2777
2789

با تشکر از دوستان عزیزم مخصوصا رویا جون و معصومه عزیز.نکته هایی که تو تاپیک من یاد گرفتم و به دردم خورده اینا هست تا الان

قدر تک تک پولامون و بدونیم.خونه و ماشین و نمیشه خرد خرد خرید ولی طلارو میشه سوت سوت اضافه کرد.طلا به صاحبش خیانت نمیکنه و ریال نگه نداریم وتبدیل به طلا کنیم و موقع خرید طلا به قیمت توجه نکنیم.جهت یاد آوری بود.

سلام عزیزان دلم، بچه ها من ترس دارم. یک دلهره و اضطراب درونی که از دیروز ولم نمیکنه. توی نزدیک های م ...

سلام سلام ☁️

چه جااالب منم داشتم دیروز به همین فکر میکردم.

البته اینجا همه استادم اما من هم با اجباره تفکرات خودم رو میگم…

که خب ابرها جان اگر امروز جمع کردی و فردا بچه خرج کرد و نفهمید با پولا چیکار کنه چی؟

اگر مثل فلانی و فلانی، پولارو به فنا داد، یا اگر در مسیر بدی خرج کرد چی؟!

بعد این اومد به ذهنم که چی میشه که بعضی‌ها نسل به نسل قوی تر میشن؟! مثلا میبینی بعضی ادیان خاص، چرا اینقدر وضع مالی خوبی دارن در سراسر دنیا؟

☁️بعد خودم به خودم اینطور جواب دادم

با «انتقال اطلاعات و تجربه» میشه به این مورد دست پیدا کرد.

اگر پدر و مادری دانسته‌هاش رو به بچه‌هاش منتقل کنه و بهشون روش زندگی رو یاد بده، این روش کم کم در بچه‌ها هم رخنه میکنه.

برای مثال کتاب داستانی به نام «یک داستان محشر» دقیقا فرهنگ مدیریت مالی رو در یکی از این ادیان نشون میده.

از امام علی حدیث داریم که «به گفته بنگر نه به گوینده آن» 

مهم نیست ما اون پیروان دین رو قبول داریم یا نه. 

مهم حرفیه که دارن میزنن.

مثلا اونا به بچه‌هاشون از کوچیکی یاد میدن که وقتی پول اومد دستت، همون اول ۵۰درصدش رو بردار برای خرج هایی که لازم داری. ۳۰درصد برای سرمایه گذاری،۲۰ درصد پس انداز و ۱۰ درصد رو ببخش به نیازمند.

اگر اون ۵۰ درصد که برای خرج برداشتی، کفاف هزینه هات رو نمیده، پس درآمدت رو باید بالا ببری.

حالا اینو با خوندن داستان های مختلف، با تعریف کردن تجربیات زندگی خودمون، تجربیات زندگی اطرافیان میتونیم له بچه انتقال بدیم. 

✨حتی خیلی خیلی مهمه که به بچه بگیم «این چیزها رو بعدا برای بچه‌هات بگو و بذار اونا هم بدونن. منم اینا رو از خانواده باد گرفتم» یعنی به بچه هم مدیریت مالی یاد بدیم، هم انتقال اطلاعات رو.✨

داستان های همین تاپیک رو من وسط زندگی روزمره با زبان کودکانه به بچه‌هام میگم. اینا قطعا اثرگذاره.

☁️دوم اینکه اجازه بدیم بچه ها وقتی به سنی رسیدن که دیدیم میتونن، مدیریت مخارج رو انجام بدن.

مثلا بگیم مدیریت شوینده ها با یکی از بچه‌ها

مدیریت خوراکی ها با یکی دیگه.

اگر منه مادر، خودم مدیریت خرج ها رو انجام بدم و بچه‌هام ندونن چه خبره. فقط مامان رو مسئول مدیریت خرج بدونن و درکی از خرج‌ها نداشته باشن، این یعنی هیچ‌جا «سعی و خطا نکردن» 

همین سعی و خطایی که نکردن رو میبرن در زندگیشون و سال‌ها اشتباه‌هاشون رو تکرار میکنن…. اونجا دیگه ما نمیتونیم راهنماییشون کنیم. زندگی خودشونه و خودشون تصمیم میگیرن.

گاهی هم باید دست بچه رو باز گذاشت که خطا کنه.

مثلا خریدِ الکی برای بچه لازمه. 

دختر من مدتی شروع کرد به فیجت خریدن. بعد متوجه شد چقدر به درد نخور هستن. 

هیچ عیبی نداره اگر خرجی خطرناک نیست، اجازه بدیم بچه کمی خرج الکی داشته باشه و اشتباهش رو بفهمه.

مثلا ما پول غذای بیرون زیاد میدادیم. وقتی فهمیدیم در یک ماه ۷ میلیون پول غذای بیرون دادیم، همه متوجه اشتباهمون شدیم و سعی کردیم برسه به ۱تا۲ میلیون نهایتا.

