2777
2789
با عرض پوزش سوال داشتم ببخشید شما ها خیلی براتون مهمون میاد ومهمونی میرین تواین شرایط اقتصادی ؟

نه عزیزم مهمانی ها سالیانه شده که دعوت بشیم حتما دست پر میریم من خودم هرکس وعده ام بگیره متقابلاً سر فرصت مهمانش میکنم 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

نه عزیزم مهمانی ها سالیانه شده که دعوت بشیم حتما دست پر میریم من خودم هرکس وعده ام بگیره متقابلاً سر ...

من آخرین باری که مهمونی دادم عید بوده اونم خواهر وبرادرام وپدر ومادرم بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض پوزش سوال داشتم ببخشید شما ها خیلی براتون مهمون میاد ومهمونی میرین تواین شرایط اقتصادی ؟

نه والا 

دور و بری های من اونایی که وضع مالی بسیار خوبی دارند کسی رو دعوت نمیکنند شاید سالی یکبار دعوت کنند...

اونهایی که متوسط هستند باز بقیه رو بیشتر دعوت می کنند. 

رازشو نفهمیدم چرا 

فکر میکنم اونایی که متوسط هستن بازم بیشتر اهل مهمونی دادن هستن تو دور و بری های من البته

سلام به روی ماه همگی دوستاناومدم چندتا مورد ریز رو بگم☁️۱.یکککک شب فقط یک شب غذا نپختم، پاشدیم رفتیم ...

روی ابر ها بازم منتظر گزارش های زیبات هستیم👏🏻😍🌱

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

بقیه همش بعد اظهر مهمونی رفتم بقول شما دست خالی هم  نرفتم هیچوقت آخه این بچه ها گناه دارن دلشون مهمونی میخواد ولی خوب هم خیلی گرونی شده وهم انگار آدمها از هم دوری میکنن و

....

سلام گلم 

مهمان نه نمیاد ،بعضی اوقات به مادرشوهرم میگم بیاد واسه شام 

سالی یکبار خانواده همسرمو دعوت میکنم 

خودمون شاید ماهی ۱بار براشام خونه مادر شوهر

بقیه همش بعد اظهر مهمونی رفتم بقول شما دست خالی هم نرفتم هیچوقت آخه این بچه ها گناه دارن دلشون مهمو ...

دقیقا همون حرف اخرتون خیلی افراد تمایل ندارند به دید و بازدید..من تو روستاها و خانواده های سنتی ولی میبینم هنوز ارتباطات عین سابق هست. مثلا همکار همسرمو می بینم که اون روز خانمه میگفت ما کل ماه رمضون حداقل ده وعده افطاری دعوت میکنیم و متقابلا اونها هم ما رو دعوت می کنند. یا عید میگفت تموم مهمونی هامون شام و ناهاری هست...هنوز هم بعضی خونواده ها این سبکی هستند بنظرم

پس برای چی میخوای اینکارو انجام بدی ؟کسی مجبورت کرده ؟وقتی راضی نیستی

نه عزیزم کسی مجبورم نکرده 

ناراضی هم نیستم دلم میخواد کمک کنم اما عاقلانه 

در نهایت فکرکردم دیدم همین پول رو میتونم برا بچه هام آجیل بخرم 

یا مثلا امشب با همسرم رفتیم تره بار و بچه ها رو گذاشتیم خانه بازی و همین مبلغ صرف بازی و تفریح بچه ها شد و کلی خوشحال شدن 

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام دوست جونیا....میشه کمک کنید .....ما ۶۰۰میلیون بدهکاریم و الان ۲۰۰داریم تا بهمن ماه فرصت داریم ح ...

سلام عزیزم تا بهمن ماه حدود ۳ ماه میشه که اگر پولتون رو داخل حساب طرح اعتبار ملی بانک ملی بگذارید حدودا میتونید ۲۰۰ میلیون البته کمی بیشتر با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بگیرید. 

بله دوست عزیزم من هم بیشتر وقتها ظهر غذا درست میکنم شب هم غذا میپزم ولی اگه ظهر پلو وخورش داشته باشم ...

خیلی هم عالی.همینکه سحر خیزین راحت به کارهاتون میرسین.من دقت کردم روزایی که ناهار آش و سوپ و کوکو دارم.شام و دوست دارم حاضری بگیرم و اصلا خوب نیست.ترجیح میدم ناهار یه چیز خوب باشه که تا شام سیر نگه داره بچه ها رو.با هر روز ناهار برنجی هم مخالفم.معضلی شده واسم

سلام خیلی وقته که مهمونی ها خیلی کم شده ولی من خودم دوست دارم ماهی چند بار مهمونی بدم.قبلا که مهمون داشتم برکت هم بیشتر بود.ولی سخت نمی‌گیرم که دو مدل باشه و ... 

کلا هم با حرف دوستمون موافقم که میگن پولدارها دعوت نمیکنن،🤣🤣🤣