2777
2789
میزدی وسط تخماش

آدمی که خودشو می‌کنه ب نفهمی نمیشه کاریش کرد متاسفانه

از صب گشنمه بچه اینقدر لگد میزنه ولی در اتاق رو قفل کردع شانس آوردم حموم تو اتاقه وگرنه از دستشویی میترکیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشم بره گمشه

کاش تو تاپیک این دخترایی که میگن دارن واسه پسره تلف میشن و هی خودشون و کوچیک میکنن که برگرده و میگن میخوان خودکشی کنن بیایی بگی بلکه بفهمن دنیا چجوریه😔

امیدوارم عشق تو هم درس شه گلم 

آدمی که خودشو می‌کنه ب نفهمی نمیشه کاریش کرد متاسفانهاز صب گشنمه بچه اینقدر لگد میزنه ولی در اتاق رو ...

ای وای تو بارداری اینکارو با خودت نکن عزیزم

خودت مواظب خودت و نی نی باش

آخه چرا با این وضع دعوا کردید 

ای وای تو بارداری اینکارو با خودت نکن عزیزمخودت مواظب خودت و نی نی باشآخه چرا با این وضع دعوا کردید

چه فاییدع بدنیا بیاد باید بزارمش پیش باباش برم یعنی خودم دک نمیتونم تحمل کنم بخدا ..‌ الان فقط منتظرم بدنیا بیاد اگ بدونی باهام چه کارا کرده 

توو همون ی سال غلط خودمو کردم عقد کردم خواهری

عه الهی 

تو تاپیکت خوندم گفتی نشون بودین...

با کسی ک دوستش داشتی عقد کردین؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اینهمه عاشق بودیم خودش هشت سال رفت و اومد تا منو بهش دادن ولی یکسال نکشیده با رفیقم بهم خیانت کرد

هرچی هست زیر سر این ظاهرا رفیقاست.هعی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)