☁️زحمت کشیدن بچه برای پول هم مهمه.

اینکه پسر من ماست بزنه و بفروشه و کلا ده تومن سود کنه، ارزشمنده.

این باعث میشه ده تومن رو پول حساب کنه و به نظرش بی‌ارزش نباشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اپلیکیشن با سلام 

اعتبار خرید میده 

البته همه غرفه هاش قسطی نیستن 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

سلام وقتتون بخیر

عزیزان کسی می دونه من راهنمایی کنه؟ من کارت مفید بانک پارسارگاد رو چند ماه پیش  گرفته بودم یه کارت آبی رنگ هست که روش نوشته کارگزاری مفید  ، بعد گمش کرده بودم ،امروزپیداش کردم اما رمزش رو نمی دونم چند هست باید چیکار کنم 

بعد من قسط وام بدهکاریو و خرجی خونه که همسرم روزانه بهم می ده می خواستم اگر بشه بریزم داخل این کارت روش بتونم وام بگیرم ،بابد چیکار کنم ،این پولی که می ریزم داخلش رو نباید اصلا دست بزنم یا روزانه معدل می گیرند می تونم برداشت کنم 

چه جوری معدل رو می گیرند که بهمون وام بدهند ؟

ممنون میشم برام کامل توضیح بدید 

سلام خانما امسال دخترم کلاس اولیه مدرسه ای که میره دولتی هست و زمان ثبت نام شوهرم رفت بهش گفتن ۱۰ تومن و ۴ تومن کارت کشیده وقتی اومد من بهش گفتم چرا قبول کردی اولا مدرسه نباید آنقدر پول بگیره دولتی و اینکه اگه قرار به ۱۰ باشه خوب۱۰ تومن روش میزاشتم میبردم غیر انتفاعی که بهتره ، خلاصه رفتم مدرسه روز اول ۳۵ تا دانش اموز تو به کلاس خیلی کوچیک و با معلم سن بالا که کم حوصله اس ، نمی‌دونم چیزی یاد میگیره یا نه چون همین اول سال به خودمون درس دادن واگزار کردن 🫤، دختر منم خیلی پر جنب و جوش هست  خودم  تو خونه باهاش کار می‌کنم ، الان پشیمون مدرسه غیر انتفاعی نبردم به نظرتون از سال دوم ببرمش ؟ یه دختر دیگه ام دارم سه سال دیگه کلاس اولی میشه ، خیلی جوش میزنم برای درسش با این نظام آموزشی که دارن بی سواد بار میارن ، امسال سرکار نرفتم برای دخترم ولی از سال آینده باید برم سرکار کمتر میتونم بهش کمک کنم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
احسنت به این همه درایت ، چه دید مثبت و قشنگی دارید، خدا حافظتون باشه که تاپیک به این پرباری رو زدید ...

قربونتتتتت برم عزیززز دلم این بزرگی شمارو میرسونه

مرسی از دعای قشنگتون 🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم،ماهی چقدر میخوای پول قرعه بدی!؟وقتی۶ماه اول به اسمت درنیومده چه کاریه پول اون قرعه رو بدی ...

سلام گلم 

قرعه ۲۰ ماهه است  قسطش ماهی ۳ تومن 

درسته عزیزم ۶ نفر اول دراومدن ومن جزوشون نبودم 

اما چون شرایط دریافت وام ندارم گفتم همینو ادامه بدم 

سلام و عشق به همگی. خواهرا یک سوال فنی دارم؛ من دستگاه پوز به نام خودم دارم که قبلا گرفتم ولی باهاش کار نکردم و همین الانشم خاموشه. هفته بعد قراره ۱ میلیارد تومان از بانک به حسابم پول بابت سهم الارثم واریز بشه. سوالم اینه که آیا از پولم مالیات کم میکنند؟؟ چکار کنم که این اتفاق نیفته. کسی اطلاع داره؟؟

سلام خانما امسال دخترم کلاس اولیه مدرسه ای که میره دولتی هست و زمان ثبت نام شوهرم رفت بهش گفتن ۱۰ تو ...

سلام عزیزم مدرسه‌ی دولتی هم پول میخواد ولی ده تومن زیاده در حد۳،۴تومن،غیر انتفاعی۶۰به بالا میخواد

امسال که کلاس لوله خودت حتما بالا سرش باش تا پایه اش قوی بشه،از سال دیگه اگه در توانت بود ببر غیرانتفاعی

کلاس اول رو معمولا مامانا باید با بچه درس رو پیش ببرن،همه جا همینه

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام وقتتون بخیرعزیزان کسی می دونه من راهنمایی کنه؟ من کارت مفید بانک پارسارگاد رو چند ماه پیش گرفت ...

شما اپلیکیشن ویپاد رو نصب کنید اونجا رمز دوباره به کارتتون بدین،هر صد تومن هم تو حسابتون۲۴ساعت بمونه یه سکه بهتون میده برای وام،خود برنامه قشنگ توضیح داده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها