2777
2789
بله عزیزم از دیجی کالاقسط اولش 5400اگه اشتباه نکنم بقیه قسطا 3800

مبارکتون باشه و با دل خوش،فقط از دیجی‌کالا خرید زیاد داشتین که بهتون این همه اعتبار تعلق گرفته!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزان 

پسرم کلاس ششم و میخوام به امید خدا ، برا آزمون تیزهوشان ثبت نام کنم .... ؛ قطعا بهترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری رو بچه هامون

لطفا هر کسی بچه ش قبول شده یا اطلاعات داره راجع به قبولی تیزهوشان و ... راهنمایی کنه ، ممنونم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان پسرم کلاس ششم و میخوام به امید خدا ، برا آزمون تیزهوشان ثبت نام کنم .... ؛ قطعا بهترین س ...

چه سوال خوبی به نتیجه ای رسیدین لطفا به من هم اطلاع بدین منم میخوام دخترمو آماده کنم ولی از منابع و شرایط آزمون اطلاعی ندارم

سلام عزیزان پسرم کلاس ششم و میخوام به امید خدا ، برا آزمون تیزهوشان ثبت نام کنم .... ؛ قطعا بهترین س ...

سلام 

پسر منم خیلی مشتاقِ برای تیزهوشان 

من با اینکه مخالفم میخوام‌حمایتش کنم 

کتابهای هوش  et و کمپلکس رو معلمشون معرفی کردن 

فقط نمیدونم احتیاجی ب کلاس هست یا نه 

[QUOTE=398062041]سلام عزیزان  پسرم کلاس ششم و میخوام به امید خدا ، برا آزمون تیزهوشان ثبت نام کنم .... ؛ قطع ...[/Q

سلام عزیزم 

دختر منم کلاس ششم هست 

تو آپارات فیلم های آموزشی و نمونه سوالات رو بگیرید باهاشون کار کنید من از مادر هوایی که بچه شوند تیزهوشان قبول شدن پرسیدم این طوری راهنماییم کردن 

و گفتن خیلی ها معلم خصوصی می گیرند که بالای ۳۵ میلیون هزینه ش میشه به جز کتاب و ...

به من گفتن این کار رو بکنم 

دوستان من پادکست جافکری اپیزودهایی که مهمان پوریا بختیاری و سیامک قاسمی هستند را در حوزه کسب و کار و مدیریت اقتصادی بهتون پیشنهاد می کنم و پادکست سواد مالی و اقتصادی برای یادگیری اصول سرمایه گذاری و اقتصاد رفتاری این دوتا پادکست خیلی خوبن برای کسانی که کسب وکار دارن هم پادکست پاپیروس و فوربو را پیشنهاد می کنم 

شما اپلیکیشن ویپاد رو نصب کنید اونجا رمز دوباره به کارتتون بدین،هر صد تومن هم تو حسابتون۲۴ساعت بمونه ...

عزیزم من الان اپلیکیشن ویپاد رو نصب کردم 

و رمز عبور و ...رو زدم بعدش باید چیکار کنم ؟

میگم کارت پارسارگاد من آبی رنگ هست میشه مثلاً عابر بانک پول کشید با کارته؟ من رمزش رو نمی دونم چند هست 

کدوم قسمت باید پول واریز کنم که سکه بتونم جمع کنم برای وام؟

وامش چطوری فعال میشه!؟من الان فقط از اعتبار۱/۵تومنش خرید میکنم

احراز هویت کن بعد بهت میده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سلام وقتتون بخیرعزیزان کسی می دونه من راهنمایی کنه؟ من کارت مفید بانک پارسارگاد رو چند ماه پیش گرفت ...

سلام دویت عزیز.شما وارد برنامه ویپاد بشید.اگر ندارید نصب کنید و از طریق برنامه تغییر رمز بزنید اگر نشد درخواست کارت جدید بزنید که میاد دم در.وام هم امتیاز دهیش اینجوریه که به ازای هر صدهزار موجودیه داخل کارت یک سکه میده هرروز.حداقل سکه ۹۰۰۰ تا هست که میشه ده ملیون وام

سلام عزیزم

پسر من امسال هفتم

برای تیزهوشان اسم نوشت کتابش هم تهیه کردیم ولی حقیقتا تلاشش کافی نبود باید کتاب هوش کمپلکس براشون بخرید

کتاب ۶۰۰صفحه هم هست که درک کتاب و فهمیدنش بدون کلاس رفتن سخت،تو کلاس پسرم فقط یک نفر قبول شد اونم چون کانون میرفت 

آزمونش من سوالاتش روخوندم خیلی سخت نبود ولی نیاز داشت با آمادگی کامل بری 

عزیزم یه موضوعی هم هست خواستم بهتون بگم اگه پسرتون خیلی اهل درس خوندن بزارید تیزهوشان برن چون اگه از اون بچه هایی که زیاد درس نمیخونن ممکن زده بشن 

تیزهوشان سخت گیریش بیشتر تایم بیشتری تو مدرسه میمونن

پسرمن درسش خوبه خداروشکر ولی در کنارش خیلی هم اهل بازی وفوتبال یعنی اگه بازی و تفریح ازش بگیری درسم اونجور باکیفیت نمیخونه

منم زیاد برام مهم نبود قبولیش ولی برای کسب تجربه خوب بود

الانم مدرسه دولتی میره خداروشکر راضی هستم دبیرا زحمت زیادی میکشن

کمپلکس

ای تی 

اسمارتیز 

۱۰۰۱ 

۱۰۰۲ 

۱۰۰۳

سمپادیوم ( ازمونه) 

و خیلی کتاب دیگه که خاطرم نیست .باید بگردین یک موسسه فوق العاده خوب  که تیزهوشان عالی درس بدن تو خونه خواندن فایده ای نداره .حالا باز بعضی ها معلم خصوصی میگیرند دیگه اونا قیمت هاش خیلی بیشتر میشه .

من پارسال ۳۰ تومان هزینه کردم و بچه ام خیلی تلاش کرد روزی بالای پنج ساعت میخواند روزهای تعطیل هفت ساعت ولی نتونست قبول بشه .درسشم خوب بود .امسال دولتی ثبت نامش کردم راضیم از معلماشون .

بچه منم خیلی دوست داشت قبول میشه ولی وسط راه  خیلی خسته شد مخصوصا امسال مرداد ازمونشون بود ( به خاطر جنگ عقب افتاد ) ولی تلاشش میکرد 

باید اراده فولادین داشته باشی و بیشتر از این ساعتها که گفتم بخونه .

بعد عید هم مدرسه نمیرن و فقط تست و آزمون میدن .

حتما باید آزمون های تیزهوشان حالا کانون .علامه حلی یا موسسه های دیگه شرکت کنه طول سال معمولا دو هفته ای یکبار یا ماهی یکبار این آزمون ها برگزار میشه . 

بچه خودش باید بخونه شما اصلا نمی‌تونید اجبارش کنید تا قبول بشه .اشتباه من این بود موسسه اش خوب بود ولی باید عالی می‌بود اینها بعد ها که کار از کار گذشته بود فهمیدم .

بازم کمک خواستین بگین در حد توانم کمکتون میکنم .

عزیزم بهترین راه اینه که مدرسه ای  ثبت نام کنی که معلم ششم اش مرتب هر سال قبولی تیزهوشان داشته باشه

به نظرم همین الان هم میتونی مدرسه پسر ات رو عوض کنی 

معلم خوب برای سال ششم مهم ترین چیز هست