2777
2789

موقع عروسیم مادرشوهرم یه بساطی درست کرد که باعث شد کلی اعصابمون بهم بریزه، الان سالگرد ازدواجم که میشه با این که خوشحالم و همیشه یه برنامه خوب با شوهرم میریزیم و یه جشن دوتایی کوچولو میگیریم،اما انگار حال روحیم بده

نمیدونم چیزی از این موضوع شنیدید یا نه ولی انگار بدنم اون موقعیت،اون اضطراب ها و اون عصبانیت ها رو به خاطر داره

مخصوصا امروز یکم بابام هم سر یه بحثی ازم دلخور شد، منم روی این موضوع حساسم دوست ندارم بابام از دستم ناراحت بشه، الان شد قوز بالا قوز

از غم و غصه دستام و گردنم درد میکنن،یه جور درد عصبی،جدیدا که عصبی میشم این طوری میشم

اگه میتونید یکم دلداریم بدید

I will always love you❤️💖💗

ببین دختر خوب فرض کن مادر شوهرت میخواست واقعا شب عروسیت خراب کنه و کرد ولی تموم شد و رفت.  اینکه حالا تو با یادآوریش تو سالگرد ازدواجت بهم میریزی دیگه دست خودته.  باخودت بگو منم که برای حال الانم تصمیم میگیرم و شاد بودن در شب سالگرد ازدواجت بهترین انتقامیه که میتونی بگیری.  

لعنت به خانواده شوهری که با فتنه هاش خوشی کوچکه عروس وپسرو میگیره تا ابد تو ذهنشونه .خصوصا شما که شب عروسیت بوده همه چی تو خاطره ت می مونه سعی کن بتونی بش فکرم نکنی اون همینو میخواسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش این روزا هم میگذره 

اگه بابات از دستت دلخور شده برو از دلش دربیار ک حالت خودتم بهتر شه :)

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

ببین دختر خوب فرض کن مادر شوهرت میخواست واقعا شب عروسیت خراب کنه و کرد ولی تموم شد و رفت. اینکه حال ...

من اصلا به اون روز فکر نمی‌کنم، یعنی به لحاظ ذهنی آرومم و نشخوار فکری ندارم،ولی انگار حالم خوب نیست، با این که کلی برنامه ریزی میکنم و سعی میکنم خوب باشم ولی بازم تا قبل از این که همسرم بیاد حالم بده، دقیقا مثل همون سال که تا قبل از عروسی حالم بد بود، اصلا دست خودم نیست

لعنت به خانواده شوهری که با فتنه هاش خوشی کوچکه عروس وپسرو میگیره تا ابد تو ذهنشونه .خصوصا شما که شب ...

برام مهم نیست واقعا، مادرشوهرم خیلی بهتر شده کاری به اون ندارم، ولی یادمه سال های قبل هم این اتفاق برام افتاده، بدون این که به چیزی فکر کنم تو این تاریخ حالم بد میشه

عزیزم نگران نباش این روزا هم میگذره اگه بابات از دستت دلخور شده برو از دلش دربیار ک حالت خودتم بهتر ...

آخه تقصیر منم نبود، یجورایی داشت زور میگفت بهم😐😂 آخرم من راضی شدم کاری که میخواد رو انجام بدم ولی نذاشت😐😐😐

تا دیر نشده زنگ بزن بابات و حالشو بپرس. و به این فکر کن که چیزی که دست تو نبوده نباید حالتو خراب کنه

بابا امروز منو برد مغازه ش تا یه سری فایل های شخصی رو از کامپیوترش پاک کنم که بعد ببره برای تعمیر

حتی قبل از رفتن من میخواستم فلش بردارم که اگه لازم بود بریزم رو فلش، خود بابام گفت نمیخواد تو ماشین دارم

یه فایل بود از عکس های گوشی مامانم که بیشتر کوچولویی های دخترم بود، من اونو جای دیگه نداشتم گفتم بزار اینو بردارم گفت نمیخواد پاکشون کن،منم اصرار کردم، ازم ناراحت شد نذاشت حداقل کار پاک کردن رو کامل انجام بدم

منم گفتم عیبی نداره بزار حداقل کاری که به خاطرش اومدم تموم کنم، پاک کنم همه رو، بازم نذاشت فیوز رو زد که کامپیوتر خاموش شه😐 گفت حق نداری دست بزنی پاشو برو خونه

منم بچمو بغل کردم رفتم (خونشون نزدیکه) 

کجا گفتم عذر بخواه. گفتم زنگ بزن تا اگر کدورتی هست از بین بره

نمیدونم والا حالا فردا شاید زدم😁

من حتی عذر بی مورد هم حاضرم بخوام از بابام😅😍 جونمم میدم براش❤️