی تخمدانم با ورزش خیلی بهتر شد 

اعتماد به نفسم رفته بالاتر 

و اینکه حالم بهتر از وقتی هست که ورزش نمی کردم 

حداقل روزی نیم ساعت 

پیاده روی ورزش نیست 

❤️ ست کردن لباس و اکسسوری 

ست بودن رنگ لباس ها/ تمیزی و آراستگی لباس ها واقعا مهمه 

❤️ ژل شست و شو صورت 

مناسب پوست حتما ژل / تونر/ آبرسان داشته باشید 

من خودم فیشال به صورتم خیلی کمک کرد 

❤️ آب /میوه/ سبزیجات هر روز مصرف کنید 

❤️ اگر امکانش رو دارید لیزر کنید یا اپیلاسیون و موبر استفاده کنید 

❤️ علاوه بر آراستگی ناخن های پا به کف پا هم اهمیت بدید 

❤️بعد از استحمام حتما لوسیون بدن استفاده کنید

❤️تو کیفتون همیشه یک شانه کوچک / ضد آفتاب/ عطر کوچک و رژ داشته باشید 

❤️ اگر موهای چونه دارید حتما لیزر کنید 

حتی شده با تیغ ابرو هر روز صورت رو تمیز کنید 

اما لیزر چونه اصلا قیمت زیادی نداره

❤️ نهایت هر دو روز یک بار حتما استحمام کنید حتی اگر موها تمیز بود چون بدن بو آشپزی رو می گیره 

سلام دوستان،شبتون بخیر،واقعا از همه دوستانی ک تجربیاتشونو مینویسند ممنونم،چند وقت قبل یکی از دوستان ...

سلام عزیزم 

لطفا برامون توضیح بده که چطور اعتبار دیجی کالا رو نقد کردید  🙏

دوستان شما هم ناهار می‌پزین و هم شام؟؟؟به کارهای دیگه هم میرسین با دو بار آشپزی در روز؟؟؟

ژیلاگل جان سلام

من فقط یک وعده درست میکنم

شام میخوریم و ناهار فرداش(برای همسرم و بچه‌هام میذارم ببرن) که این وعده حتما باید گوشت یا مرغ داشته باشه.

غذاهایی مثل قرمه‌و قیمه رو اندازه‌ی ۲ سری میپزم.

چون میدونم در طول ماه بازم قراره تو لیست باشه.

دفعه دوم فقط گرم میکنم و وقتم آزاد میشه😍

تازگی برای کاهش هزینه‌ها دارم فکر می‌کنم شب سوپ بذارم

یا غذاهای بدون گوشت.

ولی واقعا زمان بهم این اجازه رو نمیده یا حداقل فکر میکنم این کار از لحاظ اقتصادی به‌صرفه‌ست اما از لحاظ زمان، به‌صرفه نیست.

احتمال داره در هفته یک یا دوشب رو اختصاص بدم به سوپ و غذاهای کم‌خرج، یک وعده هم ماست و خیار، بقیه شب ها باز همون روال قبل.

با عرض پوزش سوال داشتم ببخشید شما ها خیلی براتون مهمون میاد ومهمونی میرین تواین شرایط اقتصادی ؟

سلام عزیزم 

من الان یک مقدار شرایطم به لحاظ جسمی خاصه و نمیتونم مهمونی بدم

ولی قبلا هر ماه یک مهمانی رو حتما برگزار میکردم

به غیر از اون بیشتر مهمانی های من، در ماه مبارک رمضان هست.

یعنی خاله و دوستا و … رو افطار دعوت میکردم.

افطاری و شامم همیشه در ساده ترین حالتی که در توانم هست برگزار میشه

مثلا شام برنج و ماهی و سالاد +دلستر یا دوغ

یا اگر مهمان ها جوان باشن، ساندویچ 

دیگه دومدل نمیشه.

ژله و دسر هم نداریم.

غذای گرون سعی میکنم نپزم. چون طرف مقابل هم به تکلف میفته و رابطه زیبامون تحت شعاع قرار میگیره.

چای و خرما و میوه و گاهی تخمه هم میارم.

سلام صبح همگی‌ بخیر امیدوارم هفته پیش رو پر از خبرهای عالی حال خوب 🥰

شادی 🥳

و سلامتی برای همگی باشه 🩵🤲🏻

الهی بشه هر چی تا حالا نمی شده ❤️

الهی همه راه ها هموار دل ها امیدوار 

و ذوق زندگی هامون سرشار باشه 🥰❤️

زندگی همه پر از عشق و اشتیاق و برکت 💙

ببخشیم و فراموش کنیم و بسپاریم به خدای مهربون 🤍

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت برای همه چی 🤍🩵💙

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
با عرض پوزش سوال داشتم ببخشید شما ها خیلی براتون مهمون میاد ومهمونی میرین تواین شرایط اقتصادی ؟

