2777
2789

اصلا اگه چیزی بخام فقط میگه چشم ولی هیچ کاری نمیکنه

هیچ تلاشی هیچ پولی

همین چشم گفتنش و قربون صدقه هاش ساکتم می‌کنه

تا یه چیزی میخام،الان چندسال میگم ماشین ظرفشویی و لباسشویی چندروزه ای یه بار دارم میگم میگه چشم دوساله داره میگه چشم مگه کی دارم جز تو

هرچی دارم مال توسعه

ولی کار ک می‌کنه اصلا تو فکر این نیست برام کنار بزاره یا پول بزنه حسابم

ولخرجه سریع خرج چیزای الکی می‌کنه اصلا معلوم نمیشه چی میشه

ولی لباسی،ارایشگاهی چیزی بخام اگه پافشاری کنم هیچی نمیگه ولی از قیافش معلومه انگار فکر می‌کنه من دارم یه کار خیلی جرم که حقم نیست انجام میدم

حالا اگه جمع کن بود ظلمم نمیشد،اگه یه روز چند میلیون کار کنه همونو تا فردا صبحش تموم کرده

بدبختی خودمم حس میکنم دارم کار اشتباهی میکنم،باید قسط بدم،یا جمعش کنم،یا برا بچه و شوهرم چیزی بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توسعه غلطه توعه

ماهبوه هر وقت از اب بگیری تازه س .به فکر خودت باش اون که جمع بکن نیست ..تو هم خقتو ازش بگیر .تو نخوای شک نکن هستن کسایی که راحتتتت ازش پول بگیرن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وقتی با خودش میری بیرون ‌برو سمت لوازم خونگی و بهش بگو آقایی این همه میگفتی چشم چشم حالا وقتشه که بخری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ماهبوه هر وقت از اب بگیری تازه س .به فکر خودت باش اون که جمع بکن نیست ..تو هم خقتو ازش بگیر .تو نخوا ...

عذاب وجدان میگیرم دوازده ساله زنشم

از اونطرفم 29سالمه و از بچگیم خونه بابام مامانم عادتم داده چیزی نخوام،اسم لباس نیارم،لباس خریدن پول حروم گردنه

انگار شده جزوی از زندگیم و طرز فکرم

ولی بیرون که میرم بی احترامی میبینم نه کلامی ها مثلاً برام چشم و ابرو میان انگار هیچی حسابم نمیکنن

میدونم بخاطر لباسمه

وقتی با خودش میری بیرون ‌برو سمت لوازم خونگی و بهش بگو آقایی این همه میگفتی چشم چشم حالا وقتشه که بخ ...

خو جمع نمیکنه نه میدونم فوری خرج می‌کنه و همیشه است و پاسه

عذاب وجدان میگیرم دوازده ساله زنشماز اونطرفم 29سالمه و از بچگیم خونه بابام مامانم عادتم داده چیزی نخ ...

عذاب وجدان نگیر جانم .حقتههه .به والله از شیر مادر حلالتره .مگه کلفت و آشپز و پرستار بچه ای که چیزی نمی‌خوای ..تو نباشی نمیتونه به دقیقه هم شلوارشو بالا بکشه ..حقته بگیر نوش جونت .مادرت هم اشتباه می‌کرده چیزی نمی‌خواسته ....تو نخوای جمع می‌کنه دور از جون برات اتفاقی بیفته برا زن بعدیش از سرتا پا طلا میگیره و برا بچه هاتون هزاری باز خرج نمیکنه ..این واقعیتع ...رفتی بیرون هر چی دیدی زنگ بزن بگو فلان قدر بزن به کارتم ممنون منتظرم ..از قیمت اصلی هم به مقداری بیشتر بگو ..اولش سخته اما کم کم یاد میگیره تو زن اول و آخر زندگیش .وظیفشهههه خرج کنه 

خو جمع نمیکنه نه میدونم فوری خرج می‌کنه و همیشه است و پاسه

وقتی بری خرید وسایل خونه مجبوره بیفته تو قسط 

یهویی نمیتونی تغییرش بدی.

کگ کم شروع کن ولی حتمی باید انجام بده

از فردا لباس نشور

بگو خرابه

نشور دوفعه خیس کن بگو خودت برو توی حمام بشور دو دفعا هم لباسای اونا نشور

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