من با خانواده خودم زیاد رفت آمد دارم 

اما خانواده همسرم دعوتی و مفصل هستن و کمتر‌‌ از ۵ نوع غذا و چند نوع سالاد و نوشیدنی رو بی احترامی به مهمون می دونن 

مثلا من پارسال غذا یه نوع درست کردم 

مریض بودم نشد تدارک ببینم . اما بعدش گله کردن که من بهشون احترام نزاشتم و کم کاری کردم

برای همین تا همه چیز محیا نباشه نمیان

منم بدون دعوت خونشون نمی رم هیچ وقت 

سالی یکبار 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام دوستان عزیز شبتون بخیر من یه وام خونگی ثبتنام کردم که ۶ ماه اولش رو برداشتن بر من درنیومد بعد چ ...

سلام عزیزم،ماهی چقدر میخوای پول قرعه بدی!؟وقتی۶ماه اول به اسمت درنیومده چه کاریه پول اون قرعه رو بدی!؟؟من جات باشم این ۶ماه همون پول رو کنار میزارم و جمع میکنم,هر وقت هم خواستم دمه دستمه،اصلا ۵،۶ماه که پولم جمع شد میرم طلا میخرم

تازه معلوم هم نیست۶ماه بعد به اسمت در بیاد یا نه!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

دوست خوبم بنظر من هم دیگه وارد قرعه نشو که پولت بی ارزش میشه با پولت سکه پارسیان بخر یا یه تیکه طلا بنداز به خودت وبرو جلو آینه ببین خودت رو و لذتش رو ببر اون پولی هم که میخوای ماه به ماه بریزی تو قرعه کشی طلا بصورت پارسیان بخر تا جمع بشه اونوقت بفروش سود میکنی من خودم پارسال دوتا پارسیان برا پسرم با پول پس اندازش خریدم ۱۱ ملیون هفته گذشته بخاطر بدهی که داشتم فروختمش ۱۷ ملیون شما هم بهترین کارو میکنی اگه طلا بخری من خودم با فروش طلاهایی که چند سال خریدش طول کشید تونستم خونه بخرم خدارو شکر 

الان خریدش درسته؟ میگن احتمال ریزش سنگین هست

عزیزم ریزش هم بکنه بزار بکنه در دراز مدت همه اش سوده شما کی دیدی طلا اومد پایین و همونجوری پاییین موند 

تااا بود طلا صعودی بوده همیشه و این ربطی به اوضاع کشوری نداره 

بیشتر  به اونس جهانی و تحولات جهانی مربوطه 

پس نگران ریزش های موقت و لحظه ای نباش 

از همون تاریخی که شما پیام گذاشتی تا الان باز کلی صعود داشته

من خودم وقتی که نوجوان بودم یک فامیلی داشتیم که خیلی خانوماقتصادی بودن شاغل بود ومعلم همسرشون هم نیرو هوایی بودن هردو با هم همسو بودن  وهم عقیده ۳ تا هم بچه دارند یک پسر ودو تا دختر اون خانم رو میدیدم که اون زمان ها وقتی مثلا دخترش میگفت مامان فلان چیز رو برام بخر میگفتش مثلا لباست  حالا قابل استفاده ونو هستش باش میتونی مهمونی بری بیا بجاش این دو هزار تومن پول لباس رو برات پلاک میخرم نمیدونم یادتونه او پلا ک قلبی ها که اسم توش نوشته بود واقعا همون ۲ هزار تومن بود یا انگشتر ۱۸۰۰ تومن بود خلاصه من اون زمان حرفای اون خانم معلم توذهنم مونده بود ووقتی بزرگتر شدم بکار میبستم ومنهم اونجوری به مامان وبابام گیر میدادم ومیرفتم از طلا فروشی طلا برمیداشتیم البته من بابام  وضع مالیش به لطف خدا وزحمات خودش خوب بود ولی مامان من اصلا هوش اقتصادی نداشت ونداره هر چی هم پول بخواد البته به لطف خدا پدرم بهش میده واونم برا بچه هاخرج میکنه ولی اون خانم معلم الان دیگه بچه هاش بزرگن پسرش دکترا گرفته ودو تا پسر بزرگ داره که مادر بزرگشون براشون دو تا ماشین خریده وخرج تحصیل پسرش رو داد تا درس خوند والان سر کاره یک خونه سه طبق بزرگ ساخت که یک طبقه رو داد به پسر ویکیهم برا دخترش وهمسر دخترش یک کارخونه در حال ورشکستگی بود که صاحبش مفت میخواست بفروشش که اینا خریدن به مساحت ۱۰ هزار متر خلاصه کلی پول وطلاپس انداز داره که خودش وبچه هاش دارن لذتش رو میبرن واینها به نظر من اولا نتیجه ی اقتصادی بودن ومدیریت خانوم خونه بوده بعدش ومهمترش همکاری همسرش و بچه هاش ببخشید پر حرفی شد